Czy panu czasem hasło "solidarność", którym szermuje ten popisowski zawodowy kłamca ,przyjaciel kościelnych pedofili, palący onegdaj miicyjne nyski, nie weszło zbyt mocno? Niech każdy robi jak uważa. W zgodzie z własnym interesem i sumieniem, zwracając uwagę na wzorce i przykłady płynące z góry. Tak uważam. Ja przykładowo jeszcze się zastanawiam, czy zawracać sobie głowę szczepieniem , czy je po prostu olać. I w przeciwieństwie do części użytkowników nie jest to dla mnie powód do szarpania się za włosy. Tymczasem trwa jakiś kuriozalny i histeryczny bój o głupi zastrzyk, czy szmatkę na buzi.
Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Nie miej do ministranta pretensji. Skąd on ma wiedzieć, czym jest oc ? Jemu pojazdu użycza ryś, albo proboszcz tej biednej łuckiej parafii do której należy. W barterze oczywiście.Ascetic pisze: ↑27-04-2021, 12:00
Ej. Chłopcze. Co ty tutaj kombinujesz? OC dla kolesia na drabinie? Ty jesteś normalny, czy od tak, zwyczajnie jebnięty? Ta mgła pokowidowa już tak twój zrypany beret przestawiła kompletnie? Zaczyna od kierowców a później coś międli o kolesiu na drabinie, hehe. Tak jak ten wczoraj. Szczepionki niebezpieczne, eeee. nie lockdown w 0,2% niebezpieczny, eeee ... wszystko niebezpieczne. To wy jesteście zasrani, że tym pierdem ze strachu aż tu wali. Wszystko niebezpieczne LOL
A co do bania albo nie bania. To my jesteśmy kozaki. Idziemy na czołówę z mordeczymi szczepionkami. To tak gwoli przypomnienia. Tymi co koszą kobiety w ciąży w uk. Poronienia i te sprawy. Na te co są jednym wielkim eksperymentem. To o jakim baniu ty mówisz?
A tak w ogóle i szczególe. Katolski wycieruchu. Wbiłeś bo episkopat ci napisał, że z wyskrobków robione i się nie szczepić xD? Tak to wyglada LOL
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Poważnie. Myślałem, że on tylko takiego niedorozwinięte udaje. A ten twierdzi, że pośrednio kierowcy nie mają obowiązków ubezpieczeniowych. I gadaj z takim. A później coś marudzi o kolesiu na drabinie. Na moje oko, głównym problemem pokowidowym staje się fakt, że ludziom się od tej mgły pojebało we łbach i tutaj lepiej już nie będzie. Niestety. Co wpis to jakiś zamglony. Jak nie ozob to teraz katol.535 pisze: ↑27-04-2021, 12:06Nie miej do minostranta pretensji. Skąd on ma wiedzieć, czym jest oc ? Jemu pojazdu użycza ryś, albo proboszcz tej biednej łuckiej parafii do której należy. W barterze oczywiście.Ascetic pisze: ↑27-04-2021, 12:00
Ej. Chłopcze. Co ty tutaj kombinujesz? OC dla kolesia na drabinie? Ty jesteś normalny, czy od tak, zwyczajnie jebnięty? Ta mgła pokowidowa już tak twój zrypany beret przestawiła kompletnie? Zaczyna od kierowców a później coś międli o kolesiu na drabinie, hehe. Tak jak ten wczoraj. Szczepionki niebezpieczne, eeee. nie lockdown w 0,2% niebezpieczny, eeee ... wszystko niebezpieczne. To wy jesteście zasrani, że tym pierdem ze strachu aż tu wali. Wszystko niebezpieczne LOL
A co do bania albo nie bania. To my jesteśmy kozaki. Idziemy na czołówę z mordeczymi szczepionkami. To tak gwoli przypomnienia. Tymi co koszą kobiety w ciąży w uk. Poronienia i te sprawy. Na te co są jednym wielkim eksperymentem. To o jakim baniu ty mówisz?
A tak w ogóle i szczególe. Katolski wycieruchu. Wbiłeś bo episkopat ci napisał, że z wyskrobków robione i się nie szczepić xD? Tak to wyglada LOL
lys på slutten av lys
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Sam jesteś tępy bo wyjechałeś z hasłem że OC załatwia sprawę. Chuja załatwia bo możesz być uczestnikiem wypadku (bądź nawet i jego sprawcą) innego niż drogowy a nikt Ci nie każe płacić z własnej kieszeni za leczenie.
A właśnie takie rozwiązanie proponujesz dla tych co odmówią dobrowolnej szczepionki.
A właśnie takie rozwiązanie proponujesz dla tych co odmówią dobrowolnej szczepionki.
No niestety tak to wygląda..... Tyle tylko, że jak reagować na postawę;
lockdown - źle
reżim sanitarny - źle
maseczki - źle
szczepionki - źle
dwukrotnie zwiększona śmiertelność w roku 2020 - a co tam takiego
służba zdrowia zaczopowana - źle
To co robić? Nie da się zjeść pączka i mieć pączka....
- Ascetic
Zjebie. Wróć do pierwszego posta. Chyba, że ja mam Ci tu przekleić. Pytasz o kierowców to masz odpowiedź dotyczącą kierowców. A teraz coś pierdolisz, że pytałeś o kosmonautów. Ty normalny jesteś?Bloodcult pisze: ↑27-04-2021, 12:18Sam jesteś tępy bo wyjechałeś z hasłem że OC załatwia sprawę. Chuja załatwia bo możesz być uczestnikiem wypadku (bądź nawet i jego sprawcą) innego niż drogowy a nikt Ci nie każe płacić z własnej kieszeni za leczenie.
Te. Weź lepiej wklej tutaj stanowisko episkopatu na temat szczepionek a nie jakieś smętne pierdolenie o nie wiadomo czym. Do niedawna jakoś tobie szczepionki nie przeszkadzały. Na ostatnim cwelowanku ksiondz ci jak widać wtłoczył, że z wyskrobków i latasz jak klasyczny szur z dziurą w mózgu? Nie kryguj się. Jakiś list do wiernych tutaj załatwi sprawę, co ci po tym pustym łbie lata. Wklejaj śmiało. I podziękuj, że mając 30 lat na karku dowiedziałeś się, że jest akcyza i OC.
lys på slutten av lys
- Bloodcult
Pisałem o kierowcach ? xD
- Ascetic
A o czym? O kurwa sprawcach wypadków lotniczych? Ty niedojebany jesteś bardziej niż ozob? Nie da się. Nie staraj się nawet.

lys på slutten av lys
No nie wiem co chcesz robić? Ja zakładam, że w powyższych kwestiach nie mam mocy sprawczej, więc olewam i robię swoje. Na przekór sędziemu.Slyd pisze: ↑27-04-2021, 12:19No niestety tak to wygląda..... Tyle tylko, że jak reagować na postawę;
lockdown - źle
reżim sanitarny - źle
maseczki - źle
szczepionki - źle
dwukrotnie zwiększona śmiertelność w roku 2020 - a co tam takiego
służba zdrowia zaczopowana - źle
To co robić? Nie da się zjeść pączka i mieć pączka....
- Bloodcult
@korwinista
A to wypadki są tylko drogowe ? Uczestnicy dowolnych wypadków leczeni w państwowych szpitalach tylko jeśli sprawca miał OC ?
A to wypadki są tylko drogowe ? Uczestnicy dowolnych wypadków leczeni w państwowych szpitalach tylko jeśli sprawca miał OC ?
- Ascetic
Ta kurwa jasne. Teraz będzie, że o spawaczach było. Weź ty się ogarnij chłopaku. Bo zamglony jesteś jakiś takić coraz bardziej.
Ale jak już mam wchodzić w te wygibasy, bo koleś odkrył, że istnieje OC, to będzie co następuje: To ma składkę zdrowotną bo ją płaci i się dostoswywuje do regulacji. W tym do przymusowych np. szczepień. A jak płaci, a nie do końca respektuje resztę umowy, to jak wcześniej. Przy wygenerowaniu problemów ze swojej niesubordynacji - niech płaci za te konkretnie usługi, które z nich wynikają. Tlen, łóżko kowidowe. Czego nie rozumiesz prawaku? Część umowy respektowana, to i część usług refundowana. Reszta przez szura zlewana to i reszta nie refundowana.
Nawet dam Ci tępa dzido przykład. Masz umowe na budowę domu. Nie wywiązujesz się z niej, a dokładnie wywiązujesz się połowicznie, np. nie robisz dachu, to i dostajesz proporcjonalny zarobek, albo trafiasz do sądu jak się nie godzisz na takie rozwiązanie. Tu powinno być tak samo. Taka nowa, zmieniona umowa, bo się szur chciał postawić bokiem. Tym razem z NFZ. Za składkę masz rozliczone zszycie ryja jak dostaniesz w papę na koncercie. Ale za respiro już nie, bo się nie zaszczepiłeś. Kapisz? Prościej się nie da.
lys på slutten av lys
Taka sam zasada jak ktoś nie objął obowiązkowymi szczepieniami dzieci. Płać z własnej kieszeni za leczenie i powikłania.Ascetic pisze: ↑27-04-2021, 12:41Ta kurwa jasne. Teraz będzie, że o spawaczach było. Weź ty się ogarnij chłopaku. Bo zamglony jesteś jakiś takić coraz bardziej.
Ale jak już mam wchodzić w te wygibasy, bo koleś odkrył, że istnieje OC, to będzie co następuje: To ma składkę zdrowotną bo ją płaci i się dostoswywuje do regulacji. W tym do przymusowych np. szczepień. A jak płaci, a nie do końca respektuje resztę umowy, to jak wcześniej. Przy wygenerowaniu problemów ze swojej niesubordynacji - niech płaci za te konkretnie usługi, które z nich wynikają. Tlen, łóżko kowidowe. Czego nie rozumiesz prawaku? Część umowy respektowana, to i część usług refundowana. Reszta przez szura zlewana to i reszta nie refundowana.
Nawet dam Ci tępa dzido przykład. Masz umowe na budowę domu. Nie wywiązujesz się z niej, a dokładnie wywiązujesz się połowicznie, np. nie robisz dachu, to i dostajesz proporcjonalny zarobek, albo trafiasz do sądu jak się nie godzisz na takie rozwiązanie. Tu powinno być tak samo. Taka nowa, zmieniona umowa, bo się szur chciał postawić bokiem. Tym razem z NFZ. Za składkę masz rozliczone zszycie ryja jak dostaniesz w papę na koncercie. Ale za respiro już nie, bo się nie zaszczepiłeś. Kapisz? Prościej się nie da.
- ozob
- zahartowany metalizator
O, w punkt kurwa. Siedzi jeden "wyedukowany" z drugim przed kompem i umiera że strachu - tak, jesteście obsarni! - przed śmiercią z wycieńczenia organizmu spowodowana Covid-19. W dodatku chuj was strzela, że są ludzie, którzy mają wyjebane w wirusa, bo ze statystyk jasno wychodzi, że do 60-siatki o ile nie ma się poważnych chorób współistniejących śmierć z powodu Covid-19 to tylko niefart jakie w życiu się zdarzają. To jest powód tej agresji. (:mistrzsardu pisze: ↑27-04-2021, 09:03Mam wrażenie, że dla pewnych osób największym bólem jest to, że inni żyją w miarę normalnie. Nie noszą maski na ulicy, chodzą do restauracji czy do knajpy na piwo, spotykają się ze znajomymi, uprawiają sport.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Dodatkowo postuluję znieść wszystkie przywileje i benefity związane z posiadaniem potomstwa. Wszak dzieci to przecież wielka radość, a nie przykry obowiązek, choroba, czy niepełnosprawność.Slyd pisze: ↑27-04-2021, 13:08Taka sam zasada jak ktoś nie objął obowiązkowymi szczepieniami dzieci. Płać z własnej kieszeni za leczenie i powikłania.Ascetic pisze: ↑27-04-2021, 12:41Ta kurwa jasne. Teraz będzie, że o spawaczach było. Weź ty się ogarnij chłopaku. Bo zamglony jesteś jakiś takić coraz bardziej.
- nicram
O i debil znowu wylazł i się "obsarnil"ozob pisze: ↑27-04-2021, 13:15O, w punkt kurwa. Siedzi jeden "wyedukowany" z drugim przed kompem i umiera że strachu - tak, jesteście obsarni! - przed śmiercią z wycieńczenia organizmu spowodowana Covid-19. W dodatku chuj was strzela, że są ludzie, którzy mają wyjebane w wirusa, bo ze statystyk jasno wychodzi, że do 60-siatki o ile nie ma się poważnych chorób współistniejących śmierć z powodu Covid-19 to tylko niefart jakie w życiu się zdarzają. To jest powód tej agresji. (:mistrzsardu pisze: ↑27-04-2021, 09:03Mam wrażenie, że dla pewnych osób największym bólem jest to, że inni żyją w miarę normalnie. Nie noszą maski na ulicy, chodzą do restauracji czy do knajpy na piwo, spotykają się ze znajomymi, uprawiają sport.

all the monsters will break your heart
- Ascetic
nicram pisze: ↑27-04-2021, 13:45O i debil znowu wylazł i się "obsarnil"ozob pisze: ↑27-04-2021, 13:15O, w punkt kurwa. Siedzi jeden "wyedukowany" z drugim przed kompem i umiera że strachu - tak, jesteście obsarni! - przed śmiercią z wycieńczenia organizmu spowodowana Covid-19. W dodatku chuj was strzela, że są ludzie, którzy mają wyjebane w wirusa, bo ze statystyk jasno wychodzi, że do 60-siatki o ile nie ma się poważnych chorób współistniejących śmierć z powodu Covid-19 to tylko niefart jakie w życiu się zdarzają. To jest powód tej agresji. (:mistrzsardu pisze: ↑27-04-2021, 09:03Mam wrażenie, że dla pewnych osób największym bólem jest to, że inni żyją w miarę normalnie. Nie noszą maski na ulicy, chodzą do restauracji czy do knajpy na piwo, spotykają się ze znajomymi, uprawiają sport.![]()
I jeszcze pisze obsraniec jeden, co się boi szczepionki jak ognia, że kowid to "niefart". Ta. Kurwa 70 tys.ludzi miało więcej niż w 2019 roku "niefart". Idź się podnóżku pakiego zniefarcić bo się rzygać chce jak się Ciebie czyta.

https://www.medonet.pl/koronawirus/koro ... 38714.html
Jak się czubie nie boisz to się zaszczep i po sprawie.
lys på slutten av lys
Przekaż tym 70 000 rodzinom którzy pochowali bliskich, że to tylko statystyka i NIEFART oraz by MIELI WYJEBANE W WIRUSA.ozob pisze: ↑27-04-2021, 13:15O, w punkt kurwa. Siedzi jeden "wyedukowany" z drugim przed kompem i umiera że strachu - tak, jesteście obsarni! - przed śmiercią z wycieńczenia organizmu spowodowana Covid-19. W dodatku chuj was strzela, że są ludzie, którzy mają wyjebane w wirusa, bo ze statystyk jasno wychodzi, że do 60-siatki o ile nie ma się poważnych chorób współistniejących śmierć z powodu Covid-19 to tylko niefart jakie w życiu się zdarzają. To jest powód tej agresji. (:mistrzsardu pisze: ↑27-04-2021, 09:03Mam wrażenie, że dla pewnych osób największym bólem jest to, że inni żyją w miarę normalnie. Nie noszą maski na ulicy, chodzą do restauracji czy do knajpy na piwo, spotykają się ze znajomymi, uprawiają sport.

- ozob
- zahartowany metalizator
No tak, bo bez Covid-19 ludzie nie umierali do tej pory w Polsce. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Bloodcult
Jest tam wyszczególnione ile to wirus a ile zaniedbania przy innych chorobach których nie można bo leczyć "bo wirus" ?