u mnie w tym dm-ie to powiedzmy jest wpierdol. jak ktoś ma inną definicję. luzik

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
A to teraz są takie trendy?Ascetic pisze: ↑15-10-2020, 15:01czego się nie robi dla miłych ludzi. proszzzz. jak pisałem to myślałem ja o miscarrige
u mnie w tym dm-ie to powiedzmy jest wpierdol. jak ktoś ma inną definicję. luzikzakładam, że raczej towarzystwo będzie zgodne, że jest to dość srogo pojebana i intensywna wizja jak grać nie należy na weselach i przyjęciach rodzinnych. choć z drugiej strony ...
dziękówa kolego, o to chodziło.helpme pisze: ↑15-10-2020, 14:05Podejrzewam, że to zbyt oczywiste (?)Only_True_Believers pisze: ↑15-10-2020, 13:38Szukam kapeli która kilka lat temu wydała debiut który na okładce miał taką jakąś świątynie w dżungli czy coś takiego.
Muzyka to brutalny DM.
![]()
Ok, czyli poszukiwania zakończoneOnly_True_Believers pisze: ↑15-10-2020, 16:42dziękówa kolego, o to chodziło.
słabo się znam na dm, stąd może nie trafne opisanie.
Dobra zabawa
Blazon Rite - debiutancka epka "Dulce Bellum Inexpertis", nowego albumu jeszcze nie słyszałem, ale zamówiłem i jutro, pojutrze powinien być u mnie - czyste barbarzyństwo
Też się podłączę i zaczerpnę z polecanek moonfire'a, bo jestem fanem Visigoth, Grand Magus i Eternal Champion. Także więcej w tych klimatach - zawsze! Dzięki!Chal-Chenet pisze: ↑11-07-2021, 22:09UUU, nieźle. Faktycznie, będzie co słuchać...Dzięki!