To chyba fachowo nazywało się makatka. Miałem takie i wieszałem na niej kolejny relikt proporczyki.Stoigniew pisze: ↑12-07-2021, 20:22HA !
to były czasy zbieractwa, moje puszki pozwoliłem wywalić ojczulkowi ze strychu dopiero niedawno, i to pod moją nieobecność żebym nie widział jak gniecie i żeby mnie serducho nie bolało
widocznie w tych szarych czasach zbierało się wszystko co było kolorowe....
a mieliście na łóżkiem słomianą matę z przypiętymi na szpilkach paczkami po papierosach ? ale oczywiście takimi kolorowymi, z pewexu, a mowa jest o czasach gdy w kiosku były tylko popularne albo klubowe.
kvlt eternal
Przyszłość forum
Moderator: Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Przyszłość forum
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O kurva shatzun za takie chomikowanie, ja tez chomikuje, nawet brudnopisy z podstawuwki xd. Puszki terz zbieralem, stalo sie pod pewexem i czempilo, az tak dobrze, ze targi to nie mialem. Do tego zbieranie plakatow z razem i dziennika ludowego i wieszanie ich na tej wlasnie makatce.SODOMOUSE pisze: ↑12-07-2021, 19:46Hatefire ..."Mizantropi to ludzie których nikt nie lubi i sobie to racjonalizują"...oczywiście i Baardzo jest mi miło
i tego, elaganacko.
Iksde, znalzałę klaser kolekcję etykiet od serkóww topionych, z lat 87-88...Jest tesz serek Żuławski. Pradziadek
Żułka zakładał mleczarnię tłustoą : ) Etykjety HOCHLAND, jeszcze fuhrerowe, Tuskowe, niemjeckje. Zanim
ten kąncernu wedeszedł do Bolski.
jest też kolekcja biletuf komuno-kacji miejskiej
woodpecker from space
- SODOMOUSE
Tricepsu, chujwi kiedy te lata przedeszły, minęłły....to jest kurwa jakiś rzart z tym przemijaniem.
Życie jakiść avataru, chwila mommęt, kadru, horoby śmierć. Krutko to wszystko jest, trfa. Nie rozumję.
Nie zrozumiem. Ale fajnie jest konsumować ten karzdy dzień. Muzyka, sprawiać przyjemność sobie przede wszytkkjem
chedonistycznie, eGAJistycznie, ekologicznie, veggę. Sen ze zjawo pomięszany, codziennie inny avataru.
Drążę. Podróżuję. KorzySTAN. Jestę. Chailsa . Puszki, puszki zgniatam, wyjębuje przez balkon, ekologicznie. Boston.
Życie jakiść avataru, chwila mommęt, kadru, horoby śmierć. Krutko to wszystko jest, trfa. Nie rozumję.
Nie zrozumiem. Ale fajnie jest konsumować ten karzdy dzień. Muzyka, sprawiać przyjemność sobie przede wszytkkjem
chedonistycznie, eGAJistycznie, ekologicznie, veggę. Sen ze zjawo pomięszany, codziennie inny avataru.
Drążę. Podróżuję. KorzySTAN. Jestę. Chailsa . Puszki, puszki zgniatam, wyjębuje przez balkon, ekologicznie. Boston.
- bullet
- zaczyna szaleć
Za dużo tu zgorzknienia, marudzenia i wzajemnego obrzucania się gównem, żeby przyciągnąć nowych ludzi. Nawet jak ktoś się zarejestruje, to gdy zobaczy co niektóre kocopoły wyloguje się i nigdy więcej nie wróci.
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
bilety sie zbieralo, koncertowe i sportowe. tych sportowych nawet wiecej. pilkarskie to od ligi mistrzow po okregowki. jak je przegladam to niektorych imprez kompletnie nie pamietam. czas faktycznie zapierdala
niech to miejsce niebawem zniknie
- maciek z klanu
Może Bartek wyjebujesz te puszki z balkonu jak zagraniczni panowie na targach a jakiś mlody kilkunastoletni pesten ver 2021 zbiera je I ustawia dumnie na mebloscianceSODOMOUSE pisze: ↑12-07-2021, 20:53Tricepsu, chujwi kiedy te lata przedeszły, minęłły....to jest kurwa jakiś rzart z tym przemijaniem.
- SODOMOUSE
^ ja wyjebuję zgniecone iksde
- Triceratops
Ta jest, dlatego trza zaczymac czas, a nawet cofnac jak sie da. Niektorzy sie starzeja szybciej, jedzo, srajo, spio, pracujo i tyle.SODOMOUSE pisze: ↑12-07-2021, 20:53Tricepsu, chujwi kiedy te lata przedeszły, minęłły....to jest kurwa jakiś rzart z tym przemijaniem.
Ide na strych, wyciongam stare pudlo z gazetami i tam jestem
woodpecker from space
- maciek z klanu
- hcpig
Ale to forum o metalu o nie kawiarnia a sam poziom kultury ogólnie i tak podniósł się. Poza tym którzy użytkownicy są zgorzkniali?
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
Wszystkim narzekającym na niniejsze forum, proponuję założenie własnego i wpuszczamie tylko użytkowników w krawatach. Sukces gwarantowany. Nie musicie dziękować.
- tomaszm
Kiedys na forume nakurwiałem temat za tematem..podziemie..Odzew od 0 wpisów do 3 w porywach.Masterful to forum starców . Średnia wieku blisko 50 lat. Pogadać mozna ale to już jest forume tertyków. Mozecie mnie wyzwać od chuji:) Przypuszczam ,że żadne forum takiej średniej wieku nie ma co Masterful. Nie chce mi się żadnego tematu muzycznego zakładać.... wolę o dupie marynie pogadacc....
- uglak
Średnia wieku to jest akurat bardzo ciekawa kwestia. Podejrzewam, że mocno przesadzasz, ale kojarzy mi się to ze średnią wieku na Brutal Assault, która - szczęśliwie - rośnie wraz z nieubłaganym wzrostem mojego wieku.
Guilty of being right
- tomaszm
Uglak możesz nie wierzyć ale tu przeciętny Masterfulwicz dobija 50 . Klocimy się o to czy Darkthrone wydał coś na modlę Candlemass Czy Mayhem to geje lewicowe ,bo coveruja punków.Kazdy temat z pizdy .Jeden drugie postuje kto ma większęgo chuja, kto więcej płyt na stanie-leje na to , odpalam wino i widzimy się na koncercie:)
- uglak
No to pozostaje się cieszyć, że oboje zaniżamy masterfulową średnią - jak będziesz na czymś w Krakowie to daj znaćtomaszm pisze: ↑13-07-2021, 23:57Uglak możesz nie wierzyć ale tu przeciętny Masterfulwicz dobija 50 . Klocimy się o to czy Darkthrone wydał coś na modlę Candlemass Czy Mayhem to geje lewicowe ,bo coveruja punków.Kazdy temat z pizdy .Jeden drugie postuje kto ma większęgo chuja, kto więcej płyt na stanie-leje na to , odpalam wino i widzimy się na koncercie:)
Guilty of being right
- tomaszm
Jasne dam znać.Wszystkiego dobrego:)
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
o, nasteny zgorzknialytomaszm pisze: ↑13-07-2021, 23:57Uglak możesz nie wierzyć ale tu przeciętny Masterfulwicz dobija 50 . Klocimy się o to czy Darkthrone wydał coś na modlę Candlemass Czy Mayhem to geje lewicowe ,bo coveruja punków.Kazdy temat z pizdy .Jeden drugie postuje kto ma większęgo chuja, kto więcej płyt na stanie-leje na to , odpalam wino i widzimy się na koncercie:)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Triceratops
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Włašniw od Grześka przyszedłem. Okropnie dużo wódki wypiliśmy. Na początku były kanapki z konserwą ale jak się skończły to na zakąske wąchaliśmy stary kożuch co ma w szafie. Idę spać na boku, wypęczylo mi bardzo brzuch
Raz się zje, raz się nie zje.