Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Czyżby KONIEC ŚWIATA? A może, o zgrozo, coś JESZCZE GORSZEGO???
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Prawilny kolo, nie chce spojlerować.yossarian84 pisze:Już drugi tutaj pisze o tym, co to niby ma się dziać już zaraz, już za moment, ale za chuja nie chce powiedzieć co konkretnie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Dokładnie, to już się robi irytujące.yossarian84 pisze: ↑21-05-2021, 14:05Już drugi tutaj pisze o tym, co to niby ma się dziać już zaraz, już za moment, ale za chuja nie chce powiedzieć co konkretnie.
Pitolą, pitolą a jak przychodzi do konkretów to się robi pusto.
Yare Yare Daze
-
- w mackach Zła
Wszystko zostało perfekcyjnie zaplanowane.hcpig pisze: ↑21-05-2021, 17:46Dokładnie, to już się robi irytujące.yossarian84 pisze: ↑21-05-2021, 14:05Już drugi tutaj pisze o tym, co to niby ma się dziać już zaraz, już za moment, ale za chuja nie chce powiedzieć co konkretnie.
Pitolą, pitolą a jak przychodzi do konkretów to się robi pusto.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Taka prawda ursus jak i to, że moja babka by ci się oddała i pozwoliła tobie i Triceratopsowi ssać swoją odbytnice tak jak wcześniej pisaliście. To, że wy chcielibyście tego nie znaczy że tak jest.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja mam ciagnik Ursus a twoja babka ma prostate. Lepiej sprawdz palcem, bo to pewnie dziadek siedzi a babka dawno saciukana w Wielkiej Bitwie pod Klasztorem.
woodpecker from space
- nicram
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Zauważyłem dzsiaij że wśród ludzi niewiadomego powochodzenia lepiej sie nie odzywać że jest sie zaszczepionym.Dzisiaj mało co a nie zostałbym pobity przez ludzi totalnie mi nie znanych z południa polski.Proszę niech ktoś spuści napalm na ten kraj, proszę kurwa
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
przybliż sytuację
-
- rasowy masterfulowicz
normalna sytuacja, rodzina dziewczyny do której przyjechałem we wtorek dzisiaj dowiedziawszy się o tym, że jestem zaszczepiony JJ mało co nie zmieszała mnie z gównem, wszyscy pokolei.Argumenty jak ze sznurka typowo z listy FB, mało tego ludzie nie mający nic wspólnego z cukrzycą zrobili mi rozprawkę na temat zła szczepienia dla ludzi z cukrzycą.Ręce kurwa opadają bo wśród znajomych u mnie w mieście dokładnie to samo.Nagle w ciągu tygodnia postanowiłem skreślić z listy znajomych połowe tych których za takowych uważałem.To jest jakiś ewenement
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Czego oczekujesz po populacji kraju, którego większość wierzy w zabobony i czary? Przecież nawet na forume o muzyce metalowej która stoi do takich postaw w totalnej opozycji masz spory odsetek katocweli typu Moonfag, Bloodcunt, Pacwel albo innych zjebów piszących o jakichś wiedźmach i klątwach totalnie na serio. Na zewnątrz jest tylko gorzej.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Kiedyś Justyna Socha próbowała się promować na wykopie, ludzie kazali jej wyp****. Dziś pewnie rozłożyliby przed nią czerwony dywan.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Nawet boję się myśleć. Nie wyjdziemy z grupy na Euro?

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Headcrab
- Kontakt:

Wspaniała kobieta, w lipcu 2020 zakończyła pandemię protestem i jest już po wirusie.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- Gunman
- Rumburak
To żaden ewenement, od zarania dziejów jest tak, że zjeb stanowi magnes na innych zjebów. Tak więc, z jednej strony agresywni antyszczepionkiwcy z agendami z facebooka z drugiej równie nabuzowany covidiota z postulatami strzelania do ludzi bez maseczek. Wszystko się zgadza. Jesteście siebie warcimocny2_3 pisze: ↑21-05-2021, 21:11normalna sytuacja, rodzina dziewczyny do której przyjechałem we wtorek dzisiaj dowiedziawszy się o tym, że jestem zaszczepiony JJ mało co nie zmieszała mnie z gównem, wszyscy pokolei.Argumenty jak ze sznurka typowo z listy FB, mało tego ludzie nie mający nic wspólnego z cukrzycą zrobili mi rozprawkę na temat zła szczepienia dla ludzi z cukrzycą.Ręce kurwa opadają bo wśród znajomych u mnie w mieście dokładnie to samo.Nagle w ciągu tygodnia postanowiłem skreślić z listy znajomych połowe tych których za takowych uważałem.To jest jakiś ewenement

Abstrachujując od kontekstu w którym to napisałeś. Jakby pięknie było, gdyby jedni zaczęli strzelać do drugich , depopulując się na tyle skutecznie , by dać reszcie w końcu odetchnąć.
Nie komentuję. Nie oceniam. Chciałem się tylko zapytać obecnych na sali pracowników ochrony zdrowia , ile jest prawdy w poniższych rozważaniach ?https://www.onet.pl/informacje/onetpozn ... n,79cfc278