GRAVE MIASMA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GRAVE MIASMA
Warto było czekać na fizyczny nośnik ^^
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
Gdzie kupiłeś że już masz?
- maciek z klanu
Szkoda ze dość liche wydanie 

- maciek z klanu
Dlaczego oni kombinowali przy brzmieniu? Chcieli się przypodobać czytelnikom Noise Mag? I niemieckiego metal Hammera? Gdyby ten materiał brzmial jak poprzednie to by było świetnie, obecnie tak trochę pod niemieckie festiwale open air np wacken. Stracili ten swój ciezar i mrok niestety, a kilka pierdniec sitarem czy tamburynem klimatu nie zrobi. Także nie jest źle, ale mogłoby dużo lepiej.
- Harlequin
No mówiłem, że płyta ma pizdowate, miękkie brzmienie dla Niemców i mężczyzn w andropauzie.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- maciek z klanu
bez roznicy bo z CD ma też słabe (tzn nie pasujace do nich)
- Harlequin
Niestety promosy dają w ępeczy, ale nawet przy 64kbps będziesz w stanie powiedzieć czy coś brzmi płasko, głucho czy jakkolwiek inaczej i nośnik raczej niespecjalnie to zmienia. Trudno by mi było uwierzyć, że nowa GM z nosnika nagle zacznie brzmieć bardziej mięsiście i "pełnie". Nemniej czekam na twoją opinię co do całości.
- Ascetic
Myślę, że szybko to nie nastąpi. Mam smaka na klimaty Snet, Cerebral Rot. Po tym co piszesz, mam uwagę, pytanie pomocnicze. Jak to możliwe, że 2 przedpremierowe takie, a Ty piszesz, że inne? Upatrywałbym tego w formacie plików, ale piszesz, że nie. Dla mnie zagadka.
Bo wiadomo, tego co pisze koleżka "humus vel hummus vel wryjzmywarom", nie biorę pod uwagę.
Bo wiadomo, tego co pisze koleżka "humus vel hummus vel wryjzmywarom", nie biorę pod uwagę.
Poro
- maciek z klanu
Chłopcze posłuchaj z płyty to zobaczysz. Niestety na jednej scenie obok Grety idealne brzmionko. Będziesz mógł jesc humus xd lub jak twierdzisz hummus xd kwadrat i poskakać do jednych i drugich
)
Ale na zdjęciach na insta bedzie się prezentować bdb. A to najważniejsze. W tym. Naszym. Ascetycznym. Bycie. Albo. I. Nie.

Ale na zdjęciach na insta bedzie się prezentować bdb. A to najważniejsze. W tym. Naszym. Ascetycznym. Bycie. Albo. I. Nie.
- Ascetic
- maciek z klanu
Wybrałem jakas niebinarna trans formę czy o co chodzi(bo ja tego nie do końca rozumiem)? Jeśli obraziłem twoje uczucia odnośnie płci bardzo przepraszam.
- maciek z klanu
I skoncz prosze nazywać kobiety zmywarami, to nieeleganckie.
Myślę że szkoda zaśmiecać forum i możemy sobie podyskutować na priv
Myślę że szkoda zaśmiecać forum i możemy sobie podyskutować na priv
- Harlequin
Ok, załóżmy, że stricte muzycznie mozemy się nie zgadzac i Tobie mogą się te wałki podobać, ale brzmieniowo ten album dla mnie leży i nie dam se wmówić, że Odori brzmialo podobnie, lub że w nowym mayteriale jest moc, ciężar i jebnięcie. Bo nie ma go.Ascetic pisze: ↑12-05-2021, 10:41Myślę, że szybko to nie nastąpi. Mam smaka na klimaty Snet, Cerebral Rot. Po tym co piszesz, mam uwagę, pytanie pomocnicze. Jak to możliwe, że 2 przedpremierowe takie, a Ty piszesz, że inne? Upatrywałbym tego w formacie plików, ale piszesz, że nie. Dla mnie zagadka.
- Ascetic
Wmawiać to ja będę jak odsłucham z patefonaHarlequin pisze: ↑12-05-2021, 12:13Ok, załóżmy, że stricte muzycznie mozemy się nie zgadzac i Tobie mogą się te wałki podobać, ale brzmieniowo ten album dla mnie leży i nie dam se wmówić, że Odori brzmialo podobnie, lub że w nowym mayteriale jest moc, ciężar i jebnięcie. Bo nie ma go.Ascetic pisze: ↑12-05-2021, 10:41Myślę, że szybko to nie nastąpi. Mam smaka na klimaty Snet, Cerebral Rot. Po tym co piszesz, mam uwagę, pytanie pomocnicze. Jak to możliwe, że 2 przedpremierowe takie, a Ty piszesz, że inne? Upatrywałbym tego w formacie plików, ale piszesz, że nie. Dla mnie zagadka.

Poro
- maciek z klanu
Nie słyszałeś całości nie wypowiadaj się. W internecie to se możesz o hummusie poczytać xdd
- Żułek
w old temple jest cd i lp
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- weteran forumowych bitew
Calosc do odsluchu
- Ascetic
W Helltrasher teżŻułek pisze: ↑12-05-2021, 18:22w old temple jest cd i lp
Poro
- trup
Pięknie płynie ta płyta. Nie ma aż takiego dusznego gruzu i krypty. Ale to dobrze. Dużo ostatnio podobnych rzeczy.
Dla mnie strzał! Jestem 3xNaTak. Wszelkie malkontenctwo to musi być "bełkot pijanego"

Dla mnie strzał! Jestem 3xNaTak. Wszelkie malkontenctwo to musi być "bełkot pijanego"

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)