Świetny utwór i bardzo udane video!.
Nie chce mi się wierzyć że w ujęciu całości album jest kiepski. Jeszcze trochę i się sam przekonam.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Świetny utwór i bardzo udane video!.
Nie mam takiego wrażenia. Brzmienie mi odpowiada. Plastiku nie ma i to najważniejsze. Werbel nie cyka jak zegarek produkcji CCCP. Reszta to już tylko subiektywne odczucia poszczególnych słuchaczy. Płyty wybitnej się nie spodziewam, płytę bardzo dobra zapewne od nich dostanę.
Ale czy to nie ciebie przypadkiem raziły bardzo traszowe motywy na ostatnim Teitanblood? Coś się zmieniło? Nie czepiam się, po prostu ciekawym, hehe.Ascetic pisze: ↑30-04-2021, 14:19
W pierwszej części kawałka typowa miazga & miazma grobowa, później kombinują. Tak po drugiej minucie dzieją się zdecydowanie mocne rzeczy. A traszyk na gitarach na 3:41 ekscelentny też. Praca perkusji świetna. Solówka na zamknięcie też.
O B S R A Ł E M się.
Zaskoczenie. Jakże pozytywne. Dwa z 9ciu kawałków, rewelacyjne, to płyta słaba? Gniewko, zapytam retorycznie, "Ty normalny jesteś?"![]()
)
ps. kolejny koncertowy banger. Już to czuję.
To byłem ja. Przyznaje. Też, hehe, bo się troszku dostawiasz jednakScorn pisze: ↑01-05-2021, 13:18Ale czy to nie ciebie przypadkiem raziły bardzo traszowe motywy na ostatnim Teitanblood? Coś się zmieniło? Nie czepiam się, po prostu ciekawym, hehe.Ascetic pisze: ↑30-04-2021, 14:19
W pierwszej części kawałka typowa miazga & miazma grobowa, później kombinują. Tak po drugiej minucie dzieją się zdecydowanie mocne rzeczy. A traszyk na gitarach na 3:41 ekscelentny też. Praca perkusji świetna. Solówka na zamknięcie też.
O B S R A Ł E M się.
Zaskoczenie. Jakże pozytywne. Dwa z 9ciu kawałków, rewelacyjne, to płyta słaba? Gniewko, zapytam retorycznie, "Ty normalny jesteś?"![]()
)
ps. kolejny koncertowy banger. Już to czuję.
Nowej Miasmy jeszcze nie słyszałem, ale prawdopodobnie zweryfikuję na żywo w listopadzie.
Ja dla odmiany nie przepadam za wietrzeniem. Uwielbiam jak jebie trupem od początku do końca. Wpiszę sobie taki zepsół w baniak, wprowadzę go do szufladki koło przysadki jako "black/ death albo death/doom/black bez luźnych naleciałości" i lubię jak tak zostaje. Ale wiadomo, kwestia gustu. Jeden ma tak inny śmak.Scorn pisze: ↑01-05-2021, 13:40Jasna sprawa, nie wszystko musi pasować. To nie był zarzut braku konsekwencji. Ale nie pozwalam szkalować Teitanblood.
Nie nadążam za forum na tyle, żeby wiedzieć kto czego słucha i czy lubi thrash czy nie. Ja generalnie pozytywnie odbieram takie elementy w black/death metalu. Czasem dobrze przewietrzyć zatęchłą kryptę.
Grave Miasma nigdy nie widziałem na żywo. Szykować trumnę, spisywać testament?
Właśnie Robercie. To tylko potwierdza moją teorię, że trzeba być panieScorn.r o b e r t pisze: ↑01-05-2021, 14:03Kosa była tez W Bazylu jak dojebali po Necros Christos krew miazga mega Koncert
Bilet kupiony już 1,5 roku temu xD Ale spoko, ja cierpliwy jestem.Ascetic pisze: ↑01-05-2021, 14:09Właśnie Robercie. To tylko potwierdza moją teorię, że trzeba być panieScorn.r o b e r t pisze: ↑01-05-2021, 14:03Kosa była tez W Bazylu jak dojebali po Necros Christos krew miazga mega Koncert
Warto też zagadać. Niby tu na fociach w tej nowej sesji, jacyś tacy juchą umazani, a tak w rzeczywistości skromne 40letnie metaluchy. Zero spiny i póz.