ODRAZA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ODRAZA
Kir to trochę takie rzeźbienie z dupy. Spokojnie mogło być niewydane albo pod innym szyldem. Ogolnie spoko, ale nie jako odraza jak dla mnie. Debiut hyl zjawiskowy. Teksty, okładka, muzyka. Coś nowego w Polsce. Rzeczom jest okej, ale bez szału. Polska i swiat oszaleli na jego punkcie, a wg mnie to tylko dobry materiał, bez błysku geniuszu debiutu.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- TheDude
^ Pierwsza Odraza przyszła do mnie zapakowana w starą gazetę. Jak otworzyłem kopertę to był mały szok
Rozciąłem zawijkę z gazety żyletką i tak na półce trzymałem. Żałuję, że w jakiś dzień się tego opakowania pozbyłem. Zajebisty mieli pomysł!

- Jan_Bińczycki
- zaczyna szaleć
Wszystkie płyty z Arachnophobii miałem zapakowane w gazety

Tego, że poszerzyli horyzonty kilku zakutym pałom nie nazywałbym geniuszem. To był raczej kaganek oświaty.maciek z klanu pisze: ↑22-05-2021, 19:49Kir to trochę takie rzeźbienie z dupy. Spokojnie mogło być niewydane albo pod innym szyldem. Ogolnie spoko, ale nie jako odraza jak dla mnie. Debiut hyl zjawiskowy. Teksty, okładka, muzyka. Coś nowego w Polsce. Rzeczom jest okej, ale bez szału. Polska i swiat oszaleli na jego punkcie, a wg mnie to tylko dobry materiał, bez błysku geniuszu debiutu.
- uglak
Kir chyba pierwotnie nie miał być wydawany, a na żywo jako soundtrack do pokazu filmu z czasów funkcjonowania Konzentrationslager Plaszow robił robotę.maciek z klanu pisze: ↑22-05-2021, 19:49Kir to trochę takie rzeźbienie z dupy. Spokojnie mogło być niewydane albo pod innym szyldem. Ogolnie spoko, ale nie jako odraza jak dla mnie.
Guilty of being right
- TheDude
Alright. Dla mnie to i tak pozostanie wspomnienie z OdraząJan_Bińczycki pisze: ↑22-05-2021, 22:14Wszystkie płyty z Arachnophobii miałem zapakowane w gazetySorry za OT, jakoś mi się przypomniało.

-
- weteran forumowych bitew
...wznowienia i szmaty u Sovy...
- ggfh
- w mackach Zła
cos nowego w tym wznowieniu w wersji cd jest?
- PrezydentKosmosu
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Kurwa myślałem że jakiś nowy materiał