Uuuu... To szpryca dla każdego teraz

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Uuuu... To szpryca dla każdego teraz
Wg tego prisonplanet cała moja i żony rodzina wszczepiła sobie HIV. Dzisiaj jestem po 1-ej dawce. Czuję jak czipy i hivy rozlewają się po mym ciele. Spokojnie patrzę śmierci w oczy zdalnie sterowany przez agentów Gatesa.
Nic, tylko wypatrywać reaktywacji poniemieckiej infrastruktury :ViGrinder pisze:Uuuu... To szpryca dla każdego teraz
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
No, taka posłanka Wasilewska też zachęcała do szczepień i po szczęśliwym zaszczepieniu też nie wyglądała na osobę, która w 3 tygodnie pożegna się z życiem. Oczywiście, nie przez szczepionkę rzecz jasna.Olo pisze: ↑04-05-2021, 15:08Wg tego prisonplanet cała moja i żony rodzina wszczepiła sobie HIV. Dzisiaj jestem po 1-ej dawce. Czuję jak czipy i hivy rozlewają się po mym ciele. Spokojnie patrzę śmierci w oczy zdalnie sterowany przez agentów Gatesa.![]()
Gdybyś napisał że 2k takich wasilewskich na 20k szczepień zmarło to by to na mnie zrobiło wrażenie i zacząłbym sie obawiać ale kurwa jedna osoba a wy barany siejecie ferment.Pierdolone niedojebyPanopticon pisze: ↑04-05-2021, 15:57No, taka posłanka Wasilewska też zachęcała do szczepień i po szczęśliwym zaszczepieniu też nie wyglądała na osobę, która w 3 tygodnie pożegna się z życiem. Oczywiście, nie przez szczepionkę rzecz jasna.Olo pisze: ↑04-05-2021, 15:08Wg tego prisonplanet cała moja i żony rodzina wszczepiła sobie HIV. Dzisiaj jestem po 1-ej dawce. Czuję jak czipy i hivy rozlewają się po mym ciele. Spokojnie patrzę śmierci w oczy zdalnie sterowany przez agentów Gatesa.![]()
https://www.zdrowapolska.org.pl/index.p ... Itemid=142
A Krawczyk? Wyszczepił się 2 razy, a mimo to trafił do szpitala z covidem. Co obala propagandę, że zapobiega ciężkiemu przebiegowi.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Ci co zachęcają co wyszczepienia mówią o 100% łagodnym przebiegu choroby.
"Ania odeszła w ciężkich czasach pandemii koronawirusa, niemniej jednak nie ona była przyczyną jej śmierci lecz komplikacje po przebytej kilka lat temu operacji" – czytamy w oświadczeniu podpisanym "Mąż Mariusz z Rodziną".Panopticon pisze: ↑04-05-2021, 15:57No, taka posłanka Wasilewska też zachęcała do szczepień i po szczęśliwym zaszczepieniu też nie wyglądała na osobę, która w 3 tygodnie pożegna się z życiem. Oczywiście, nie przez szczepionkę rzecz jasna.Olo pisze: ↑04-05-2021, 15:08Wg tego prisonplanet cała moja i żony rodzina wszczepiła sobie HIV. Dzisiaj jestem po 1-ej dawce. Czuję jak czipy i hivy rozlewają się po mym ciele. Spokojnie patrzę śmierci w oczy zdalnie sterowany przez agentów Gatesa.![]()
https://www.zdrowapolska.org.pl/index.p ... Itemid=142
Oczywiście, podobnie jak rodzina tego lekarza:Olo pisze: ↑04-05-2021, 16:25"Ania odeszła w ciężkich czasach pandemii koronawirusa, niemniej jednak nie ona była przyczyną jej śmierci lecz komplikacje po przebytej kilka lat temu operacji" – czytamy w oświadczeniu podpisanym "Mąż Mariusz z Rodziną".
Ale w sumie co tam jakiś mąż i rodzina mogą wiedzieć. Gdyby to chociaż Rodzina Radia Maryja to może by prawdę powiedzieli.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Dla zobrazowania wiedzy Nikosia:Panopticon pisze: ↑04-05-2021, 17:54W przeciwieństwie do tego, co profesór-chucherko nicram tu pierdoli:
WHO cię zakompleksiona kurwo zaoralo. (:nicram pisze:im więcej zakażeń tym większa szansa dla wirusa na właśnie taką ucieczkę? Im szybciej wszyscy się zaszczepią tym większa szansa na zahamowanie tego procesu. Tak już wiadomo, że szczepionki są skuteczne w wygaszaniu nosicielstwa, a tym samym w hamowaniu replikacji.
nicramowi to ty możesz buty czyścić.ozob pisze: ↑04-05-2021, 19:08Dla zobrazowania wiedzy Nikosia:Panopticon pisze: ↑04-05-2021, 17:54W przeciwieństwie do tego, co profesór-chucherko nicram tu pierdoli:
WHO cię zakompleksiona kurwo zaoralo. (:nicram pisze:im więcej zakażeń tym większa szansa dla wirusa na właśnie taką ucieczkę? Im szybciej wszyscy się zaszczepią tym większa szansa na zahamowanie tego procesu. Tak już wiadomo, że szczepionki są skuteczne w wygaszaniu nosicielstwa, a tym samym w hamowaniu replikacji.