DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- P.
- postuje jak opętany!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Ktoś z forumowiczów tutaj zabłysnął niegdyś ciekawym mottem: "Nie ufaj ludziom, którzy nigdy w ustach nie mieli kropli alkoholu"... A może boisz się, że choćby spróbowanie przemieni Ciebie spokojnego w nieujarzmiona bestię w szponach alkoholizmu?
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- kosteq
- zaczyna szaleć
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Bzdura. Codzienność nie pozwala mi na częste picie alkoholu, więc pozostawiam sobie to na weekendy, a niekiedy i w nie mam tak napięty harmonogram, że nie idzie kapsla otworzyć. Wcale też nie uważam, abym był specjalnie wprawiony w rozciągliwości wątroby, aczkolwiek się przyjęło że najlepiej się poznaje przy kielichu. I nie znaczy to, aby razem skuć się jak tramwaj, ino tak z miąższem... raźniej...
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- kosteq
- zaczyna szaleć
w sumie to nie pisałem nawet o tobie... czytając posty tak jakoś przyszło mi to do głowy, a nie jest to teza wyssana z palca, bo bardziej ceni się ludzi którzy chodzą non stop nawaleni, a nie ludzi, którzy maniakalnie szukają nagrań, nabywają płyty, chodzą na koncerty... nie chcę generalizować, ale ja dosyć często spotykałem się z takim własnie nastawieniem
Without the risk, there's no reward
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
We must experiment on our wards
To elevate our science
We will operate in defiance
- longinus696
- zahartowany metalizator
To Darkthrone nie jest dla Ciebie.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Set
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez kosteq[/i]
w sumie to nie pisałem nawet o tobie... czytając posty tak jakoś przyszło mi to do głowy, a nie jest to teza wyssana z palca, bo bardziej ceni się ludzi którzy chodzą non stop nawaleni, a nie ludzi, którzy maniakalnie szukają nagrań, nabywają płyty, chodzą na koncerty... nie chcę generalizować, ale ja dosyć często spotykałem się z takim własnie nastawieniem [/quote]
fakt,mnie osobiscie wkurwia kiedy miarą znajomosci,czy przyjazni jest ilosc wspolnie wypitej wódy,mimo iz ja akurat pije(jeszcze)
w sumie to nie pisałem nawet o tobie... czytając posty tak jakoś przyszło mi to do głowy, a nie jest to teza wyssana z palca, bo bardziej ceni się ludzi którzy chodzą non stop nawaleni, a nie ludzi, którzy maniakalnie szukają nagrań, nabywają płyty, chodzą na koncerty... nie chcę generalizować, ale ja dosyć często spotykałem się z takim własnie nastawieniem [/quote]
fakt,mnie osobiscie wkurwia kiedy miarą znajomosci,czy przyjazni jest ilosc wspolnie wypitej wódy,mimo iz ja akurat pije(jeszcze)
-
- w mackach Zła
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
entombed to chyba dobry przykład ale w innym kontekście..oni po prostu tez z płyty na płyte coraz gorzej.... [/quote]
twoja stara coraz gorzej!
"Clandestine" gorsze od "Left Hand Path"? "Uprising" gorsze od "Same Difference"? "Morning Star" gorsze od "Uprising"? Idź umyj uszy albo podlej paprotki.
entombed to chyba dobry przykład ale w innym kontekście..oni po prostu tez z płyty na płyte coraz gorzej.... [/quote]
twoja stara coraz gorzej!
"Clandestine" gorsze od "Left Hand Path"? "Uprising" gorsze od "Same Difference"? "Morning Star" gorsze od "Uprising"? Idź umyj uszy albo podlej paprotki.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
-
- w mackach Zła
- BadBlood
[quote][i]Wysłane przez Kingu[/i]
Zaprzecza tym co robi teraz i to jest godne politowania. [/quote]
Bo co, bo sięgnęli po inny środek wyrazu niż by sobie życzyli tego fani ich wcześniejszych płyt? Śmieszne to jest. Ja pierdolę, ciskacie się jakby Culto i Fenriz nagrali jakieś gówno z klawiszami w stylu Dimmu Borgir, komercyjny, wymuskany brzmieniowo materiał... Tymczasem ten singiel to dalszy regres (tak!) ich kompozycji, zajebisty hołd złożony korzeniom black metalu, powrót do chaosu i nihilizmu, antymuzyki. Muzyka podobać się nie musi, gigantycznego "fuck off" dla całego rynku muzycznego (w tym byłych fanów) trudno nie zauważyć, a oskarżenia o brak zaangażowania, "attitude" to przecież jakieś brednie. Szacunek ogromny.
Zaprzecza tym co robi teraz i to jest godne politowania. [/quote]
Bo co, bo sięgnęli po inny środek wyrazu niż by sobie życzyli tego fani ich wcześniejszych płyt? Śmieszne to jest. Ja pierdolę, ciskacie się jakby Culto i Fenriz nagrali jakieś gówno z klawiszami w stylu Dimmu Borgir, komercyjny, wymuskany brzmieniowo materiał... Tymczasem ten singiel to dalszy regres (tak!) ich kompozycji, zajebisty hołd złożony korzeniom black metalu, powrót do chaosu i nihilizmu, antymuzyki. Muzyka podobać się nie musi, gigantycznego "fuck off" dla całego rynku muzycznego (w tym byłych fanów) trudno nie zauważyć, a oskarżenia o brak zaangażowania, "attitude" to przecież jakieś brednie. Szacunek ogromny.
- BadBlood
[quote][i]Wysłane przez stary[/i]
prosze cie...od czasu upadku nihilist zaczał sie upadek tych ludzi...kto miał troche oleju w głowie poszedł w strone unleashed...reszta nagrała genialny left hand path a potem ...brak słow. [/quote]
Ale miałeś iść paprotki podlać, a nie głupoty wypisywać. "LHP" genialne a "C" to brak słów? Jakieś rozdwojenie jaźni masz czy po "LHP" dokonania Entombed znasz tylko z opowiadań kolegów?
prosze cie...od czasu upadku nihilist zaczał sie upadek tych ludzi...kto miał troche oleju w głowie poszedł w strone unleashed...reszta nagrała genialny left hand path a potem ...brak słow. [/quote]
Ale miałeś iść paprotki podlać, a nie głupoty wypisywać. "LHP" genialne a "C" to brak słów? Jakieś rozdwojenie jaźni masz czy po "LHP" dokonania Entombed znasz tylko z opowiadań kolegów?
- BadBlood
-
- w mackach Zła
- longinus696
- zahartowany metalizator
Zgadzam się z BadBlood w kwestii ENTOMBED, ale...
...Darkthrone to inna bajka. Wkurwia mnie takie autobiograficzne pitolenie w ich wykonaniu. Muza mi się podoba, ale chyba jestem przywiązany do przekazu i atmosfery. Weź chociażby takie "Command" z "Plaguewieldera" to mistrzostwo przy tym co dzisiaj robią.
...Darkthrone to inna bajka. Wkurwia mnie takie autobiograficzne pitolenie w ich wykonaniu. Muza mi się podoba, ale chyba jestem przywiązany do przekazu i atmosfery. Weź chociażby takie "Command" z "Plaguewieldera" to mistrzostwo przy tym co dzisiaj robią.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel