Powtórzę za postem powyżej:Fanatyk pisze: ↑29-04-2021, 19:17Sądząc po wpisie. Wydaje się że dałeś to sobie wstrzyknąć i oczekujesz iż wszyscy tak zrobią byś miał usprawiedliwienie dla swojej głupoty którą popełniłeś.Ascetic pisze: ↑29-04-2021, 19:07Litości. To gdzie Ty mieszkasz? We Francji? LOLFanatyk pisze: ↑29-04-2021, 18:56Nie ciesze sie z czyjejś śmierci, to jest wybór każdego człowieka.
Zauważ że jesteś w mniejszości, na 28.04.2021 dało sobie to wstrzyknąć nie całe 7,3% obywateli tego kraju w większości osoby starsze.
Gdy zobaczyłem te oficjalne dane to serce się uradowało bo jest dużo więcej niż myślałem rozsądnych ludzi w społeczeństwie.
7,3% biorąc pod uwagę ponad rok trucia o tym 24 na dobe na każdym kroku to dla kartelu wynik kompromitujący. Mało tego chętnych już brakuje bo nawet 30 latkowie już są proszeni o zapisywanie się na szprycę a nie tak dawno proszono 70/80 latków.
Weź przelicz jeszcze raz i wróć ze swoimi teoriami wiadomo z jakiej części ciała. Nie nie chodzi o mózg.
Tu masz podpowiedź. Bo ja nie masz wiedzy ilu jest Polaków, to i pewnie googlami się sprawnie nie posługujesz.
A i jeszcze jedno. Dlatego "dyskusje" z szurami i nawalonymi kolesiami czasem są śmieszne, a na pewno dość dość smutne xD
W razie jakbyś nie doliczył skąd się bierz cyfra prawie 4 razy większa zaszczepień, można wrócić do klasy 6 podstawówki. Tam uczą czym są proporcje. Można też kalkulator proporcji znaleźć w internecie ....
--------------------------------------------------------------------------------
Inną sprawą jest, że młodzi rzeczywiście chyba niechętnie się szczepią. Spoko, może dzięki takim jak ty wrócimy do lockdownu. Później będziecie mogli narzekać na samych siebie xD LOL
"
Jasne. Też bym tak zareagował jak bym się tak zbłaźnił.
Się .... rozpisałeś, że się cieszysz, że 7%, że mniejszość, że świadomie społeczeństwo i inne pierdy z szurowskiej dupy i wszystko wzieło w piździec, bo jakiś inny tuman podsunął ci dane z dupy? To ile osób się zaszczepiło? 7,8%, czy 28% ?
"
No a teraz idź poproś mamusię, żeby jednak wysłała ciebie cymbale do szkoły. Bo albo nie potrafisz sprawdzić najprostszej informacji, albo nie wiesz ilu jest Polaków, co by sugerowało, że jesteś jakimś kurwa ruskim kacapem, albo nie wiesz czym jest proporcja. Co by tam nie było, jesteś totalnym tumanem xD LOL