Dodatkowy plus szczepionek, najtańsza opcja w tym całym burdelu, pewnie nie zawsze honorowana, ale ogólnie najtańsza.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
To dane medyczne - nikt nie udostępniłby im takiego zestawienia. Na pewno też nie wysyłali takiego pytania wprost politykom, bo nie ma informacji ilu nie odpowiedziało lub odmówiło odpowiedzi, a przy takiej próbce nie ma możliwości, żeby takich osób niepełnosprawnych było.
Mogliby co najwyżej wyszukać i zsumować publiczne deklaracje o szczepieniu co daje taką samą pewność jak szacowanie ilości zaszczepionych znajomych na podstawie wklejonych zdjęć na FB. Chociaż patrząc na ilość bzdur na takich stronach pewnie i to zmyślili.
Guilty of being right
Nie wiem, czy sie wyrobię z terminami i nie wiem, czy mi aż tak zależy.nicram pisze: ↑26-07-2021, 10:11Zawsze się możesz za darmo zaszczepić.535 pisze: ↑26-07-2021, 09:55Tu mi piszą, że 48. Ogólnie rzecz biorąc więcej domysłów, niż informacji. Niby ludzie jeżdżą bez kontroli, ale to mają być beztroskie wakacje, a nie łapanka i loteria. W każdym razie podobnie jak w zeszłym roku, dominuje polityka łagodnego zniechęcenia. Chyba jednak odpuszczę. Nie będę z własnej inicjatywy nabijał kabzy firmom testującym. Może się im kiedyś znudzi.
- SODOMOUSE
dzisiaj se wypełniłem na internetowym koncie pacjęta , ankietę i pakiet bezpłatnych(!) badań, dla "Profilaktyka 40+" .
Wontrobę po bimbru od Tricepsa, morfologię, prostatę czas badać XD ! Może , gdyby hulajkę elektrycznom dostał na wejściu,
to eksperymentalną zaszczpionkę zapodam? Ponegocjuję. (ojebałbym na allegro i na płyty by było do wyjebki....hmmm).
już nawet papiery częściowo wypełniłę...

Wontrobę po bimbru od Tricepsa, morfologię, prostatę czas badać XD ! Może , gdyby hulajkę elektrycznom dostał na wejściu,
to eksperymentalną zaszczpionkę zapodam? Ponegocjuję. (ojebałbym na allegro i na płyty by było do wyjebki....hmmm).
już nawet papiery częściowo wypełniłę...

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
Aczkolwiek, gdyby zaaplikować we mobilnym punkcie preparat znanego producenta mydełka i oliwki...to wtedy...można by za dwa tygodnie zaprzęgać konie. Akurat sezon się będzie chylił ku końcowi, będą odpowiednie tempertury dla białego człowieka. Kusząca perspektywa.535 pisze: ↑26-07-2021, 10:39Nie wiem, czy sie wyrobię z terminami i nie wiem, czy mi aż tak zależy.nicram pisze: ↑26-07-2021, 10:11Zawsze się możesz za darmo zaszczepić.535 pisze: ↑26-07-2021, 09:55Tu mi piszą, że 48. Ogólnie rzecz biorąc więcej domysłów, niż informacji. Niby ludzie jeżdżą bez kontroli, ale to mają być beztroskie wakacje, a nie łapanka i loteria. W każdym razie podobnie jak w zeszłym roku, dominuje polityka łagodnego zniechęcenia. Chyba jednak odpuszczę. Nie będę z własnej inicjatywy nabijał kabzy firmom testującym. Może się im kiedyś znudzi.
- empir
- zahartowany metalizator
A gdzie się wybierałeś? Do niektórych krajów wpuszczają 22 dni po 1 dawce.535 pisze:Nie wiem, czy sie wyrobię z terminami i nie wiem, czy mi aż tak zależy.nicram pisze: ↑26-07-2021, 10:11Zawsze się możesz za darmo zaszczepić.535 pisze: ↑26-07-2021, 09:55Tu mi piszą, że 48. Ogólnie rzecz biorąc więcej domysłów, niż informacji. Niby ludzie jeżdżą bez kontroli, ale to mają być beztroskie wakacje, a nie łapanka i loteria. W każdym razie podobnie jak w zeszłym roku, dominuje polityka łagodnego zniechęcenia. Chyba jednak odpuszczę. Nie będę z własnej inicjatywy nabijał kabzy firmom testującym. Może się im kiedyś znudzi.
No albo jednodawkowy Johnson - po 14 dniach.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Próbuję uchwycić sens i logikę. Nie jesteś zaszczepiony, musisz mieć na promie test. Z kolei jeżeli jesteś zaszczepiony, to co prawda możesz przenieść i rozpylić na morzu wirusa, ale nikt cię o nic nie pyta. Szczepienie czyni cię nietykalnym, choćbyś przemycał w sobie całe laboratorium. Pomijając , że może býć też tak, że w ogóle nikt o nic nie będzie pytał. Ja pierdole co za burdel.
- uglak
Patrzę sobie teraz na https://szczepienia.github.io/malopolskie i widzę, że obecnie to można wyjść na spacer w kierunku najbliższego punktu szczepień, po drodze na komórce przeklikać rezerwacje terminu i jak dojdziesz to akurat będzie Twoja kolej. Często można się nawet zapisać na szczepienie za 10 minut.
Guilty of being right
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widzisz, nie wszystko stracone.
all the monsters will break your heart
- nicram
Przypomnę jedynie około 0.6% zaszczepionych zakaża się wirusem. Jeżeli nawet się zakażą to i tak roznoszą znacznie mniej wirusa niż niezaszczepieni. Stąd szczepienie daje nietykalność.535 pisze: ↑26-07-2021, 11:25Próbuję uchwycić sens i logikę. Nie jesteś zaszczepiony, musisz mieć na promie test. Z kolei jeżeli jesteś zaszczepiony, to co prawda możesz przenieść i rozpylić na morzu wirusa, ale nikt cię o nic nie pyta. Szczepienie czyni cię nietykalnym, choćbyś przemycał w sobie całe laboratorium.
Tyle to wiem, piłem raczej do dwóch dawek plus czas na uprawomocnienie się preparatu.uglak pisze: ↑26-07-2021, 11:27Patrzę sobie teraz na https://szczepienia.github.io/malopolskie i widzę, że obecnie to można wyjść na spacer w kierunku najbliższego punktu szczepień, po drodze na komórce przeklikać rezerwacje terminu i jak dojdziesz to akurat będzie Twoja kolej. Często można się nawet zapisać na szczepienie za 10 minut.
- uglak
Ale ja nie wiedziałem, że aż tak - ja musiałem czekać 5 tygodni na swoją kolej535 pisze: ↑26-07-2021, 11:31Tyle to wiem, piłem raczej do dwóch dawek plus czas na uprawomocnienie się preparatu.uglak pisze: ↑26-07-2021, 11:27Patrzę sobie teraz na https://szczepienia.github.io/malopolskie i widzę, że obecnie to można wyjść na spacer w kierunku najbliższego punktu szczepień, po drodze na komórce przeklikać rezerwacje terminu i jak dojdziesz to akurat będzie Twoja kolej. Często można się nawet zapisać na szczepienie za 10 minut.

Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
- empir
- zahartowany metalizator
No ja na 1 termin poszedłem z buta do punktu szczepień bez zapisywania się. Od ponad miesiąca z tym już nie ma problemu.uglak pisze:Patrzę sobie teraz na https://szczepienia.github.io/malopolskie i widzę, że obecnie to można wyjść na spacer w kierunku najbliższego punktu szczepień, po drodze na komórce przeklikać rezerwacje terminu i jak dojdziesz to akurat będzie Twoja kolej. Często można się nawet zapisać na szczepienie za 10 minut.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
bardzo ważne!
SAMO-ROZPRZESTRZENIAJĄCE SIĘ "SZCZEPIONKI" NA COVID A ZJAWISKO TRANSMISJI
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
-
- w mackach Zła
TO NIE JEST SZCZEPIONKA-takie słowa padają w tym filmie i nie mamy pojęcia co będzie za jakiś czas. Czyli jeden wielki kurwa eksperyment. Pan ekspert mówi jak można dać sobie takie coś wstrzyknąćPukajacy Bob pisze: ↑26-07-2021, 14:38bardzo ważne!
To mi wystarczy aby się jeszcze wstrzymać
-
- postuje jak opętany!
Czy kol. ursus przewodził szturmowi na punkt szczepień w Grodzisku Maz.?
Kilka dobrych liści zostało wymierzonych.
Kilka dobrych liści zostało wymierzonych.
heykvísl og ofn
- nicram
Jednak antyszczepionkowcy nie posiadają w pełni rozwiniętego mózgu co widać i na tym filmiku i na tym forum. 

- Hatefire
Ja bym rozcieńczył szczepionkę wodą i ich spryskał. Rozpierzchliby się w try miga.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
W zeszłym tygodniu przyjąłem pierwszą dawkę Pfizera. Ciężko mi cokolwiek powiedzieć o krótkofalowych skutkach ubocznych, bo tak się złożyło, że z powodów medycznie
niepowiązanych na parę dni odstawiłem fajki, więc czułem się umiarkowanie chujowo. Jak to w życiu bywa.
niepowiązanych na parę dni odstawiłem fajki, więc czułem się umiarkowanie chujowo. Jak to w życiu bywa.
Kerosene keeps me warm.