Dlaczemu?
Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Yare Yare Daze
-
- rasowy masterfulowicz
Gream w Wolfenstein new Order i szczerze mówiąc to jestem rozczarowany okrutnie. Misje przyniec podaj pozamiataj, male mapy, chyba z 4-5 rodzajów wrogów na krzyz... Meh
KVLT lizania CZASZKI
- TheDude

Rozbudowane rpg w klimacie produkcji Studio Ghibli. Świetnie się w to gra. Lekkie ale nie samym mrokiem i rzeźnią się żyje

- hcpig
Też się na to kiedyś napaliłem i nie dałem rady, próbowałem na PS3 a potem na PC i nic, nuda + strasznie wkurza ten jęczący co chwile w cutscenach Blazkowicz.Pan_Kimono pisze: ↑24-04-2021, 14:56Gream w Wolfenstein new Order i szczerze mówiąc to jestem rozczarowany okrutnie. Misje przyniec podaj pozamiataj, male mapy, chyba z 4-5 rodzajów wrogów na krzyz... Meh
Za to jeżeli nie grałeś w Wolfa z 2009 na PC/PS3/Xbox360 to zapodaj sobie, totalnie przeoczona pozycja a bardzo bardzo dobra.
Z tego co czytałem na reddicie to większość opinii była raczej pozytywnych - tyle że bez szału po prostu.
Yare Yare Daze
-
- rasowy masterfulowicz
Dzięki, sprawdzę. Nawet nie wiedziałem, ze cos takiego wyszlohcpig pisze: ↑24-04-2021, 16:58Też się na to kiedyś napaliłem i nie dałem rady, próbowałem na PS3 a potem na PC i nic, nuda + strasznie wkurza ten jęczący co chwile w cutscenach Blazkowicz.Pan_Kimono pisze: ↑24-04-2021, 14:56Gream w Wolfenstein new Order i szczerze mówiąc to jestem rozczarowany okrutnie. Misje przyniec podaj pozamiataj, male mapy, chyba z 4-5 rodzajów wrogów na krzyz... Meh
Za to jeżeli nie grałeś w Wolfa z 2009 na PC/PS3/Xbox360 to zapodaj sobie, totalnie przeoczona pozycja a bardzo bardzo dobra.
KVLT lizania CZASZKI
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- maciek z klanu
Już niecały miesiąc do guilty gear strive. Jaram się okropnie
Od środy albo czwartku beta
Od środy albo czwartku beta
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Antton213
- w mackach Zła
EA daje bonus 1,7GB danych z okazji wypuszczenia Edycji Legendarnej Mass Effect:
88 klasycznych utworów
2książki z grafikami PDF
2komiksy PDF
Cyfrowa litografia Normandii
https://www.ea.com/pl-pl/games/mass-eff ... t-download
88 klasycznych utworów
2książki z grafikami PDF
2komiksy PDF
Cyfrowa litografia Normandii
https://www.ea.com/pl-pl/games/mass-eff ... t-download
*oferta ograniczona czasowo;)Dajemy fanom szansę pobrania zawartości wchodzącej wcześniej w skład Edycji Deluxe gier Mass Effect 2 i Mass Effect 3 oraz pierwszej ścieżki dźwiękowej Mass Effect (zawierającej nowy utwór z Edycji Legendarnej: „Resynthesis”).*
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
na epicu dali darmo nowe NBA
wziełem se ale pewnie nawet nie zainstaluje
wziełem se ale pewnie nawet nie zainstaluje

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- hcpig
Yare Yare Daze
- uglak
Przydałoby się, ta tulipomania była zabawna tylko na początku.hcpig pisze: ↑20-05-2021, 19:03Będzie spadek cen kart?
https://www.rp.pl/Finanse/305209974-Mas ... -proc.html
Guilty of being right
- hcpig
Voodoo 5 i tak nie stanieje tylko jakieś Dżiforsy i Radeony...
Yare Yare Daze
- hcpig
Kur... za Voodoo 4 PCI sobie życzą 2x tyle, za ile poszło ostatnio V5 PCI, to jakiś koszmar.
https://allegro.pl/oferta/3dfx-voodoo4- ... 0732028489
https://allegro.pl/oferta/3dfx-voodoo4- ... 0732028489
Yare Yare Daze
- hcpig
Są plotki że Netherrealm robi teraz mordobicie Marvela, zobaczymy za tydzień na E3, ciekawe czy jeszcze będę wspierać MK11, support miał trwać znacznie dłużej niż poprzednie a tak naprawdę od prawie roku nic się nie dzieje, chyba ktoś sobie poleciał w ch... z tą obietnicą.
Yare Yare Daze
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
pomimo tego, że nie lubię marvela to DC nie lubię jeszcze bardziej. Fajnie byłoby zobaczyć daredevil vs. deadpool.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- maciek z klanu
Dokładnie jak pisze kolega. Niektore plotki mowia o mk vs marvel. Cos tam boon zatweetowal, ale wydaje mi się to debilnym pomysłem. Jeśli już to chciałbym tylko marvela.
Co do wsparcia przez netherealm to nic się nie dzieje oprócz nowych postaci. Ma być smoke w ostatnim season passie. Ale mechanicznie nie robią nic. A szkoda. Myślę że lockdaqn i brak turniejów dużych live troche zabił te grę.
Ale już we wtorek/piątek guilty gear strive.
Kupilem arcade sticka
Co do wsparcia przez netherealm to nic się nie dzieje oprócz nowych postaci. Ma być smoke w ostatnim season passie. Ale mechanicznie nie robią nic. A szkoda. Myślę że lockdaqn i brak turniejów dużych live troche zabił te grę.
Ale już we wtorek/piątek guilty gear strive.
Kupilem arcade sticka

- maciek z klanu
U mnie na odwrót. Chyba ze jakieś dark marvel, ale to będzie kolorowe gowno tak czuje.Only_True_Believers pisze: ↑07-06-2021, 09:13pomimo tego, że nie lubię marvela to DC nie lubię jeszcze bardziej. Fajnie byłoby zobaczyć daredevil vs. deadpool.
Dodam ze widać ze cos się dzieje bo sporo topowych graczy ze sceny mk zagranicznej napierdala ostatnio sporo w mkx i injustice 2
- hcpig
O nie właśnie, MK vs DC było zajebiste więc MK vs Marvel to byłby killer. Mogliby jedynie zrezygnować z fatality bo te w vs DC były strasznie dziadowskie.maciek z klanu pisze: ↑07-06-2021, 09:16Dokładnie jak pisze kolega. Niektore plotki mowia o mk vs marvel. Cos tam boon zatweetowal, ale wydaje mi się to debilnym pomysłem. Jeśli już to chciałbym tylko marvela.
No właśnie może już NIC nie być, nawet nowych postaci.
Ja gram w mordobicie (czy nowe czy stare) już tylko na padzie do Sega Saturn z konwerterem, jest kurwa genialny a do tego lekki, nie jak te wszystkie wielkie kloce.
Ostatnio zmieniony 07-06-2021, 17:39 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
Nie no ja jestem przeciwnikiem mieszania uniwersów w bijatykach. Mk vs dc było ok, ale wole jak są 2 osobne byty jak teraz. Ale kurwa powinni wymyślę xos nowego. Bo tak to znow bedzie jak w injustice ze gowniaki wola zmieniać stroje bohaterom niż grac w grę. To jest popierdolone.