LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- mad
- weteran forumowych bitew
Re: LEWACTWO
Ja wybieram mniejsze zło lub oddaję nieważny głos - kiedyś o tym pisałem. Ty ambitnie jebiesz wszystkich. Nie dogadamy się i używając twojego języka: sram na to. Kurtyna.
Edit: Ale muszę przyznać, choć pewnie nic to dla ciebie nie znaczy, że i tak masz u mnie dużego plusa za to, jak potraktowałeś trupa.
Edit: Ale muszę przyznać, choć pewnie nic to dla ciebie nie znaczy, że i tak masz u mnie dużego plusa za to, jak potraktowałeś trupa.
Ostatnio zmieniony 24-03-2021, 10:59 przez mad, łącznie zmieniany 1 raz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Raczej nie masz możliwości zwrotu, bowiem nie było możliwości zabrania. Po pierwsze, nie czepiam się języka, tylko daję wyjaśniam, że im silniejszy przekaz stosujesz, tym silniejsza będzie na niego reakcja, i to jest uniwersalna zasada, zwłaszcza w internecie. Po drugie, pisałem tutaj wielokrotnie o tym, że nie przepadam za amerykańską lewicowością (czytaj: każdy, kogo nie lubimy, jest faszystą), z którą stykam się bezpośrednio częściej, niż bym chciał.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pomysł z karaluchami-uchodźcami wyborny, wcielałbym w życie.
If you do everything right, there will be no struggle.
- mad
- weteran forumowych bitew
Karaluchy jako święte krowy lewactwa. Nawet mnie to nie dziwi.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator

i wszystko w temacie
dziękuję za uwagę

- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
- Prodi
- postuje jak opętany!
Medard, to jest tak stare że o terminach "lewactwo", "lewak" nawet ptaszki wówczas nie ćwierkały. Nawet te UPeeRowskie. To jest bardziej dowcip niż jakaś wrzutka światopoglądowa.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Medard
Wiem,
a swoją drogą prawdopodobnie trochę podrasował metrykę i jest starszy niż podawał. Nagle mu się urwała kariera.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Nerwowy
Jebani katole wszędzie się muszą obnosić ze swoją, zbrodniczą ideologią. Wykurwiać do kruchty tam! Płacz tych starych prukiew bezcenny
.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- maciek z klanu
- Nerwowy
Jeśli już ktoś jest ścierwem to ludzie opowiadający się za jawnym łamaniem prawa dostępu do informacji publicznej, bo o to tak naprawdę chodziło modlącym.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Wzruszył mnie wyjątkowo ten "Efekt Radia Maryja w praktyce" na końcu. Mam nadzieję, że modlitwy do Szeryfa z Niebios przed sądem przyniosły właściwy skutek i Radio Maryja i TV Trwam będą mogły długo dalej jednoczyć Polaków już nieatakowane przez nikogo.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Nerwowy

Faktycznie język miłości xDDD
- maciek z klanu
I myślisz że tym 89 letnim babciom i dziadkom o to chodzi? Serio? Rządzący od kilkudziesięciu lat na to przystają i podają sobie ręce zarówno ci z lewej jak prawej strony i nikt nawet nie zamierza nic z tym robić. Ta toruńska świnie nie w tym roku podrzucili, za panowania SLD np też się już rozpychała.
Co do zachowania tej dziewczyny to uważam że takie ścierwa z tęczowa chorągiewką to rak xxi wieku. Zero szacunku do starszych. Powinien ją któryś tam ostro jebnac w ten pyszny ryj. Najlepiej któraś babcia żeby nie było pierdolenia feministek (hehehe ) że facet ja bije, nomen omen 95 letni dziadek mimo demencji i wyprutego przez tv trwam mózgu wie że kobiet się nie bije i umie się zachować.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
Hoho.maciek z klanu pisze: ↑04-05-2021, 16:32I myślisz że tym 89 letnim babciom i dziadkom o to chodzi? Serio? Rządzący od kilkudziesięciu lat na to przystają i podają sobie ręce zarówno ci z lewej jak prawej strony i nikt nawet nie zamierza nic z tym robić. Ta toruńska świnie nie w tym roku podrzucili, za panowania SLD np też się już rozpychała.
Co do zachowania tej dziewczyny to uważam że takie ścierwa z tęczowa chorągiewką to rak xxi wieku. Zero szacunku do starszych. Powinien ją któryś tam ostro jebnac w ten pyszny ryj. Najlepiej któraś babcia żeby nie było pierdolenia feministek (hehehe ) że facet ja bije, nomen omen 95 letni dziadek mimo demencji i wyprutego przez tv trwam mózgu wie że kobiet się nie bije i umie się zachować.
"Godne" zastępstwo kolesia od "zmywar".
Ostatnio zmieniony 04-05-2021, 16:38 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- maciek z klanu
Coś więcej do powiedzenia? Czy w swoim stylu?
- maciek z klanu
Wspomnisz coś lewackiego i zlatuje mucha do .... Xddd ikssdeee