SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
A czy ja mówię że Niemcy ?
-
- w mackach Zła
A kowidowi durnie wierzą, że te testy są miarodajne:
- Hatefire
Jak uwzględnili konserwatyzm w testach?

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To tylko fragment dyskusji, tam bylo wiecej, co ciekawe na pcczatku Pyrc kozaczyl jak zwykle, a potem potem sie okazalo, ze gada z wieloletnim szefem laboratorium, doktorem nauk medycznych to go zablokowal xd Tam bylo wiecej, np ze testy zaszczepionym robia przy CT=28 a dla nieszczepionych dla 35 albo wiecej.
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
- Triceratops
Krotko mowiac, parafrazujac: dajcie mi czlowieka a ja znajde na niego odpowiedni test
woodpecker from space
- Bloodcult
Rozważałem zrobić test na przeciwciała bo miałem już covid ale skoro tak robią te testy to mam dziwne przeczucie że test pokaże że żadnych przeciwciał nie mam i będą nalegać na szczepionkę.
-
i dlatego wykreowanie IV fali i ogłoszenie jej w dowolnym terminie jest takie proste.Triceratops pisze: ↑14-07-2021, 13:06Krotko mowiac, parafrazujac: dajcie mi czlowieka a ja znajde na niego odpowiedni test
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Ja sie chuja znam ale z tymi testami to sa dziwne historie. Masz, nie nie masz, masz, nie masz. Pobyt kumpla z Gdańska. Na przestrzeni 3 tygodni hospitalizacji. U Kolegi forumowego Morbida ta sama historia. Służba zdrowia nieprzygotowana tu na Slasku całkowicie do leczenia poszpitalnego, przypisowanie każdego zgonu w szpitalu mimo chorób współistniejących... To sie kupy dupy nie trzyma.. A Ci co faktycznie zachorowali sami sie muszą w ostateczności leczyć. Nie wiem kurwa.... za tępy moze jestem ale
coś tu nie funkcjonuje jak powinno.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
coś tu nie funkcjonuje jak powinno.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tomaszm, nasza służba zdrowia nie była przygotowana na wirusa. W innych państwach nie byli przygotowani, a co mówić u nas.tomaszm pisze: ↑14-07-2021, 13:15Ja sie chuja znam ale z tymi testami to sa dziwne historie. Masz, nie nie masz, masz, nie masz. Pobyt kumpla z Gdańska. Na przestrzeni 3 tygodni hospitalizacji. U Kolegi forumowego Morbida ta sama historia. Służba zdrowia nieprzygotowana tu na Slasku całkowicie do leczenia poszpitalnego, przypisowanie każdego zgonu w szpitalu mimo chorób współistniejących... To sie kupy dupy nie trzyma..
A jak u ciebie te pocovidowe skutki uboczne? Już do zdrowia wróciłeś?
Raz się zje, raz się nie zje.
- maciek z klanu
W Katowicach np rehabilis na kostuchnie leczy pocovidowo
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Pół roku ponad zmagań ale przeszło. W całej sytuacji pocieszam sie tym, ze w końcu caly smalec wytopilem.Mariusz Wędliniarz pisze:Tomaszm, nasza służba zdrowia nie była przygotowana na wirusa. W innych państwach nie byli przygotowani, a co mówić u nas.tomaszm pisze: ↑14-07-2021, 13:15Ja sie chuja znam ale z tymi testami to sa dziwne historie. Masz, nie nie masz, masz, nie masz. Pobyt kumpla z Gdańska. Na przestrzeni 3 tygodni hospitalizacji. U Kolegi forumowego Morbida ta sama historia. Służba zdrowia nieprzygotowana tu na Slasku całkowicie do leczenia poszpitalnego, przypisowanie każdego zgonu w szpitalu mimo chorób współistniejących... To sie kupy dupy nie trzyma..
A jak u ciebie te pocovidowe skutki uboczne? Już do zdrowia wróciłeś?

- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Skoro życzliwi producenci zaprojektowali test na covida dla różnych regionów, to teraz normalni ludzie powinni opracować test
na obecność tych szczepionkowych pojebów... pałka jest dobra... trzeba mengelowca jebnąć przez łeb i poczekać na wynik: jak wstanie to jest zarażony - więc natychmiast trzeba dobić... a jak nie wstanie to znaczy że był zdrowy...
- Bloodcult
Szczepionki zapewne też zostały zaprojektowane wg regionów 

- Triceratops
Dzie ta stronka z testami na to czy ktos jest konserwatysta czy lewakiem? Musze sprawdzic, bo nie wiem
woodpecker from space
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ludzie zaszczepieni już olewają z grubsza ten temat.. Tylko taki triceratops, fanatyk czy inny pacjent biją tu pianę i próbują się zamawiać, że dobrze zrobili że się nie zaszczepili. Wijecie się jak glisty w gównie ze strachu że zachorujecie, ale oczywiście nigdy tego nie przyznacie. Srać na was tłuki niedouczone. Są wzrosty w Izrealelu i Wielkiej Brytanii, ale chorują głównie młodzi i niezaszczepieni tacy jak wy.
- Bloodcult
To ty się wiłeś ze strachu przed chorobą ! 

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Racjonalnie patrzyłem, a nie wiłem.Napisz że się wili przed chorobą tym co na to zmarli i ich rodzinom, czy tym którzy ciężko to przeszli. Jeszcze z uśmiechem na twarzy tak jak tutaj. Ja wiem, że dla was ultrakatolickich fanatyków od Brauna dalej wydaje się, że wirusa nie ma, ale niektórym też się wydaje, że ziemia jest płaska. Wy jesteście identyczna kategoria.
- Triceratops
Oj mariusz, ty klaunie to zes glupi to pol biedy, ale ze lzesz jak twoj zmyslony pies co wpierdalal makaron to juz karygodneMariusz Wędliniarz pisze: ↑14-07-2021, 14:51. Srać na was tłuki niedouczone. Są wzrosty w Izrealelu i Wielkiej Brytanii, ale chorują głównie młodzi i niezaszczepieni tacy jak wy.
https://www.israelnationalnews.com/News ... spx/309762"Israelis who were vaccinated were 6.72 times more likely to get infected after the shot than after natural infection."
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... ref=sliderOsoby zaszczepione szczepionką przeciw COVID-19 firmy Janssen powinny natychmiast zwrócić się do lekarza, jeśli w ciągu kilku dni po szczepieniu wystąpią u nich gwałtowne obrzęki rąk i nóg lub nagły przyrost masy ciała.
Ostatnio zmieniony 14-07-2021, 15:10 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- Bloodcult
@Mariusz
Tak się składa że akurat miałem możliwości żyć w okresie pandemii w naprawdę radykalnej izolacji. Co to dało ? A no nic bo złapałem covid przy niemal pierwszej możliwej okazji. Lockdown nie działa, pogódź się z tym.
Tak się składa że akurat miałem możliwości żyć w okresie pandemii w naprawdę radykalnej izolacji. Co to dało ? A no nic bo złapałem covid przy niemal pierwszej możliwej okazji. Lockdown nie działa, pogódź się z tym.