Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Czyli sobie odpowiadasz i czytasz to co chcesz przeczytać. No proszę. Żyjesz w świecie urojeń. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Typie, jakbyś dalej nie zasmradzał powietrza, z wpisu poniżej nie wyjdzie, że są według twojej chorej głowy, bezpieczne.

No chyba, że potrafisz xD
Potrafisz?
lys på slutten av lys
- ozob
Czyli jednak nie "śmiertelne"? Jest postęp. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
Typie. Jest bezpieczna w kontekście mojej wypowiedzi a nie twoich jednoznacznych postów?
Jak za trudne pytanie, to czy dalej podtrzymujesz, że covid to tylko gorączka?
lys på slutten av lys
- ozob
Covid-19 to choroba wywołująca mi.n. goraczke, a w skrajnych wypadkach śmierć. Prawdopodobieństwo zgonu rośnie razem z wiekiem osób zarażonych, a także ilością chorób przewlekłych współtowarzyszacych Covid-19.

Masz jeszcze jakieś wątpliwości? (:

Masz jeszcze jakieś wątpliwości? (:
- Ascetic
Widzę, że tuman nie rozumie konkretnego pytania, na które powinna paść, konkretna, jednoznaczna odpowiedź. Może być nawet: TAK lub NIE.
Pytanie po raz wtóry zadane:
- Dalej podtrzymujesz, że covid to tylko gorączka? -
1. TAK
2. NIE
1. TAK
2. NIE
lys på slutten av lys
- ozob

I na dokładkę. (:
Gorączka to zdaje się najczęściej występujący objaw Covid-19. To się nie zmieniło od ponad roku. Ostatnie 14 miesiecy udowodniło dobitnie również to, że osoby z grup ryzyka ( 70+ oraz przewlekle chorzy) są najbardziej narażeni na śmierć z powodu Covid-19.
Ostatnio zmieniony 26-04-2021, 23:53 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
Do oporu widzę, że trzeba, przed niespodzianką, która zaraz nastąpi.
>>>>>>>>>>>>>>>
Widzę, że tuman nie rozumie konkretnego pytania, na które powinna paść, konkretna, jednoznaczna odpowiedź. Może być nawet: TAK lub NIE.
1. TAK
2. NIE
lys på slutten av lys
- ozob
Już odpowiedziałem na to pytanie. W większości przypadków Covid-19 to tylko gorączka. W skrajnych przypadkach śmierć. Czy ty nie rozumiesz słowa pisanego? Obrazy z TV za bardzo weszły w pusty łeb i to do tego stopnia, że tylko tak potrafisz przyswajać informacje? W sumie nie dziwi mnie już stawianie pytań i oczekiwanie odpowiedzi "tak" lub "nie" rodem z pasków zagłady z TVP. Bywaj. (:
- Ascetic
Powyżej, dla wszystkich komu umarł ktoś bliski, również dla osób co się nie mogą pozbierać po kowidzie, prawda objawiona od szura z forum:

Prawda objawiona od kolesia, który nie może wyrobić, że ktoś może chcieć się zaszczepić. Któremu jak widać po dzisiejszej reakcji przeszkadza, że kilka osób wymienia się informacjami na temat szczepień.
Reszta później.
Choć tak na dobrą sprawę z takim czymś to nie ma co gadać.
lys på slutten av lys
- ozob
Ja już tu napisałem, że jak ludzie chcą się szczepic to niech się szczepią w jak największej ilości i jak najszybciej. (:
A, i ludzie umierają cały czas. Co chwila ktoś traci kogoś bliskiego. Covid-19 w skrajnych przypadkach to tylko kolejna przyczyna. Tak to już jest z tym życiem, więc zdychaj. Najlepiej w przerażeniu spowodowanym Covid-19. Każdy dzień życia to dzień bliżej śmierci. Nie zapominaj o tym.
A, i ludzie umierają cały czas. Co chwila ktoś traci kogoś bliskiego. Covid-19 w skrajnych przypadkach to tylko kolejna przyczyna. Tak to już jest z tym życiem, więc zdychaj. Najlepiej w przerażeniu spowodowanym Covid-19. Każdy dzień życia to dzień bliżej śmierci. Nie zapominaj o tym.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii

A to dane tylko za 2020. Za ten rok pewnie będą jeszcze ciekawsze.
Guilty of being right
- nicram
Wiem, że logika szura to czysty debilizm, ale szczepimy na chorobę, która powoduje totalny paraliż służby zdrowia, paraliż gospodarczy, ale przede wszystkim zabija ludzi, którzy mogliby żyć. No ale co to dla szura 1.5 mln ludzkich istniej w tę czy inną stronę?ozob pisze: ↑26-04-2021, 22:17Jedyne o czym teraz piszę to to, że szczepimy na chorobę, która z lockdownem czy bez ubiła nie więcej jak 0,2% populacji w poszczególnych krajach w Europie. (:
all the monsters will break your heart
- nicram
Muszę to napisać po raz kolejny - jesteś skrajnym debilem, który nie ma pojęcia o tej chorobie o jej objawach, o tym jakie sieje spustoszenie w organizmie. Naprawdę, szkoda słów na takiego imbecyla.
Dobrze zaorane.Ascetic pisze: ↑27-04-2021, 00:06Powyżej, dla wszystkich komu umarł ktoś bliski, również dla osób co się nie mogą pozbierać po kowidzie, prawda objawiona od szura z forum:
Prawda objawiona od kolesia, który nie może wyrobić, że ktoś może chcieć się zaszczepić. Któremu jak widać po dzisiejszej reakcji przeszkadza, że kilka osób wymienia się informacjami na temat szczepień.
all the monsters will break your heart
- ozob
Oj, za paraliż służby zdrowia i paraliz gospodarczy odpowiadają przede wszystkim działania i decyzje polityków. (:nicram pisze: ↑27-04-2021, 05:15Wiem, że logika szura to czysty debilizm, ale szczepimy na chorobę, która powoduje totalny paraliż służby zdrowia, paraliż gospodarczy, ale przede wszystkim zabija ludzi, którzy mogliby żyć. No ale co to dla szura 1.5 mln ludzkich istniej w tę czy inną stronę?
Nie wiem o co się tu spierać? Jeden się chce szczepić, drugi nie. Proste. Po chuj wprowadzać do sprawy konflikt? Nawiasem mówiąc te ścierwa świadomie blokujące terminy szczepień winno się powiesić za jaja w miejscu publicznym. Podobnie jak faszystowskich popisowych gowinów sugerująch segregację. Tymczasem kościoły otwarte, mrówki otwarte, biedronki i lidle otwarte. Kastorama i Obi oraz ikea tylko z parkingu. Nosz kurwa ich w dupę jebana mać. Akurat mam duże potrzeby. I jeszcze jedno. Za sytuację w ochronie zdrowia odpowiada nie wirus tylko wszystkie skurwiałe styropianowoubeckie rządy. Także panowie dajcie se spokój.
-
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
Nie dość, że ozob to skrajny debil, to jeszcze skrajny debil. Bym zapomniał. Jeszcze do tego skrajny debil. Skrajny debil, który jak widać, przy braku argumentów, musi się posiłkować, powrotem do narracji, tak z kwietnia 2020 roku. "eeee, to zwykła grypka", "eeee, to gorączka ". Jest jedno "ale". Szybko weryfikowane. "Wyniki" za 2020 rok:nicram pisze: ↑27-04-2021, 05:27Muszę to napisać po raz kolejny - jesteś skrajnym debilem, który nie ma pojęcia o tej chorobie o jej objawach, o tym jakie sieje spustoszenie w organizmie. Naprawdę, szkoda słów na takiego imbecyla.
Dobrze zaorane.Ascetic pisze: ↑27-04-2021, 00:06Powyżej, dla wszystkich komu umarł ktoś bliski, również dla osób co się nie mogą pozbierać po kowidzie, prawda objawiona od szura z forum:

https://www.medonet.pl/koronawirus/koro ... 38714.html
Nie ma co tutaj dyskutować. Rzekoma "eeee, tylko gorączka" zabiła w Polsce dodatkowe, ile?, no, ile?, no 70 tys. ludzi.
lys på slutten av lys
- Ascetic
Michał, weź się spionizuj. Albo wróć do choćby wczorajszych postów tego kurwiszcza, co nie potrafi wytrzymać, jak kulturalni ludzie rozmawiają i się wpierdala do rozmowy. A jak nie masz czasu na czytanie to Ci zreferuję wykwity tej pustej pały:535 pisze: ↑27-04-2021, 08:18Nie wiem o co się tu spierać? Jeden się chce szczepić, drugi nie. Proste. Po chuj wprowadzać do sprawy konflikt? Nawiasem mówiąc te ścierwa świadomie blokujące terminy szczepień winno się powiesić za jaja w miejscu publicznym. Podobnie jak faszystowskich popisowych gowinów sugerująch segregację. Tymczasem kościoły otwarte, mrówki otwarte, biedronki i lidle otwarte. Kastorama i Obi oraz ikea tylko z parkingu. Nosz kurwa ich w dupę jebana mać. Akurat mam duże potrzeby. I jeszcze jedno. Za sytuację w ochronie zdrowia odpowiada nie wirus tylko wszystkie skurwiałe styropianowoubeckie rządy. Także panowie dajcie se spokój.
- hehe, szczepią się, hehe. <Bo patus, nie może wyrobić, że ktoś z kimś gada np. o terminach szczepień>
- gorączka panie, li tylko, a tak poza tym to luz,
- szczepionka groźna, a może nie groźna, bo lockdown zabija, a tak właściwie to jedno i drugie zabija. W pominięciu tego co tak naprawdę zabija, czyli wirusa,
Dalej referować wysrywy szura?
ps. Spokój to już był.
lys på slutten av lys
Nie ma sensu edukować i przegadywać tych co mają wyjebane co covid i jego powikłania powodują. A za to, że blokują skurwysny ludziom terminy na szczepienia powinna być surowa kara.Ascetic pisze: ↑27-04-2021, 08:36Michał, weź się spionizuj. Albo wróć do choćby wczorajszych postów tego kurwiszcza, co nie potrafi wytrzymać, jak kulturalni ludzie rozmawiają i się wpierdala do rozmowy. A jak nie masz czasu na czytanie to Ci zreferuję wykwity tej pustej pały:535 pisze: ↑27-04-2021, 08:18Nie wiem o co się tu spierać? Jeden się chce szczepić, drugi nie. Proste. Po chuj wprowadzać do sprawy konflikt? Nawiasem mówiąc te ścierwa świadomie blokujące terminy szczepień winno się powiesić za jaja w miejscu publicznym. Podobnie jak faszystowskich popisowych gowinów sugerująch segregację. Tymczasem kościoły otwarte, mrówki otwarte, biedronki i lidle otwarte. Kastorama i Obi oraz ikea tylko z parkingu. Nosz kurwa ich w dupę jebana mać. Akurat mam duże potrzeby. I jeszcze jedno. Za sytuację w ochronie zdrowia odpowiada nie wirus tylko wszystkie skurwiałe styropianowoubeckie rządy. Także panowie dajcie se spokój.
- heheh, szczepią się, hehe. <Bo patus, nie może wyrobić, że ktoś z kimś gada np. o terminach szczepień>
- gorączka panie,
- szczepionka groźna, a może nie groźna, bo lockdown zabija, a tak właściwie to jedno i drugie zabija. W pominięciu tego co tak naprawdę zabija, czyli wirusa,
Dalej referować wysrywy szura?
ps. Spokój to już był.
NFZ powinien się zabrać za tych którzy się nie chcą szczepić a potem chorują i mają powikłania.
Płacisz składki - NFZ opłaca Ci szczepionkę, podanie oraz ewentualna powikłania poszczepiennne.
Nie zaszczepiłeś się - zachorowałeś - leczenie oraz powikłania pocovidowe sam opłacasz.
Ostatnio zmieniony 27-04-2021, 08:48 przez Slyd, łącznie zmieniany 1 raz.