Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Wałbrzych już proponuje duże zniżki dla zaszczepionych za wstęp do różnych obiektów. Brawo Wałbrzych!! Cała Polska powinna brać z nich przykład. Trzeba ostro za morde brać zacofane szurstwo. Przez nich nakręci się następna fala bo będą zarażać ignoranci, zrobią lockdown i te szury najbardziej będą wtedy skomleć i płakać. A będzie to z ich winy.
Raz się zje, raz się nie zje.
Dlatego właśnie głupota to bardzo chujowa rzecz.
- ozob
- zahartowany metalizator
Może jeszcze tego nie zakumales, ale bez względu na szczepienia będą następne fale. (:Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-05-2021, 14:58Wałbrzych już proponuje duże zniżki dla zaszczepionych za wstęp do różnych obiektów. Brawo Wałbrzych!! Cała Polska powinna brać z nich przykład. Trzeba ostro za morde brać zacofane szurstwo. Przez nich nakręci się następna fala bo będą zarażać ignoranci, zrobią lockdown i te szury najbardziej będą wtedy skomleć i płakać. A będzie to z ich winy.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sprawdziłem z ciekawości co z tym Wałbrzychem i wychodzi na to, że wprowadzili uchwałę ZMUSZAJĄCĄ mieszkańców miasta do szczepienia się. Pojebane jak idziemy przez ,,można się zaszczepić" przez ,,lepiej się zaszczepić" do ,,musisz się zaszczepić". A jeszcze nie tak dawno wszyscy mówili ,,nikt nie będzie zmuszał"...
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Szkoda, że te zakurwione szczepionki nie dają jakichś, choćby minimalnych, super mocy. Lepszy wzrok czy pamięć albo coś w tym stylu to by był miły bonus. Bo sama ochrona przed zachorowaniem to banał
I nie wyzywać mnie bo to jöke ino. Hailsa!

-
- w mackach Zła
Dokładnie tak. To zostało wszystko perfekcyjnie zaplanowane aby długo z nami było. Wreszcie im się udałoozob pisze: ↑13-05-2021, 15:38Może jeszcze tego nie zakumales, ale bez względu na szczepienia będą następne fale. (:Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-05-2021, 14:58Wałbrzych już proponuje duże zniżki dla zaszczepionych za wstęp do różnych obiektów. Brawo Wałbrzych!! Cała Polska powinna brać z nich przykład. Trzeba ostro za morde brać zacofane szurstwo. Przez nich nakręci się następna fala bo będą zarażać ignoranci, zrobią lockdown i te szury najbardziej będą wtedy skomleć i płakać. A będzie to z ich winy.

- hcpig
Przez kogo?
Komu? No i na czym polegały poprzednie próby?
Kto dojedzie?
Zrobią co będzie chcieć kto?
Yare Yare Daze
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
ONI
If you do everything right, there will be no struggle.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
W chuju mam onych, tamtych, masonów, reptilian i pseudo rząd światowy wprowadzający nowy ład. Nie obchodzi mnie manipulacja, kodowanie nowych zachowań, czary mary i teorie spiskowe. Nie zamartwiam się tym, czy mnie dojadą czy nie....tak po prostu.
Dziś zaszczepiłem się Pfizerem. Jeśli nie dla siebie, to dla bliskich. Dla innych. Temat uważam za zamknięty.
Dziś zaszczepiłem się Pfizerem. Jeśli nie dla siebie, to dla bliskich. Dla innych. Temat uważam za zamknięty.
-
- rasowy masterfulowicz
Ja jutro lece na 12:35, mojej mamy kolega dzień po szczepieniu sie opalał i ręce mu spuchły jakby go wyłowili z rzeki po miesiącu
- Żułek
co za dekle
"osoby zaszczepione rozsiewają białka wirusowe i mRNA na osoby niezaszczepione, co naraża je na wystąpienie niepożądanych skutków" dlatego "
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... t,79cfc278

"osoby zaszczepione rozsiewają białka wirusowe i mRNA na osoby niezaszczepione, co naraża je na wystąpienie niepożądanych skutków" dlatego "
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sybir
Top kek 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- w mackach Zła
- nicram
Nie ma dnia, w którym szury nie zaskoczyłyby mnie swoją głupotą. To nawet nie są podludzie, to jakieś podrobaki.Żułek pisze: ↑13-05-2021, 19:50co za dekle![]()

all the monsters will break your heart
- ozob
No, ale wklejalibyscie zaświadczenia ze szczepienia na Covid-19. To takie modne teraz. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- dzik
- immortal69
- postuje jak opętany!
Dzisiaj rano przyjąłem strzał szamponem od Johnsona. Na razie nie w szczypie w oczy
- pr0metheus
to znaczy ze dziala. po pfizerze ze wzwodem przez miesiac chodzilemimmortal69 pisze: ↑14-05-2021, 12:44Dzisiaj rano przyjąłem strzał szamponem od Johnsona. Na razie nie w szczypie w oczy
niech to miejsce niebawem zniknie
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Dla Grodzkiej byłby to ciężki NOP.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦