Pytasz o szczepionki w ogóle? Czy o te covidowe? Jeżeli pytasz szczepionki w ogóle to tak np. przeciw gruźlicy. Jeżeli o covidowe, to nie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-05-2021, 16:53Nicram, powiedz mi jedną rzecz: czy któraś szczepionka zawiera żywe, osłabione drobnoustroje?
Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
all the monsters will break your heart
- nicram
+1; Tak to prawda; +1
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
serio? ja nie mogłem, dopiero dzisiaj mogę a logowałem sie codziennie
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
No wszyscy w wieku 30-39 mogli się rejestrować od poniedziałku 00:01. Ci którzy wcześniej zadeklarowali chęć.
Ostatnio zmieniony 03-05-2021, 18:18 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Covidowe. Dzięki. Biorę immunosupresanty i obawiam się, że trzeba będzie zmniejszyć dawkę na ten czas, bo odstawienie raczej nie wchodzi w grę..
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Żułek
od środymaciek z klanu pisze: ↑03-05-2021, 18:08No wszyscy w wieku 30-39 mogli się rejestrować od poniedziałku 00:01. Ci którzy wcześniej zadeklarowali chęć.

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- maciek z klanu
Zulek na straży, dzieki
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ozob
- zahartowany metalizator
Brawo. Szczerze kibicuje.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- w mackach Zła
Taki chuj! Ja nawet nie wiem, co to jest konto pacjenta, bo u lekarza nie byłem od kilku lat.
A tym bardziej wstrzykiwać sobie jakąś substancję na niezbyt groźnego wirusa, bo łapówki od międzynarodowych koncernów farmaceutycznych poszły w miliardy dla polityków, ich rodzin i najlepszych ekspertów.
Przypominam, że 12 z 17 ekspertów Rady Medycznej przy premierze brało szmalec od firm produkujących szczepionki.
-
- rasowy masterfulowicz
Na bank wiesz co to konto pacjenta
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
to ten fałszywy kwitek żeby uniknąć mandatów to można pocztą dostać?
rzułf
Napisz jeszcze kogo podkupują producenci żywności.....Panopticon pisze: ↑03-05-2021, 18:51Taki chuj! Ja nawet nie wiem, co to jest konto pacjenta, bo u lekarza nie byłem od kilku lat.
A tym bardziej wstrzykiwać sobie jakąś substancję na niezbyt groźnego wirusa, bo łapówki od międzynarodowych koncernów farmaceutycznych poszły w miliardy dla polityków, ich rodzin i najlepszych ekspertów.
Przypominam, że 12 z 17 ekspertów Rady Medycznej przy premierze brało szmalec od firm produkujących szczepionki.
- Medard
Nie muszą, klienci zadowoleni.Slyd pisze: ↑03-05-2021, 19:11Napisz jeszcze kogo podkupują producenci żywności.....Panopticon pisze: ↑03-05-2021, 18:51Taki chuj! Ja nawet nie wiem, co to jest konto pacjenta, bo u lekarza nie byłem od kilku lat.
"Ludzie nie świnie, zjedzą wszystko"
W polskich rzeźniach od lat na masową skalę zabija się chore krowy. Jedząc ich mięso narażamy zdrowie i życie. W branży o tym procederze wiedzą wszyscy, ale liczy się tylko biznes. Bardzo opłacalny biznes. Pokazali to w swoim śledztwie dziennikarze "Superwizjera". Jeden z nich zatrudnił się w ubojni, do której trafiało chore bydło.
https://tvn24.pl/polska/chore-bydlo-kup ... 77-2023041
Wprowadzanie na rynek brudnej soli jako spożywczej wykrył już w 2003 r. wywiad skarbowy. Ale prokuratura umorzyła śledztwo. Dlaczego? Bo podejrzewane spółki zniszczyły dokumentację
https://wyborcza.pl/1,75398,11281259,Pr ... rects=true
Ta bomba wybuchła w kwietniu 2005 roku. Odświeżanie starych, spleśniałych kiełbas, fałszowanie terminów ważności wędlin - działania starachowickiego zakładu mięsnego wywołało burzę w mediach. Tym bardziej, że mięso trafiało do sklepów.
Ta bomba wybuchła w kwietniu 2005 roku. Odświeżanie starych, spleśniałych kiełbas, fałszowanie terminów ważności wędlin - działania starachowickiego zakładu mięsnego wywołało burzę w mediach. Tym bardziej, że mięso trafiało do sklepów.
Jak doniosł TVN-owski program "Uwaga", zakład Constar próbował potem sprzedawać swoje wyroby pod inną marką. Taki sygnał dali przedstawiciele sieci handlowych.
https://kurierlubelski.pl/zielone-mieso ... d/33719972
I porównajmy prl.
50 lat temu - 2 lutego 1965 r. – przed Sądem Wojewódzkim w Warszawie zakończył się proces uczestników tzw. afery mięsnej; główny oskarżony Stanisław Wawrzecki skazany został na karę śmierci. Był to jedyny wykonany w PRL po 1956 r. wyrok śmierci za przestępstwo gospodarcze.
https://dzieje.pl/aktualnosci/50-lat-te ... ry-miesnej
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Żułek
nie o takie forum nic nie robiłem 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
A w 2005 roku wycofano lek o nazwie vioxx - wprowadzony w 1999 roku jako świetny środek na artretyzm, reumatyzm itd. powodował m.in. uszkodzenie naczyń wieńcowych i śmierć pacjentów.Medard pisze: ↑03-05-2021, 19:28Nie muszą, klienci zadowoleni.Slyd pisze: ↑03-05-2021, 19:11Napisz jeszcze kogo podkupują producenci żywności.....Panopticon pisze: ↑03-05-2021, 18:51
Taki chuj! Ja nawet nie wiem, co to jest konto pacjenta, bo u lekarza nie byłem od kilku lat.
"Ludzie nie świnie, zjedzą wszystko"
W polskich rzeźniach od lat na masową skalę zabija się chore krowy. Jedząc ich mięso narażamy zdrowie i życie. W branży o tym procederze wiedzą wszyscy, ale liczy się tylko biznes. Bardzo opłacalny biznes. Pokazali to w swoim śledztwie dziennikarze "Superwizjera". Jeden z nich zatrudnił się w ubojni, do której trafiało chore bydło.
https://tvn24.pl/polska/chore-bydlo-kup ... 77-2023041
Wprowadzanie na rynek brudnej soli jako spożywczej wykrył już w 2003 r. wywiad skarbowy. Ale prokuratura umorzyła śledztwo. Dlaczego? Bo podejrzewane spółki zniszczyły dokumentację
https://wyborcza.pl/1,75398,11281259,Pr ... rects=true
Jak doniosł TVN-owski program "Uwaga", zakład Constar próbował potem sprzedawać swoje wyroby pod inną marką. Taki sygnał dali przedstawiciele sieci handlowych.
https://kurierlubelski.pl/zielone-mieso ... d/33719972
I porównajmy prl.
50 lat temu - 2 lutego 1965 r. – przed Sądem Wojewódzkim w Warszawie zakończył się proces uczestników tzw. afery mięsnej; główny oskarżony Stanisław Wawrzecki skazany został na karę śmierci. Był to jedyny wykonany w PRL po 1956 r. wyrok śmierci za przestępstwo gospodarcze.
https://dzieje.pl/aktualnosci/50-lat-te ... ry-miesnej
Czy to oraz Twoje przykłady mają świadczyć o tym że cały przemysł farmaceutyczny i żywieniowy to oszuści i skurwysyny?
- Medard
Nie łączmy kilku rzeczy w jedno, lobbingu firm farmaceutycznych i tego, że po roku nieudanej walki z epidemią nie ma innego rozwiązania niż masowe szczepienia.
- Żułek
a mi nie chodzi o szczepienie tylko o ten temat i wpierdalanie tego gówna do innych tematów np. CC
- Medard
Chodzi o brudne majty?
Ja bym nie wybrzydzał, może będą na następnej okładce CC zawieszone na jakimś szkielecie,
podobno Rutan czyta masterfula

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ta cała szuria już na początku pandemii powinna być zrzucona i zaspawana w ciemnym lochu...i nie ma, że tam jakieś prawa człowieka, że nie wolno itp. Bez dyskusji i tyle. W tym kurwidołku nigdy nie będzie normalnie z takimi odchyleńcami.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
No właśnie nie wiem o co chodzi Żułkowi? Co mają wspólnego moje i mojej babki slipy z covidem? Że nie są drogie i nie jakiejś zagranicznej firmy? Ważne żeby w zimie było ciepło. Jak się rzadko pięrze i w ogóle myje się, to się rzadziej organizm zaziębia. Trzeba też jeść dużo smażonej cebuli, kiełbasy i smalcu z chlebem.
Raz się zje, raz się nie zje.