Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
A żesz kurwa. Przecież jeszcze Djevel.
Hails mate! We were actually in the studio earlier in the week finalising the mixes for the new album, so hopefully we'll have some further news on that front very soon! Cheers for the support!
PS - i teraz pierdolenie, które pewnie niejeden z Was zna - "chyba Cie ppierdoliło, ze będziesz "Sacrificial suicide" po nocy puszcał?"von Leers pisze: ↑20-05-2021, 01:31Jest w kurwe poźno - wracam do domu i bla bla po "baletach" i kurwa pierwszą płytą, którą odpalam jest:
Pomijając tę cała błazenadę z pastikowymi zbrojami uwielbiam tę płytę.
Kurwa miał być Vordr i Ildjarn a tu znowu mi Deicyd wyskoczył. Benton jaki jest taki jest wiadomo - a jebać to - [ijemy dalej![]()
W dupe węża. Czekam jak forumowi onanisci na erotyczne fajerwerki w harlekinach autorstwa mocnego 12.
Wybaczcie - albo ktoś mi to przerzucił albo byłem na tyle napierdolony, że wrzuciłem te swoje "wypociny" nie w ten temat gdzie miały być. Miało być oczywiście w temacie NP (a usunąć się nie da). Już wypierdalamvon Leers pisze: ↑20-05-2021, 01:36PS - i teraz pierdolenie, które pewnie niejeden z Was zna - "chyba Cie ppierdoliło, ze będziesz "Sacrificial suicide" po nocy puszcał?"von Leers pisze: ↑20-05-2021, 01:31Jest w kurwe poźno - wracam do domu i bla bla po "baletach" i kurwa pierwszą płytą, którą odpalam jest:
Pomijając tę cała błazenadę z pastikowymi zbrojami uwielbiam tę płytę.
Kurwa miał być Vordr i Ildjarn a tu znowu mi Deicyd wyskoczył. Benton jaki jest taki jest wiadomo - a jebać to - [ijemy dalej![]()
![]()