SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Wlasnie, ciekawa kwestia, jest tu jakis kozak co swiadomie odmawia przyjecia pisoskiego pincet+?
woodpecker from space
-
Teraz się nie wychylą, bo elita forum ogłosiła, że to patola.Triceratops pisze: ↑17-06-2021, 16:28Wlasnie, ciekawa kwestia, jest tu jakis kozak co swiadomie odmawia przyjecia pisoskiego pincet+?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Mówisz, że nienawiść do kościoła i tych czarnych kurew to synonim lewactwa? Dawaj cytaty, z kim to tak flirtuję. Na tej samej zasadzie działa to we wszystkich innych tematach. Nie sądzę abym komukolwiek wchodził w dupę. Wiesz. Ja nie potrzebuję kolegów, ani ich flag, by się za nimi chować. Nie mam potrzeby , by wspólnie maszerować.Pacjent pisze: ↑17-06-2021, 16:25Wejdź sobie na temat o klechach i poczytaj jak sobie z lewakami spijacie z dziubków, często z jednego powodu: zawiści, bo "klechy mają za dużo".535 pisze: ↑17-06-2021, 16:19Kim są moi ziomkowie? Zdradzisz? Chciałbym wiedzieć. Druga sprawa. Może daj przykład owego poklepywania. Coś cię chyba psychika oszukuje. Najlepiej wrzuć jakiś cytat. Po drugie nie mogę być lewakiem z prostej przyczyny. Mocno ugruntowane poczucie własności. Po prostu takim jak ty ucinałbym łapy, a za to, że nie stosują się do propagandy, którą oficjalnie głoszą, obcinałbym nawet łby. To zresztą tyczy się całej klasy politycznej i większości ścierwa nazywanego narodem, o twoich ziomeczkach w sutannach nie zapominając.Pacjent pisze: ↑17-06-2021, 16:04
Odbieram sobie część składki zdrowotnej, bo korzystam z prywatnej służby zdrowia. Taka moja sfera odzyskiwania wolności. Tylko Ty ją możesz mieć? I wcale nie uważam, że to mi się należy. Tego co mi się należy skutecznie pozbawiają mnie Twoi ziomkowie. Jak to jest gardzić lewakami, a jednocześnie co chwilę poklepywać po plecach forumowych Jasiów Kapelów?
Składka zdrowotna to dla mnie jeden z podatków, wyluzuj i nie zauważaj.
Sprytnie Robert. Tylko wiesz dobrze, że nie o to chodzi. To TY jesteś przedstawicielem dzielnych wolnościowców, którzy walczą ze socjalem i nienawidzą leniwego lewactwa oraz zwolenników darmowych obiadów. Ty piszesz o tym od lat. Masz to na sztandarze. Gdybyś stanął w prawdzie i honorowo zrzekł się socjalu, byłbyś człowiekiem wiarygodnym. I uwierz mi, że nigdy nie nazwałbym cię tak jak nazywałem. Przypomnij sobie. Proponowałem ci, byś zrobił ten ruch. W imię głoszonych idei. Tymczasem wyszło jak wyszło. Jesteś takim forumowym staszkiem żebrakiem , głoszącym idee dla naiwniaków, ale jednocześnie kompletnie ich nie realizującym w życiu prywatnym. Wiem, że to niewygodne. No ale cóż Takie są fakty.Pacjent pisze: ↑17-06-2021, 16:31Teraz się nie wychylą, bo elita forum ogłosiła, że to patola.Triceratops pisze: ↑17-06-2021, 16:28Wlasnie, ciekawa kwestia, jest tu jakis kozak co swiadomie odmawia przyjecia pisoskiego pincet+?
-
Pierwszy z brzegu z wiadomego tematu:535 pisze: ↑17-06-2021, 16:33Mówisz, że nienawiść do kościoła i tych czarnych kurew to synonim lewactwa? Dawaj cytaty, z kim to tak flirtuję. Na tej samej zasadzie działa to we wszystkich innych tematach. Nie sądzę abym komukolwiek wchodził w dupę. Wiesz. Ja nie potrzebuję kolegów, ani ich flag, by się za nimi chować. Nie mam potrzeby , by wspólnie maszerować.Pacjent pisze: ↑17-06-2021, 16:25Wejdź sobie na temat o klechach i poczytaj jak sobie z lewakami spijacie z dziubków, często z jednego powodu: zawiści, bo "klechy mają za dużo".535 pisze: ↑17-06-2021, 16:19
Kim są moi ziomkowie? Zdradzisz? Chciałbym wiedzieć. Druga sprawa. Może daj przykład owego poklepywania. Coś cię chyba psychika oszukuje. Najlepiej wrzuć jakiś cytat. Po drugie nie mogę być lewakiem z prostej przyczyny. Mocno ugruntowane poczucie własności. Po prostu takim jak ty ucinałbym łapy, a za to, że nie stosują się do propagandy, którą oficjalnie głoszą, obcinałbym nawet łby. To zresztą tyczy się całej klasy politycznej i większości ścierwa nazywanego narodem, o twoich ziomeczkach w sutannach nie zapominając.
Składka zdrowotna to dla mnie jeden z podatków, wyluzuj i nie zauważaj.
Po pierwsze to nieprawda, po drugie to zwykłe lewicowe zaglądanie do kieszeni, Misiek. I mówi to osoba, która nie raz robiła coś poza systemem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Po pierwsze nie masz żadnych dowodów, że zrobiłem cokolwiek poza systemem. Po drugie. Jeżeli instytucja o której tutaj mowa dostaje choćby złotówkę ze wspólnej sakwy , to ja jako obywatel tego burdelu mam prawo wiedzieć co się tam w tych rozliczeniach odstawia. Poza tym widzisz jak ładnie rzuciłeś się do szukania haków? Zacząłeś od snucia domysłów, których nie jesteś w stanie udowodnić, a potem tworzysz dziwną konstrukcję w której płatnik nie ma prawa pytać. Zaprzeczasz sam sobie. Jesteś jak popis. Twoja rzekoma prawicowość jest czystym lewactwem, Robert. No i jeszcze jedno. Skąd idą pieniądze z których opłacany jest zus księży? Krótkie pytanie. Krótka odpowiedź.Pacjent pisze: ↑17-06-2021, 17:04Pierwszy z brzegu z wiadomego tematu:535 pisze: ↑17-06-2021, 16:33Mówisz, że nienawiść do kościoła i tych czarnych kurew to synonim lewactwa? Dawaj cytaty, z kim to tak flirtuję. Na tej samej zasadzie działa to we wszystkich innych tematach. Nie sądzę abym komukolwiek wchodził w dupę. Wiesz. Ja nie potrzebuję kolegów, ani ich flag, by się za nimi chować. Nie mam potrzeby , by wspólnie maszerować.Po pierwsze to nieprawda, po drugie to zwykłe lewicowe zaglądanie do kieszeni, Misiek. I mówi to osoba, która nie raz robiła coś poza systemem.
-
Dowodów nie mam, ale przecież głupi nie jesteś. Gdybym szukał haków to bym zabawił się jak taki jeden tutaj, ale nie spodziewaj się po mnie świństw. To pierwszy cytat z brzegu, bo nie mam czasu. Co do księży i ZUS-u:535 pisze: ↑17-06-2021, 17:17
Po pierwsze nie masz żadnych dowodów, że zrobiłem cokolwiek poza systemem. Po drugie. Jeżeli instytucja o której tutaj mowa dostaje choćby złotówkę ze wspólnej sakwy , to ja jako obywatel tego burdelu mam prawo wiedzieć co się tam w tych rozliczeniach odstawia. Poza tym widzisz jak ładnie rzuciłeś się do szukania haków? Zacząłeś od snucia domysłów, których nie jesteś w stanie udowodnić, a potem tworzysz dziwną konstrukcję w której płatnik nie ma prawa pytać. Zaprzeczasz sam sobie. Jesteś jak popis. Twoja rzekoma prawicowość jest czystym lewactwem, Robert. No i jeszcze jedno. Skąd idą pieniądze z których opłacany jest zus księży? Krótkie pytanie. Krótka odpowiedź.
https://businessinsider.com.pl/poradnik ... le/2v2qe9y
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Akurat nie rozumiem tego argumentu - Pacjent jest zwolennikiem modelu w którym państwo nie zabiera mu kasy, żeby rozdać innym i w takim modelu chciałby żyć. Ponieważ żyje w innym, to ma być podwójnym frajerem i nie pobierać by odzyskać cześciowo to, co zostało zabrane? Argument kolego 535 trochę z d.
Ostatnio zmieniony 17-06-2021, 17:46 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
Państwo czasem robi amnestię podatkową, ale raczej nie honorowo, bo zwykle bogatym.
I nic byś nie znalazł Robert. Ja ci mogę nawet pomóc. Pisałem kiedyś tutaj o rozliczeniach z twoim kościółkiem i jak traktowali je ludzie uczciwi. Ci , którym wierzysz w bajki, które nawijają na uszy takim jak ty w każdą niedzielę. Widzisz. Ja w tych sprawach mam dupę czystą i wszystkie papiery w porządku. O swoje świętojebliwe zresztą sumienie niech martwi się ten , który mnie wtedy zatrudniał. Co do artykułu, który wrzuciłeś. Robert. Czy jesteś poważny? Ja się ciebie pytam. Skąd się biorą pieniądze, które oni tak strasznie płacą? Już niejednokrotnie była o tym mowa. Jak dajesz dziecku na lizaka i ono kupuje sobie tego lizaka. Taki przykład. Bardzo prosty. Kto za tego lizaka płaci? Ty, czy twoje dziecko? Ja wiem, że ty traktujesz wszystkich jak debili , no ale są chyba jakieś granice?Pacjent pisze: ↑17-06-2021, 17:31Dowodów nie mam, ale przecież głupi nie jesteś. Gdybym szukał haków to bym zabawił się jak taki jeden tutaj, ale nie spodziewaj się po mnie świństw. To pierwszy cytat z brzegu, bo nie mam czasu. Co do księży i ZUS-u:535 pisze: ↑17-06-2021, 17:17
Po pierwsze nie masz żadnych dowodów, że zrobiłem cokolwiek poza systemem. Po drugie. Jeżeli instytucja o której tutaj mowa dostaje choćby złotówkę ze wspólnej sakwy , to ja jako obywatel tego burdelu mam prawo wiedzieć co się tam w tych rozliczeniach odstawia. Poza tym widzisz jak ładnie rzuciłeś się do szukania haków? Zacząłeś od snucia domysłów, których nie jesteś w stanie udowodnić, a potem tworzysz dziwną konstrukcję w której płatnik nie ma prawa pytać. Zaprzeczasz sam sobie. Jesteś jak popis. Twoja rzekoma prawicowość jest czystym lewactwem, Robert. No i jeszcze jedno. Skąd idą pieniądze z których opłacany jest zus księży? Krótkie pytanie. Krótka odpowiedź.
https://businessinsider.com.pl/poradnik ... le/2v2qe9y
Może jednak przypomnij sobie co pacjent pisze o socjalu. W sensie, że w jakim tonie. Nawiasem mówiąc w twoim modelu, socjalizm nigdy się nie skończy, bo nikt nie będzie chciał być tym jak to zgrabnie ująłeś, frajerem. Ładnie jesteście wyszkoleni.hcpig pisze: ↑17-06-2021, 17:43Akurat nie rozumiem tego argumentu - Pacjent jest zwolennikiem modelu w którym państwo nie zabiera mu kasy, żeby rozdać innym i w takim modelu chciałby żyć. Ponieważ żyje w innym, to ma być podwójnym frajerem i nie pobierać by odzyskać cześciowo to, co zostało zabrane? Argument kolego 535 trochę z d.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Jeżeli by nie pobierał to pomniejszyłby grono beneficjentów i de facto podał patosystemowi kroplówkę.
Można pobierać ale głosować na partie liberalne - tyle że w Polsce jest taki problem, że aktualnie jedyna partia podpinająca się pod liberalizm śmierdzi brunatnym gównem więc nie ma na kogo głosować.
Yare Yare Daze
No tak jak jkm rozpierdalał unię od środka. Chrapiąc na fotelu...hcpig pisze: ↑17-06-2021, 18:14Jeżeli by nie pobierał to pomniejszyłby grono beneficjentów i de facto podał patosystemowi kroplówkę.
Można pobierać ale głosować na partie liberalne - tyle że w Polsce jest taki problem, że aktualnie jedyna partia podpinająca się pod liberalizm śmierdzi brunatnym gównem więc nie ma na kogo głosować.
Nie , ładny kolego. Jeżeli tylko pobiera, nic mi do tego. Takie są przepisy, trudno. Natomiast zupełnie inną sytuacją jest ta, gdy cały czas podkreśla nieudolność socjalistycznych rządów oraz rzuca lewactwem w co drugim zdaniu, a nawet zarzuca lewactwo innym i jednocześnie chętnie co miesiąc wyciąga grabę. Krzysiu bierze, Sławcio bierze, Roberciki też biorą. Jawna niekonsekwencja. Zupełnie jak ich mentor staś żebrak. Jebał na tęczowego Jureczka. Wyzywał od żebraków, a gdy przyszła godzina prawdy, sam wyciągnął grabę, mówiąc "dej". Coś jeszcze wytłumaczyć?
-
- w mackach Zła
Szczepta się, forumowy ekspert profesór, co to od ponad roku chodzi w rękawiczkach i masce poleca 

-
- postuje jak opętany!
Wyedytowałem potencjalnie obraźliwe określenia. Gdyby kogoś interesowało, jak nazywa się zjawisko opisane przez użytkownika Fanatyk to podpowiadam: jest to programowanie neuro-lingwistyczne (NLP - neuro-linguistic programming).Fanatyk pisze: ↑17-06-2021, 14:50[Ludzie] są tak wytresowani, żeby posługiwać się słowami-kluczami - np. "foliarze", "szury", "antyszczepionkowcy", "antycowidowcy", "covid-19" - to są wszystko takie wytrychy, takie postmarketingowe ulepy pojęciowe, które u przeciętnego [człowieka] ogarniętego strachem przed przeziębieniem wywołują szereg z góry założonych procesów i skojarzeń. Rzucisz takiemu którymś słówkiem - a on już staje na baczność i doskonale wie, co ma "myśleć".
In God We Trust
Ja to się zastanawiam nad jedną sprawą. Czy przypadkiem nie jest tak, że przy pomocy tych wiadomości, które wykradziono nie można postawić całej tej ekipy przed sądem za działania związane z zarazą? Oczywiście mam świadomość, że materiał pozyskany nielegalnie może być tutaj kłopotliwy. Choć pewności nie mam.
-
Byłoby pięknie, ale wiesz, że to utopia. Żyjemy w państwie gdzie Trybunał Stanu jest bezrobotny, a normalnie powinien jechać na nadgodzinach. Poza tym sprawa jest międzynarodowa, a większą część opozycji też przyłożyła do tego łapy. Jak zwykle nikt nikomu nic nie zrobi.535 pisze: ↑17-06-2021, 20:48Ja to się zastanawiam nad jedną sprawą. Czy przypadkiem nie jest tak, że przy pomocy tych wiadomości, które wykradziono nie można postawić całej tej ekipy przed sądem za działania związane z zarazą? Oczywiście mam świadomość, że materiał pozyskany nielegalnie może być tutaj kłopotliwy. Choć pewności nie mam.
Po tych próbkach, jestem przekonany, że tam są takie materiały, że można by wypierdolić całe to towarzystwo w pęczku. Jednym ruchem. I raz na zawsze. Niepowtarzalna okazja. Oczywiście mam świadomość, że nie ma na to szans. Natomiast reakcja karakana mówi wiele. Właściwie mówi wszystko. Pożar w burdelu.
-
Są lekko obsrani to fakt. Może to daje nadzieję na prawo i sprawiedliwość535 pisze: ↑17-06-2021, 21:07Po tych próbkach, jestem przekonany, że tam są takie materiały, że można by wypierdolić całe to towarzystwo w pęczku. Jednym ruchem. I raz na zawsze. Niepowtarzalna okazja. Oczywiście mam świadomość, że nie ma na to szans. Natomiast reakcja karakana mówi wiele. Właściwie mówi wszystko. Pożar w burdelu.

Nie powiedziałbym, że lekko. Straszny dziadunio wytoczył armaty. Teraz będzie propaganda, że ruscy to, ruscy tamto. Rozmydlanie problemu, ale czy przy słynnych ośmiorniczkach nie było podobnie? Sezon ogórkowy chyba się nie zacznie. Aczkolwiek zawsze można podkręcić statystyki wariantu delta i zamknąć lasy. No właśnie. Za samą cenę płyty osb te kurwy powinny iść siedzieć. Czy ktoś na sali dysponuje danymi komu lasy państwowe sprzedają drewno?