Koleszko to ty za jakiś czas będziesz musiał zeżreć ten nocnik pełen swojego kału i ładnie przeprosić szanowne szurstwo.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑09-05-2021, 15:04Łatwo się wierzy w teorie spiskowe, ale jak już obudzicie się za jakiś czas z kończyną górną w nocniku pełnym kału, jakiż to będzie piękny widok waszych twarzy. To że decydujecie się zarażać innych poprzez niezaszczepienie nie może i nie będzie wam wybaczone. Od jesieni albo i wcześniej powinni wam konkretnie poukrucać pójście na koncerty, siłownie, knajpy i sklepy. Nie ma co się z wami już pierdolić że tak powiem, a teściki drogie i kwarantanna będzie za każdym razem jak się któremuś umani wyjazd za granicę. Jestem od czwartku zaszczepiony i mam teraz na twarzy jak to piszę uśmieszek jak o was pomyślę o waszej przyszłości przegrywy. Szykany na was dopiero się zaczną i mnie to bardzo cieszy. Hahahaha... Nie mogłem się powstrzymać.mistrzsardu pisze: ↑08-05-2021, 16:30Coś w ten deseń - przeżyjmy to jeszcze raz Do czasu jak stare, sprawdzone numery działają będzie jak do tej pory.
Tylko, że data ważności starych numerów zbliża się nieuchronnie. One już przestają działać, tylko jeszcze nie wszyscy to widzą. Narratorzy doskonale zdają sobie z tego sprawę stąd ten pośpiech.
Chcę Nowego Ładu-Porządku Świata
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- w mackach Zła
Re: Chcę Nowego Ładu-Porządku Świata
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Wy, prawackie, antysemickie, narodowościowe szurstwo jesteście skansenem i pośmiewiskiem europy, a niedługo staniecie się po prostu parchami, których trzeba będzie wyizolować. Zgnębimy was. Bill Gates ze świtą przyszyszykuje wam piękne zielone paszporciki covidove.ursus pisze: ↑09-05-2021, 15:26Koleszko to ty za jakiś czas będziesz musiał zeżreć ten nocnik pełen swojego kału i ładnie przeprosić szanowne szurstwo.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑09-05-2021, 15:04Łatwo się wierzy w teorie spiskowe, ale jak już obudzicie się za jakiś czas z kończyną górną w nocniku pełnym kału, jakiż to będzie piękny widok waszych twarzy. To że decydujecie się zarażać innych poprzez niezaszczepienie nie może i nie będzie wam wybaczone. Od jesieni albo i wcześniej powinni wam konkretnie poukrucać pójście na koncerty, siłownie, knajpy i sklepy. Nie ma co się z wami już pierdolić że tak powiem, a teściki drogie i kwarantanna będzie za każdym razem jak się któremuś umani wyjazd za granicę. Jestem od czwartku zaszczepiony i mam teraz na twarzy jak to piszę uśmieszek jak o was pomyślę o waszej przyszłości przegrywy. Szykany na was dopiero się zaczną i mnie to bardzo cieszy. Hahahaha... Nie mogłem się powstrzymać.mistrzsardu pisze: ↑08-05-2021, 16:30
Coś w ten deseń - przeżyjmy to jeszcze raz Do czasu jak stare, sprawdzone numery działają będzie jak do tej pory.
Tylko, że data ważności starych numerów zbliża się nieuchronnie. One już przestają działać, tylko jeszcze nie wszyscy to widzą. Narratorzy doskonale zdają sobie z tego sprawę stąd ten pośpiech.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Fanatyk
- w mackach Zła
Żółte papiery już macie do kompletu potrzebujecie jeszcze zielonych.Zgnębimy was. Bill Gates ze świtą przyszyszykuje wam piękne zielone paszporciki covidove.
DBAJ O SWÓJ NÓŻ! Nigdy nie wiadomo kiedy uratuje Ci życie!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- TheDude
- zahartowany metalizator
Kurwa mać, moje oczy! Jak widzę, że ktoś używa słowa 'my' i nie jest kobietą to po prostu skarpety mi się rolują w obważanki Prowokacja mało wyszukana z tą postawą pro-szczepieniową. Raczej z tych oczywistych. Czekam na kolejne elaboraty. Hailsa!