W Watykanie rządzą bardzo źli ludzie i chcą nazistowskich niedziałających śmiercionek dla wszystkich.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: SARS-CoV-2
https://www.vaticannews.va/pl/watykan/n ... epien.html
W Watykanie rządzą bardzo źli ludzie i chcą nazistowskich niedziałających śmiercionek dla wszystkich.
Co forumowi katolicy sądzą o tym skandalicznym apelu?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sądzę, że Bergoglnięty stoi po Twojej stronie od początku swojego pontyfikatu.Headcrab pisze: ↑10-07-2021, 11:03https://www.vaticannews.va/pl/watykan/n ... epien.html
W Watykanie rządzą bardzo źli ludzie i chcą nazistowskich niedziałających śmiercionek dla wszystkich.Co forumowi katolicy sądzą o tym skandalicznym apelu?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Hahah, szczepionki kurwiu działają, głównie niezaszczepieni chorują i zdychają. Wiadomo, że lubisz faszyzm, ale na razie nie masz co marzyć o jego wproawdzeniu.Pacjent pisze: ↑10-07-2021, 10:24Nędzne komentarze covidziarza, któremu posypały się wszystkie klocki z tworzonej tu od miesięcy narracji. Szczepionki nie działają, sanitarny faszyzm się skompromitował, chorych trzeba leczyć, a nie izolować bez dostępu do lekarza, większość oficjalnych zgonów na COVID-19 to wina chorób towarzyszących, służba zdrowia to skompromitowany strażnik interesów wielkich korporacji itd.
all the monsters will break your heart
- Headcrab
- Kontakt:
Więc apel Watykanu o śmiercionki dla wszystkich to skandal?Pacjent pisze: ↑10-07-2021, 11:08Sądzę, że Bergoglnięty stoi po Twojej stronie od początku swojego pontyfikatu.Headcrab pisze: ↑10-07-2021, 11:03https://www.vaticannews.va/pl/watykan/n ... epien.html
W Watykanie rządzą bardzo źli ludzie i chcą nazistowskich niedziałających śmiercionek dla wszystkich.Co forumowi katolicy sądzą o tym skandalicznym apelu?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Pacjent
Oczywiście, ale nie zaskoczenie.Headcrab pisze: ↑10-07-2021, 11:11Więc apel Watykanu o śmiercionki dla wszystkich to skandal?Pacjent pisze: ↑10-07-2021, 11:08Sądzę, że Bergoglnięty stoi po Twojej stronie od początku swojego pontyfikatu.Headcrab pisze: ↑10-07-2021, 11:03https://www.vaticannews.va/pl/watykan/n ... epien.html
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Headcrab
- Kontakt:
Więc Twój kościół (jeśli jesteś katolikiem) przykłada rękę do bardzo złych rzeczy. Co Ty na to?
Co masz na myśli? Na początku pontyfikatu nie było plandemii.Pacjent pisze:Sądzę, że Bergoglnięty stoi po Twojej stronie od początku swojego pontyfikatu.
-
Pacjent
Ten człowiek od początku przykłada ręce do bardzo złych rzeczy m.in. zaciągnął hamulec ręczny na walkę z pedofilią czyli na wyrzucanie homoseksualistów ze stanu duchownego, ale to nie temat na takie rozważania.
- empir
- zahartowany metalizator
Ale przecież, zgodnie z waszą doktryną, papież jest nieomylny i jest przedłużeniem bozi na ziemi.Pacjent pisze:Sądzę, że Bergoglnięty stoi po Twojej stronie od początku swojego pontyfikatu.Headcrab pisze: ↑10-07-2021, 11:03https://www.vaticannews.va/pl/watykan/n ... epien.html
No to jak tak pacjencie możesz herezje prawić?
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
-
535
Polski kościółek nie uznaje innego papieża jak tego co go staś nie pamięta. Także nie ma o czym gadać.
-
Pacjent
w sprawach wiary i obyczajów z tym związanych, a nie skuteczności szczepionek.empir pisze: ↑10-07-2021, 11:34Ale przecież, zgodnie z waszą doktryną, papież jest nieomylnyPacjent pisze:Sądzę, że Bergoglnięty stoi po Twojej stronie od początku swojego pontyfikatu.Headcrab pisze: ↑10-07-2021, 11:03https://www.vaticannews.va/pl/watykan/n ... epien.html
- nicram
- empir
Przecież wiadomo że bozia wynalazł covida, jako 666 plagę.
Ale gdy siedział i podziwiał swoje dzieło, stwierdził że da szansę ludowi bożemu.
Natchnął więc swoją mądrością kilku biotechnologów aby ci stworzyli ratunek dla jego owieczek.
Zobaczył jednak że lucek, jego odwieczny wróg, sprał mózgi ludowi bożemu. Bożek wie że dla takich nie ma ratunku, zresztą nie chce ich u siebie. Nazywa ich płaskoziemcami lub foliarzami a od niedawna covidiotami.
Postanowił dać owieczkom ostatnią szansę. Natchnął więc swojego generała na ziemi, niejakiego franka16.
I powiedział że to pierdoli jak go nie posłuchają.
- Triceratops
Jezeli to mialo byc dowcipne to znowu ci nie wyszlo. To juz humor kol trupa 100x lepszy
woodpecker from space
- Fanatyk
Ja u zaszczepionych zauważyłem z miesiąca na miesiąc coraz dłuższe mordy - im więcej pojawia się filmów z ofiarami szczepień tym gęba im się coraz bardziej wyciąga... no i ten smutek w oczach... mieli mieć swobodę i wszędzie sobie pojechać... a wyszło że może i pojadą jak są młodzi i silni, bo zapotrzebowanie w izraelu nie słabnie na płuca, rogówki, nerki...
- empir
Wiadomo, kolega Trup miszcz.Triceratops pisze:Jezeli to mialo byc dowcipne to znowu ci nie wyszlo. To juz humor kol trupa 100x lepszy
A ból dupy szura bezcenny.
- Triceratops
To juz wiemy jakiego masz mistrza xddede, wspolczuje :D I nie boli mnie dupa od twojego zenujacego humoru, chciales blysnac wyszlo kolejne dretwe gowno, ktore produkujuesz xD
woodpecker from space
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
no się nie śmiej tej, niektórzy budują z cegły, niektórzy z gówna. Myślisz że z czego wybudowali Empire Shit Building ?Triceratops pisze: ↑10-07-2021, 14:01To juz wiemy jakiego masz mistrza xddede, wspolczujeI nie boli mnie dupa od twojego zenujacego humoru, chciales blysnac wyszlo kolejne dretwe gowno, ktore produkujuesz xD
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Triceratops
- empir
Nie wnikam od czego boli cię dupa.Triceratops pisze:To juz wiemy jakiego masz mistrza xddede, wspolczujeI nie boli mnie dupa od twojego zenujacego humoru, chciales blysnac wyszlo kolejne dretwe gowno, ktore produkujuesz xD
- Triceratops
Ciebie od kija od szczotki, ktory tam tkwi od dawna. Pewnie z trzonkiem od lopaty
woodpecker from space