EURO 2020 - loża komentatorska
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: EURO 2020 - loża komentatorska
I akcje Coca-Coli poleciały w dół.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- uglak
Guilty of being right
- SODOMOUSE
Po sezonie, jak w Twojej branży covid'zyklonB, wszystek akcje nurkujom.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Sybir
Chyba coś się Koledze pomieszało - roboty w mojej branży masa, a jesienią powrót do pracy falowej

Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Medard
Słuchając Thergothon przypomniało mi się, że kilka lat temu dostałem od znajomego autograf samego obecnego bohatera Euro 2020, czyli Grzegorza Krychowiaka.
Znajomek ten podobnież mieszkał w jednej wiosce w Zachodniopomorskiem z tymże Grzegorzem. Nie zbieram takich rzeczy, ale dziwnym trafem "trofeum" nie wylądowało w koszu przy okazji sprzątania, sprezentowałbym je moim bratankom, ale przez złą sławę tego pana, mogliby go nie przyjąć, wobec tego z dumą prezentuję na tymże dostojnym forum.
Mam nadzieję, że Grzesiu chociaż nie zagra w meczu z Hiszpanią, to z trybun natchnie nasz zespól właściwym zwycięskim duchem.

Znajomek ten podobnież mieszkał w jednej wiosce w Zachodniopomorskiem z tymże Grzegorzem. Nie zbieram takich rzeczy, ale dziwnym trafem "trofeum" nie wylądowało w koszu przy okazji sprzątania, sprezentowałbym je moim bratankom, ale przez złą sławę tego pana, mogliby go nie przyjąć, wobec tego z dumą prezentuję na tymże dostojnym forum.
Mam nadzieję, że Grzesiu chociaż nie zagra w meczu z Hiszpanią, to z trybun natchnie nasz zespól właściwym zwycięskim duchem.

Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
- Żułek
optymistyczna i patriotyczna

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Medard
Wiedziałem, że docenicie, w końcu jest to trofeum bardzo na czasie, jeszcze tylko dokupić garnitur vistuli, żeby być ubrany jak sławny pan grzegorz.
- Sybir
- Antton213
- w mackach Zła
- Żułek
eeeeee to może pora zrobić odwyk ?
tyle żyć to przegięcie 

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To pewnie tzw. cola z sokiem.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
xd lolol
https://swiatsportu.pl/zaskakujace-doni ... -lk-160621W środowym programie "Eurodebata" na antenie TVP Sport eksperci wrócili jeszcze do poniedziałkowego meczu z Sankt Petersburga. Nowe światło na porażkę polskiej kadry rzucił dziennikarz Telewizji Polskiej Michał Zawacki.
- Nie chciałem używać tej informacji, mam ją z bardzo bliskich kręgów kadry. Mamy sztab mocno południowy, Półwysep Iberyjski obsadzony w sztabie. Dowiedziałem się, że ze Słowacją punkty w sztabie dopisano sobie z automatu - przekazał komentator.
- Nie zakładali porażki. Cała koncentracja i przygotowanie biało-czerwonych dotyczyły meczu z Hiszpanią. Mówię o tym, bo parasol ochronny nad kadrą trzeba złożyć - dodał dziennikarz TVP Sport. Jak zaznaczył, są to informacje z kręgu reprezentacji, ale nie może zdradzić, od kogo je otrzymał.
woodpecker from space
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To też dobre. Fakt że troche mamrocze, ale jak się czegoś nie zrozumiało to chyba zawsze można zapytać...

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Medard
Niezłe fikoły.Triceratops pisze: ↑17-06-2021, 10:27xd lololhttps://swiatsportu.pl/zaskakujace-doni ... -lk-160621W środowym programie "Eurodebata" na antenie TVP Sport eksperci wrócili jeszcze do poniedziałkowego meczu z Sankt Petersburga. Nowe światło na porażkę polskiej kadry rzucił dziennikarz Telewizji Polskiej Michał Zawacki.
- Nie chciałem używać tej informacji, mam ją z bardzo bliskich kręgów kadry. Mamy sztab mocno południowy, Półwysep Iberyjski obsadzony w sztabie. Dowiedziałem się, że ze Słowacją punkty w sztabie dopisano sobie z automatu - przekazał komentator.
- Nie zakładali porażki. Cała koncentracja i przygotowanie biało-czerwonych dotyczyły meczu z Hiszpanią. Mówię o tym, bo parasol ochronny nad kadrą trzeba złożyć - dodał dziennikarz TVP Sport. Jak zaznaczył, są to informacje z kręgu reprezentacji, ale nie może zdradzić, od kogo je otrzymał.
Ale przypomnę ulubieńca polskich kibiców pana smudy po meczu z grecją:
Zmiany? Nikt mi nie będzie mówić, co mam robić. Będzie po mojemu.
-
- postuje jak opętany!
Szkoła Franka Smudy wiecznie żywa
dla przypomnienia (Euro 2012):
Marcin Broniszewski odpowiadał za rozpracowanie grupowych rywali. Tygodniami przygotowywał raport o Grekach. W końcu jest, udało się, ileś tam stron A4 zapełnionych fachową analizą. Arkusz trafia w ręce Smudy. Przewraca jedną kartkę, przewraca drugą… Wszystko trwa nie więcej, niż pół minuty, po czym Smuda wypala: – Chuja grają, opierdolimy ich.
heykvísl og ofn
- Medard
Właśnie to chciałem również zacytować,Scorn pisze: ↑17-06-2021, 11:00Szkoła Franka Smudy wiecznie żywa
Marcin Broniszewski odpowiadał za rozpracowanie grupowych rywali. Tygodniami przygotowywał raport o Grekach. W końcu jest, udało się, ileś tam stron A4 zapełnionych fachową analizą. Arkusz trafia w ręce Smudy. Przewraca jedną kartkę, przewraca drugą… Wszystko trwa nie więcej, niż pół minuty, po czym Smuda wypala: – Chuja grają, opierdolimy ich.
ale szybki risercz na szybko nie wystarczył, żeby odnaleźć.
W każdym razie fikoły o braku przygotowań na słowację wrzucone przez Tricrpsa to piękny bareja XXI w.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz