Tak to nie ale należy założyć temat o nazwie np. 'Rezerwat', gdzie róźni pseudoużytkownicy będą publikować swoje rewelacje, mistyfikacje i tym podobne gówno.
Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Rezerwat może się kojarzyć z kolorowymi, a to już rasizm czystej wody. Nie przejdzie.
Trzeba szukać dalej pomysłu na nich
- hcpig
Ok, no to 'Kwarantanna Umysłowa' albo 'Zsyp Mentalny' - będą sobie mogli napierdalać te randomowe clickbaity i nikt im nie będzie przeszkadzał, będą się nawzajem cytować, skanować i wklejać lewe zaświadczenia i inny wolnościowy kontent,
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
-
tomaszm
Bardzo smutny jest świat ,który sobie wykreowaliście.Bardzo smutny. Wszystkiego dobrego. Ale ja w nim brać udziału nie będę. Koniecznie się musicie się zaszczepić. To nas wszystkich uratuje. Nie będzie zarażać jak tomaszm z przeciwciałami. Wy głupie chuje.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Świetnie. Boje się tylko, że bez słowa „lockdown” może się u nich nie przyjàć ...
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Ja dzisiaj chciałem szczerze pogadać ze swoim kuzynem, bo chciałem by zrobił mi rozpiske badań które chce porobić i zacząć trochę ćwiczyć u kolegi w piwnicy.No i gadamy sobie gadamy i mówie mu że w piątek następny mam szczepienie.No i sie zaczeło jechanie inwektywami w moją strone, napierdalał te teksty tak szybko, że ja nie nadążałem wszystkiego odczytać.Było pisane o maseczkach że nie nosi i nie rozumie dlaczego ludzie sie do niego prują w sklepach itd itd aż w końcu zmieniliśmy temat i rozmowa wróciła na normalny tor.Nie przegadam go więc sie wycofałem.Robie swoje.Jak pierdolne w kalendarz to pierdolne.
-
tomaszm
To jest takie pierdolenie o tym covidzie ,ze ręce opadają. Zero myślenia. Same ameby.Kurwa chłopa wkleja zdjęcia ,ze się ponownie zakaził mimo utrzymywania się przeciwciał. Kurwa- szczepionka remedium dla wszystkich. Ta sczepionka chuja da na dłuższa metę- nie powstrzymasz kłucia-to znowu tango.Ja nie jestem żadnym zjebanym szurem- piszę to co myśle. I sam kurwa ledwo z tego jebanego wirusa wyszedłem. Mehh...staram się wyjść.
Ale jak kurwa czytam te posty o magicznej mocy szczepionki jak to wszystko będzie wspaniale i cudownie (gdzie zaznaczmy połowa covid jeszcze nie doświadczyła wrśód wypowiadających się) nie...nie...nie... kurwa wysiadam na tym peronie. Za bardzo mnie to wkurwia.
Ale jak kurwa czytam te posty o magicznej mocy szczepionki jak to wszystko będzie wspaniale i cudownie (gdzie zaznaczmy połowa covid jeszcze nie doświadczyła wrśód wypowiadających się) nie...nie...nie... kurwa wysiadam na tym peronie. Za bardzo mnie to wkurwia.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Właśnie wróciłem do domu z busa. Jestem świeżo po szczepionce Pfizera. Bardzo cieszę się, że ją przyjąłem. Narazie nic nie czuje i ręka nie boli. Zjem kapuśniak bo babka zrobiła na mięsie.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Sybir
Tomek, wyczuwam w Tobie jakiś konflikt
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
tomaszm
Nie po prostu jestem wkurwiony,Mocno Nie wiem w jaki sposób odbywa się służba medyczna pocoivdova w reszcie kraju. Wiem natomiast doskonale jak to na Slasku funkcjonuje na swoim przykładzie. Przepraszam jak to nie funkcjonuje. Kurwa nie chcę beczeć ,bo to żałośnie to wygląda, charam do ryja-idę się napić lampki wina i zakurzyć szluga.
Kurwa z końcem października opuściłem szpital- burza cytokinowa- nie schodziłem z gorączki poniżej 39 stopnia.Organizm zwariował. Przez 7 miesięcy nie zajmuje się niczym innym jak rozkminianiem skutków pocovidvych. Sam sobie opracowałem dietę, suplementację i sposobność na resztę życia- nie proszę nikogo o łaskę.Dam sobie radę.Natomiast te posty jak szczepionki uratują wszystkim życie-.... no kurwa nie mogę się powstrzymać od śmiechu.
Kurwa z końcem października opuściłem szpital- burza cytokinowa- nie schodziłem z gorączki poniżej 39 stopnia.Organizm zwariował. Przez 7 miesięcy nie zajmuje się niczym innym jak rozkminianiem skutków pocovidvych. Sam sobie opracowałem dietę, suplementację i sposobność na resztę życia- nie proszę nikogo o łaskę.Dam sobie radę.Natomiast te posty jak szczepionki uratują wszystkim życie-.... no kurwa nie mogę się powstrzymać od śmiechu.
- ozob
- zahartowany metalizator
Forumowym lewakom rezerwaty się marzą. Wymowne. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Eeeeetaaaam. Mamy tu jak w zoo. Wystarczy.
Małpko. Teraz skoncentruj się tam. Będzie sztuczka:

lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
ursus
- w mackach Zła
Nie ma skutecznych szczepionek na tego virusa i nie będzie. Te preparaciki to lipa i jeden wielki eksperyment. Badania tego ścierwa preparatu ciągle trwają a te bydlaki chcą nim wyjebać większość populacji na świecie. Oby tę ścierwa ktoś z tego rozliczył. Zobaczymy za parę latek co z tego będzie.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wiadomo co.
3 noga i możliwość wakacyjnego wypoczynku w grecji przy dźwiękach dSturmer
3 noga i możliwość wakacyjnego wypoczynku w grecji przy dźwiękach dSturmer
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
est
Jedyna przypadłość, na którą nigdy nie będzie remedium to głupota. Dlatego coraz więcej głupków na świecie.
- Sybir
Proszę nie deprecjonować celów i podważać podstaw PSO, kol. est!
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
tomaszm
Wszytko pięknie ,ładnie. Możemy mieć oddzielne zdania odnośnie wszystkiego. Zapytam tak po chłopsku-jak się tego chujstwa pozbyć raz na zawsze?- suplementacje i wspomaganie to ja już sobie opracowałem dawno, Wkurwia mnie ten stan niesamowicie. Jakieś pomysły? Tak zupełnie poważnie.
Nie wiem o co tu chodzi, 35 lat, zdrowy chłopak, regularnie upuszczam i musiało się do mnie przyjebać. Ja pierdole. Jaki wkurwiony chodzę.
Nie wiem o co tu chodzi, 35 lat, zdrowy chłopak, regularnie upuszczam i musiało się do mnie przyjebać. Ja pierdole. Jaki wkurwiony chodzę.
Ostatnio zmieniony 06-05-2021, 21:01 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
-
est
Trzeba się dostosować. Życie nie będzie już takie samo. Już nie jest.
- Sybir
Jeśli chodzi o zespół pocovidowy, to sytuacja jest rozwojowa, ale do utworzenia jakichś klarownych wytycznych jeszcze trochę brakuje. Musisz sobie, Tomku, radzić, i pogodzić się z tym, co jest.
-
tomaszm
Dygam. Nie chcę umrzeć. Tak po ludzku jestem przerażony. To jak covid przejeżdża po mnie i staram sie w żart wszystko obrócić. Siedem jebanych miesięcy walki ,której sam nie rozumiem. Nie rozumiem ,że inni ludzie przechodzą bezobjawowo a pewni męczarnie. zycie jest bardzo niesprawiedliwe.Z dnia na dzień jestem głupszy.