Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Jednym uchem wlatuje, drugim wylatuje. Poprawne granie, ale takie sztampowe, banalne. Niby wszystko tu gra jak trzeba, ale nie ma w tym jakiejś mocy. No i te infantylne teksty. Ale do jazdy samochodem, picia piwa czy ćwiczeń się nadaje.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Kurde, ale zajebiście mi się słucha płytki KK's Priest. Całość robi zdecydowanie lepsze wrażenie niż pojedyncze ciosy z yt. Świetne gitary, a zwłaszcza relacyjka: gitarka prowadząca - solówki. Dla mnie miodzio. Kapitalny hejwi metal, przy którym z przyjemnością zarywam nockę. Skończyło się i leci od nowa.
Trochę lipa. Judas był zawsze kojarzony z podwójnym atakiem gitarowym. Może to się odbić na brzmieniu występów będzie pusto. Faulkner będzie musiał odgrywać partie obu gitarzystów. Dziwna decyzja. Nie będzie rytmika pod sola i wspólnych harmonii z których znany jest Judas.
Stawiam, że trzecia. Jedną już pod banderą Teraz l Rock mam na chacie - ciekawe jaka zgodność co do ocen. O ile pamiętam w tej starej max noty dostały British, Screaming, Defenders i Painkiller.