Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
@Tomek
To wygląda teraz tak: miałem skierowanie (bo zarejestrowałem się w styczniu), na początku kwietnia umówiłem termin na połowę maja, ale wczoraj udało mi się przełożyć szczepienie na dzisiaj przez infolinię i właśnie jestem po szczepieniu Pfizerem. Uwaga: trzeba dzwonić po kilka razy, na infolinii mają jakby dostęp do różnych danych i punktów. Przekładałem (a konkretnie małżonka) wizytę z maja 3 razy w ciągu jednego dnia (raz na 6 maja, potem na 27 kwietnia i wreszcie na dzisiaj) - za każdym razem ludzie na infolinii podawali inne daty i inne miejsca. Znajomi też tak robili i z tym samym efektem: za każdym razem proponowali na infolinii co innego. Aha, i nieprawdą jest to, że nie można wybrać szczepionki, otóż można, jest przypisana potem do pacjenta w punkcie szczepień.
To wygląda teraz tak: miałem skierowanie (bo zarejestrowałem się w styczniu), na początku kwietnia umówiłem termin na połowę maja, ale wczoraj udało mi się przełożyć szczepienie na dzisiaj przez infolinię i właśnie jestem po szczepieniu Pfizerem. Uwaga: trzeba dzwonić po kilka razy, na infolinii mają jakby dostęp do różnych danych i punktów. Przekładałem (a konkretnie małżonka) wizytę z maja 3 razy w ciągu jednego dnia (raz na 6 maja, potem na 27 kwietnia i wreszcie na dzisiaj) - za każdym razem ludzie na infolinii podawali inne daty i inne miejsca. Znajomi też tak robili i z tym samym efektem: za każdym razem proponowali na infolinii co innego. Aha, i nieprawdą jest to, że nie można wybrać szczepionki, otóż można, jest przypisana potem do pacjenta w punkcie szczepień.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
@ Maciej
Dziękuję za wskazówki. Strategię przyjmuję. Moja lepsza połówka kilka lat młodsza, więc musi poczekać do końca przyszłego tygodnia z terminem z harmonogramu. Dlatego też będę zapewne przekładać. Pomysł jest zasadniczo taki, żeby się zaszczepić jednego dnia. Najlepiej poza Warszawą.
A samopoczucie u Ciebie po szczepieniu jakie?
Dziękuję za wskazówki. Strategię przyjmuję. Moja lepsza połówka kilka lat młodsza, więc musi poczekać do końca przyszłego tygodnia z terminem z harmonogramu. Dlatego też będę zapewne przekładać. Pomysł jest zasadniczo taki, żeby się zaszczepić jednego dnia. Najlepiej poza Warszawą.
A samopoczucie u Ciebie po szczepieniu jakie?
lys på slutten av lys
- Drone
Miałem o 17:30, więc chyba za mało czasu upłynęło, żeby poczuć coś ekstra, ale na razie jest ok.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
Kurde. Oby nie była wypłukana.... Nie daj buk też, aby nie zawierała abortowanych płodów. Strzał bez wyskrobków się nie liczy.
Chipy podobno działają tylko przy 5G, więc tutaj jakby bez znaczenia.
Chipy podobno działają tylko przy 5G, więc tutaj jakby bez znaczenia.
lys på slutten av lys
- ozob
- zahartowany metalizator

Wedle forumowych ekspertów od szczepionek w knajpach miały być przywileje dla zaszczepionych. Cóż, nie wyszło. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
To są rydze?
- SODOMOUSE
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Ascetic
Fakt. b. ładnie.
Od razu widać, że te 3 lata edukacji (jedyne zresztą) w szkole specjalnej bardzo dobrze przepracował.
lys på slutten av lys
- nicram
- Ascetic
Elegancko. Pierwszy tel., 3 min. czekania i 3 minutowa rejestracja. Później zmiana terminu, bo dotarło do mnie, że 8 min. drogi ode mnie mam POZ, który też szczepi. Fakt, że tutaj termin odległy, bo połowa miesiąca, ale to jakby nie problem. Dobry Pan PiS. Chyba to co im się rozłaziło ostatnio w szwach, na farcie, jak to u nich, sobie poukładali. Podsumowując, zaskakująco sprawny proces, jak na tych nieogarów przystało. Zdziwko.
lys på slutten av lys
- nicram
A jaki preparat? Miałeś wybór?
all the monsters will break your heart
- Żułek
stary zaczepiony 1 dawką Pfizera, za miesiąc powtóreczka 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Ascetic
W pierwszej rozmowie nie zapytałem. W drugiej, owszem. Zeneka. Konsultant powiedział, że taka jest na tę chwilę przydzielona (pytanie przez kogo i wedle jakiego klucza). Na miejscu się okaże, czy mają, czy dają wybór. Na ile podają to co mają, przypisują do danego delikwenta, bo np. nikt jej nie chce, a na ile jest to kwestia wyboru. Się zobaczy się.
lys på slutten av lys
- ozob
Zajebiście się czyta o tych kamieniach spadających z serc za sprawą szczepionek. "Ty też? Ja też". (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
- ozob
Nic mnie nie boli. W życiowej formie jestem. (:
-
- rasowy masterfulowicz
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
A co byś polecał? Ja mam mieć Jonsona, bodaj piątego mają.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Ascetic
Szurku od zawijania papy, szurku od kolorowanek. To się nazywa normalna wymiana informacji. Dla was niedorozwoje zupełnie obca. Bo jak wiemy, dla was informacje nie istnieją. Jak to u szurostwa bywa i jest.
No a teraz pytanie od grupy wsparcia do grupy z alternatywnej rzeczywistości. Podzwonione już na infolinię? Termin poblokowane? Szczepionki zmarnowane?
Ostatnio zmieniony 26-04-2021, 20:58 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys