Mayhem - Grand Declaration of War
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Mayhem - Grand Declaration of War
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Duban
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Gotyk
- zaczyna szaleć
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
nie takich okreslen oczekuje sie w stosunku do muzyki totalnych formacji!
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
-
- postuje jak opętany!
Od strzała siadło niczym samotnej pannie gumowe jebadło. 
Wokalizacja prima sort!

Wokalizacja prima sort!
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- dzik
- zahartowany metalizator
- pr0metheus
visualizer video...kto to kurwa wymysla...i dla kogo
niech to miejsce niebawem zniknie
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Jeśli nie ma prawdziwego teledysku to chyba najbardziej podoba mi się pomysł (chyba) SPD - dają wideo kręcącego się randomowego winyla, to samo video w każdym kawałku.
Guilty of being right
- pr0metheus
mozna po prostu okladke wrzucic, a nie strachy z kartonu... chociaz te mayhemy nowe to takie wlasnie strachy z kartonu
niech to miejsce niebawem zniknie
- Nerwowy

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- ozob
pr0metheus pisze: ↑03-06-2021, 21:33mozna po prostu okladke wrzucic, a nie strachy z kartonu... chociaz te mayhemy nowe to takie wlasnie strachy z kartonu
Ze kartonowy BM? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Najprzewielebniejszy
Dla mlodziezy, ktora bez bodzcow, o migajacych obrazkow plus obowiazkowo tekstu zeby zrozumiec i miec o czym dywagowac, nie jest w stanie wytrwac przy utworze dluzej niz pol minuty.
Kiedys wlaczalo sie kasete albo plyte i sluchalo. Cos tam wyobrazalo i plynelo sie przez dzwiek. A teraz pokolenie bez wyobrazni. Musi byc kawele na lawele bo nie zrozumieja.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Anzhelmoo
Tutaj ciekawostka, bo umknęła chyba uwadze - na nowej EPce w jednym utworze zaśpiewa Sive...Sven Erik Kristiansen, znany jako Maniac. Będzie to więc jego studyjny powrót do mikrofonu Mayhem od czasów Chimery. Z tego co wiem to będzie krótki utwór, ale marzę o tym, by nagrali z nim jeszcze jakąś EPkę, więc to będzie namiastka jak brzmiałby Mayhem, gdyby nigdy nie odszedł.
To jakiego kalibru jest wokalistą wiemy wszyscy, ale pozwolę sobie wkleić mimo wszystko:
To jakiego kalibru jest wokalistą wiemy wszyscy, ale pozwolę sobie wkleić mimo wszystko:
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- dzik
Mojej uwadze ta ciekawostka nie umknęła.
dobry kościół to kościół spalony
- maciek z klanu
Ja bym chciał jakis album mayhem gdzie byłaby rywalizacja maniaka z atilaAnzhelmoo pisze: ↑04-06-2021, 12:59Tutaj ciekawostka, bo umknęła chyba uwadze - na nowej EPce w jednym utworze zaśpiewa Sive...Sven Erik Kristiansen, znany jako Maniac. Będzie to więc jego studyjny powrót do mikrofonu Mayhem od czasów Chimery. Z tego co wiem to będzie krótki utwór, ale marzę o tym, by nagrali z nim jeszcze jakąś EPkę, więc to będzie namiastka jak brzmiałby Mayhem, gdyby nigdy nie odszedł.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Darekthrone
- w mackach Zła
Mi tam nigdy specjalnie Maniac nie podchodził. Zatem Attila > Dead > Maniac
Przypominam, że jest coś w tym stylu na Mediolanum Capta Est.maciek z klanu pisze: ↑04-06-2021, 15:36Ja bym chciał jakis album mayhem gdzie byłaby rywalizacja maniaka z atilaAnzhelmoo pisze: ↑04-06-2021, 12:59Tutaj ciekawostka, bo umknęła chyba uwadze - na nowej EPce w jednym utworze zaśpiewa Sive...Sven Erik Kristiansen, znany jako Maniac. Będzie to więc jego studyjny powrót do mikrofonu Mayhem od czasów Chimery. Z tego co wiem to będzie krótki utwór, ale marzę o tym, by nagrali z nim jeszcze jakąś EPkę, więc to będzie namiastka jak brzmiałby Mayhem, gdyby nigdy nie odszedł.
- maciek z klanu
Tak, dlatego widziałbym cały album w stylu utworu z przeszlosci
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Warto może przypomnieć tę piosenkę. Od około 37.50