nieoficjalnie ma go zastąpić Smoku

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nieoficjalnie ma go zastąpić Smoku
no ale oni przeciez od lat razem gadali, nawet w PESie 6 komentują
No i od wielu lat ta degrengolada postępuje. Zaczęło się właśnie od zakolesiowania się z Kołtoniem
Serio nie doceniasz Gromdy? Toż to źródło boksu. Z zasadami. Do tego świetnie zrealizowane i do tego pokazuje że sport >chuligaństwo. No i oprócz tego Borek działa tez sporo na płaszczyźnie bokserskiego, organizuje galę i promuje Boks.Hatefire pisze: ↑13-07-2021, 15:20No i od wielu lat ta degrengolada postępuje. Zaczęło się właśnie od zakolesiowania się z Kołtoniem
Co do sztuk walki, to jako dżentelmen, człowiek z klasą, a zarazem fan boksu dla Borka mam tylko pogardę, za promowanie tych mordobić meneli pod nazwą Gromda, będących profanacją szlachetnej sztuki szermierki na pięści![]()
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Źródłem piłki nożnej była gra, w której można było wjechać kolesiowi z buta w bebech. Po prostu to ma zerowy poziom sportowy. Mówię to pełną odpowiedzialnością gościa, który regularnie wstaje o 4 rano na transmisje, widział walk na setki. Nie jestem wielkim fanem MMA, bo po prostu nie łapię wszystkich niuansów, a tarzanie w parterze mnie nudzi. Nigdy jednak nie śmiałbym deprecjonować poziomu sportowego tych gości. Bare knucle, to zaś zwykłe mordobicie. Jedna druga walka może fajna do popatrzenia, ale głębi w tym ani ani.maciek z klanu pisze: ↑13-07-2021, 18:05Serio nie doceniasz Gromdy? Toż to źródło boksu. Z zasadami. Do tego świetnie zrealizowane i do tego pokazuje że sport >chuligaństwo. No i oprócz tego Borek działa tez sporo na płaszczyźnie bokserskiego, organizuje galę i promuje Boks.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
No po prostu nie mój gust. Jedną galę wykupiłem w PPV. No, ale nie zamierzam tego powtarzać. Nie tego szukam w sporcie. Oczywiście boks jest chory i wszelkie możliwe patologie w nim znajdziesz. Niemniej walka dwóch dobrych technicznie bokserów to dla mnie relaksacyjna uczta. Patrząć na kolesi z Gromdy, czuję tylko zażenowanie.maciek z klanu pisze: ↑13-07-2021, 20:32No ok, rozumiem że można tak do tego podchodzić. Ale w walce na gole pieści masz żywioł a czasem spokój i opanowanie. Tak jak w boksie. Fakt ze sporo w tych pierwszych galach było chuliganskiej naparzanki, ale widać że coraz bardziej przyciąga to prawdziwych sportowców, czy to z mma czy kickboxingu. Walka jest szybką i widowiskowa ale często ma sporo smaczków technicznych. I co najważniejsze co odróżnia te dyscyplinę od boku to to że nie ma śrubowania chorych rekordów i pompowania baloników często u średnich zawodników co lubił robić pan W.
A ja uważam, że Kołtoń to zajebisty koleś. Z Borkiem bardzo dobrze komentowali.Hatefire pisze: ↑13-07-2021, 15:20No i od wielu lat ta degrengolada postępuje. Zaczęło się właśnie od zakolesiowania się z Kołtoniem
Co do sztuk walki, to jako dżentelmen, człowiek z klasą, a zarazem fan boksu dla Borka mam tylko pogardę, za promowanie tych mordobić meneli pod nazwą Gromda, będących profanacją szlachetnej sztuki szermierki na pięści![]()
No właśnie nie. Zawsze był zaburzony balans między technikaliami a emocjami. No nie umieli ogarnąć kiedy krzyczeć, a kiedy podawać statystyki. Wychodziło jakieś njiakie gówno.
Próbuję właśnie przekazać myśl, że nie zabija finezji. Problem jest taki, że na razie to raczkuje na świecie w formie zawodowej po długiej przerwie.
Zabija bo ogranicza techniki, które można zastosować. Znaczy ja rozumiem twoją myśl dlaczego to może być atrakcyjne. Tylko to jest inny sport po prostu, który mnie nie bawi.