Sorry ale to sa przypadkowi ludzie i nawet jesli sie myla to maja prawo do bledu. Zamiast dyskusji jest cenzura wprowadzana odgórnie w polityce i mediach. Pierdole cos takiego. Jeszcze jedno - druga strona jest naukowa? Wirus od nietoperza na targu? Xd Fauci mówiący żeby zakładać więcej masek na twarz? Nigga pleasenicram pisze: ↑27-07-2021, 15:31A czy nie odrzuca Cię tępa prymitywna, nachalna, oparta na fałszywych, antynaukowych teoriach propaganda antyszczepionkowców?Pan_Kimono pisze: ↑27-07-2021, 14:53no wlasnie gdybym sie nie zaszczepil wczesniej to z tego powodu bym na pewno nie zaszczepil sie teraz. Taka prymitywna, nachalna propaganda, od TVN do TVP Info mnie tylko odrzuca i wzbudza brak zaufaniamistrzsardu pisze: ↑27-07-2021, 12:21Nagonka rządowych mediów na szczepienia jest tak ordynarna i chamska, że chyba już zaczyna być przeciwskuteczna. Szantaż emocjonalny to podstawa. Program I PR - " Osoby niezaszczepione biorą udział w loterii gdzie stawką jest ich zdrowie". Mój ulubieniec Sutkowski ponagla - nie ma czasu na wahanie!Może oni te audycje nagrali rok temu i dla cięcia kosztów puszczają na okrągło.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: SARS-CoV-2
KVLT lizania CZASZKI
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak dyskusja z tymi zjebami? Spójrz co tutaj się dzieje. Wklejają te swoje brednie i można im tłumaczyć, że SARS-CoV-2 to nie wirus grypy. Tak, wirus od nietoperza. Naukowcy 12, 7 i 4 lata temu publikowali prace mówiące o tym, że nietoperze stanowią rezerwuar potencjalnie groźnych dla człowieka koronawirusów. Ale jak zwykle nikt ich nie słucha. Tutaj jest to samo, bo ty wiesz lepiej,Pan_Kimono pisze: ↑28-07-2021, 17:21Sorry ale to sa przypadkowi ludzie i nawet jesli sie myla to maja prawo do bledu. Zamiast dyskusji jest cenzura wprowadzana odgórnie w polityce i mediach. Pierdole cos takiego. Jeszcze jedno - druga strona jest naukowa? Wirus od nietoperza na targu? Xd Fauci mówiący żeby zakładać więcej masek na twarz? Nigga pleasenicram pisze: ↑27-07-2021, 15:31A czy nie odrzuca Cię tępa prymitywna, nachalna, oparta na fałszywych, antynaukowych teoriach propaganda antyszczepionkowców?Pan_Kimono pisze: ↑27-07-2021, 14:53
no wlasnie gdybym sie nie zaszczepil wczesniej to z tego powodu bym na pewno nie zaszczepil sie teraz. Taka prymitywna, nachalna propaganda, od TVN do TVP Info mnie tylko odrzuca i wzbudza brak zaufania
all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Tak, dokładnie powinna być dyskusja. Wydają hajs jak idioci to niech zrobią cotygodniowa konferencje i tłumacza wątpliwości. To co oni robią przypomina zachowanie naganiaczy na cudowne garnki itp i kompletnie mnie nie dziwi, że ludzie im nie wierzą.
Tak wirus jest od nietoperza ale nie z targu tylko z labu. Dziwne, że laboratorium, którego szefowa ma nawet film z NG gdzie łapie nietoperze prawie tysiąc km dalej (bo w Wuhan ich nie ma), gdzie wyszło teraz, że Fauci pośrednio finansował badania nad gain of function, gdzie załoga labu znika razem z ich biografiami ze stronki labu itp. Ale nie, chińczyk przywiózł nietoperza z drugiego końca prowincji i to zupełny przypadek, że sprzedał go na targu obok tego labu. No kaman kurwa xd lepsze kity wciskałem swoim byłym.
Tak wirus jest od nietoperza ale nie z targu tylko z labu. Dziwne, że laboratorium, którego szefowa ma nawet film z NG gdzie łapie nietoperze prawie tysiąc km dalej (bo w Wuhan ich nie ma), gdzie wyszło teraz, że Fauci pośrednio finansował badania nad gain of function, gdzie załoga labu znika razem z ich biografiami ze stronki labu itp. Ale nie, chińczyk przywiózł nietoperza z drugiego końca prowincji i to zupełny przypadek, że sprzedał go na targu obok tego labu. No kaman kurwa xd lepsze kity wciskałem swoim byłym.
KVLT lizania CZASZKI
Tyle że u nas dyskusji nie ma praktycznie w żadnej dziedzinie życia. My way or the highway.
Chodzi o przeforsowanie swojego zdania, a nie dojścia do najlepszego rozwiązania dla kraju.
- nicram
Z kim dyskusja? ile razy pisałem, że SARS-CoV-2 to nie grypa, że różni się wszystkim tak jak człowiek od pantofelka i co robisz? Wklejasz gówniany, fejkowy news, że RT-PCR nie odróżnia wirusa grypy od SARS-CoV-2. Nie mając pojęcia o tej metodzie. I ja mam z Tobą dyskutować? Walisz niesprawdzonym shitowym kontentem nie mając pojęcia, że są tutaj ludzie, którzy się codziennie tym zajmują.Pan_Kimono pisze: ↑28-07-2021, 18:31Tak, dokładnie powinna być dyskusja. Wydają hajs jak idioci to niech zrobią cotygodniowa konferencje i tłumacza wątpliwości. To co oni robią przypomina zachowanie naganiaczy na cudowne garnki itp i kompletnie mnie nie dziwi, że ludzie im nie wierzą.
Kolejne domysły, teorie spiskowe. Pierdolenie, bez żadnych dowodów. To jest różnica: nauka opiera się na faktach, a szury na swoich lękach i braku wiedzy.Pan_Kimono pisze: ↑28-07-2021, 18:31Tak wirus jest od nietoperza ale nie z targu tylko z labu. Dziwne, że laboratorium, którego szefowa ma nawet film z NG gdzie łapie nietoperze prawie tysiąc km dalej (bo w Wuhan ich nie ma), gdzie wyszło teraz, że Fauci pośrednio finansował badania nad gain of function, gdzie załoga labu znika razem z ich biografiami ze stronki labu itp. Ale nie, chińczyk przywiózł nietoperza z drugiego końca prowincji i to zupełny przypadek, że sprzedał go na targu obok tego labu. No kaman kurwa xd lepsze kity wciskałem swoim byłym.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
nie no, było parę dużych nazwiskTriceratops pisze: ↑28-07-2021, 12:28To ta alkibla jeszcze istnieje? Badz powazny, tam oprocz wyznawcow sakiewicza i pisowskich lizodupow nikt nie zaglada, stad najwyzej wazeliniarz, bo to pisior

rzułf
- ozob
- zahartowany metalizator
Ja o WHO pisałem. (:Lukass pisze: ↑28-07-2021, 00:44Do obu Panów. Najpierw kol. Ozob. Wszystko, co napisałeś, pasuje jedynie do niejakiego prof. Guta. Tego, który pierdolił jak potłuczony przez większość czasu. To takie tam średnie zagrożenie, grypa jest groźniejsza, a Chiny daleko - olaboga wszyscy umrzemy. Istotnie, tak było. Tyle, że prof. Gut nie jest aktywnym naukowcem, a urzędnikiem państwowym. Wtórowało mu paru innych lekarzy celebrytów z dużym parciem na szkło. Nie jest to raczej emanacja środowiska naukowego, to zajmowało się w tym czasie bardziej pożyteczną działalnością.ozob pisze: ↑27-07-2021, 20:47Uzupelnie. Pod koniec 2019 roku naukowcy trąbili, że Covid-19 nie dotrze do Europy i USA. Później ci sami naukowcy przekonywali, że w skali kraju umrze około 750k-1mln obywateli. Następnie byli pewni, że skuteczna szczepionka powstanie za kilka lat. Gdy już powstała w ekspresowym tempie możemy się dowiedzieć, że nie będzie efektów ubocznych, które mogą wystapic po dłuższym niż rok okresie czasu. (:mistrzsardu pisze: ↑27-07-2021, 19:56Wiele osób na wszystkie przypadki odmienia słowo "nauka" jakby to oznaczało prawdę absolutną. Także w kontekście całego bałaganu Covidowego. Coś co powiedzą "naukowcy" nie może podlegać krytyce, to coś jak dogmat. W sumie nauka to dla niektórych rodzaj religii. Autorytet "naukowca" zaczał zastępować autorytet kapłana, który się trochę zgrał i już tak nie działa na masy.
Był kiedyś taki gość, niewątpliwie naukowiec, który nazywał się António Egas Moniz, dostał nawet nagrodę Nobla - taki był uczony. Wynalazł ciekawy zabieg - lobotomię. To odnośnie nieomylności "naukowców".
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
Nauka opiera się przede wszystkim na pieniądzach, fakty są na drugim miejscu.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- rasowy masterfulowicz
Nie wiem. Chyba świadomość ludzka musiałaby się zmienić. Natomiast nie podoba mi się totalniackie myślenie i prawdy objawione wszelkiej maści. Właśnie z czymś takim mamy do czynienia w sprawie szczepień i Covidu. Są dogmaty, kapłani i wyznawcy - zupełniej jak w religii. Każdy kto ma jakąkolwiek wątpliwość jest @#$%^. Dla mnie jest to przejaw totalniackiego myślenia. Skoro w USA jest fundusz odszkodowawczy za NOPy, u nas ponoć też ma powstać, to znaczy że coś jest na rzeczy. Preparaty nie są zatem tak bezpieczne jak głosi władza. Po prostu ta nagonka jest dla mnie obrzydliwa i mi się nie podoba.
Nikogo na szczepienia nie namawiam i nikomu nie odradzam. Jak ktoś pyta mnie o zdanie polecam zapoznanie się CHPLem producenta i podjęcie decyzji. Tylko, że prawie nikt nie czyta CHPLi. Dosłownie jeden mój kolega to zrobił (przeczytał) i się zaszczepił. Jego decyzja, nic mi do tego.
- Nerwowy
Tutaj za to piszą, że to z umowy z Albanią, nawet zaznaczenie w 9.5 podobne niczym zegarki pań szczepiących Niedzielskiego

https://fos-sa.org/2021/07/27/pfizerlea ... agreement/
Inna sprawa, że umowa z UE mogła być oparta na podobnym szablonie chociaż pozycja negocjacyjna umożliwiająca przeforsowanie konkretnych warunków musiała być w tej sytuacji trochę inna.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- nicram
Dziękuję za tę prawdę objawioną. To od ducha świętego?mistrzsardu pisze: ↑28-07-2021, 19:58Nauka opiera się przede wszystkim na pieniądzach, fakty są na drugim miejscu.
- dzik
- nicram
Jakie prawdy objawione? Szczepienia zmieniły kompletnie relacje między człowiekiem a patogenami, które go zabijają/zabijały. To są fakty, a nie prawdy objawione. Każda szczepionka może wywoływać niepożądane odczyny poszczepienne. Lekkie, albo ciężkie. Lekkie są częste, ciężkie bardzo rzadkie. Ktoś kto ma pojęcie o biologii nie widzi w tym problemu. Szczepionki zabijają niezwykle rzadko, znacznie rzadziej niż ibuprom. Nie będę już wskazywał jaka jest śmiertelność Covid19. No ale teraz zasadniczym problemem twoim i twoich kolegów są NOPy. "Preparaty" są bezpieczne, przeszły wszystkie etapy badań klinicznych, więc pisanie, że nie są bezpieczne jest zwykłym pierdoleniem nie opartym na faktach. Taka nagonka na szczepionki jest obrzydliwa i mi się nie podoba.mistrzsardu pisze: ↑28-07-2021, 20:16Nie wiem. Chyba świadomość ludzka musiałaby się zmienić. Natomiast nie podoba mi się totalniackie myślenie i prawdy objawione wszelkiej maści. Właśnie z czymś takim mamy do czynienia w sprawie szczepień i Covidu. Są dogmaty, kapłani i wyznawcy - zupełniej jak w religii. Każdy kto ma jakąkolwiek wątpliwość jest @#$%^. Dla mnie jest to przejaw totalniackiego myślenia. Skoro w USA jest fundusz odszkodowawczy za NOPy, u nas ponoć też ma powstać, to znaczy że coś jest na rzeczy. Preparaty nie są zatem tak bezpieczne jak głosi władza. Po prostu ta nagonka jest dla mnie obrzydliwa i mi się nie podoba.

Odradzasz, odradzasz, wklejając te szurskie bzdury. Pytanie, przeczytałeś CHPLi jakiegoś antybiotyku albo leku przeciwnowotworowego? Może wtedy perspektywa ci się odmieni.mistrzsardu pisze: ↑28-07-2021, 20:16Nikogo na szczepienia nie namawiam i nikomu nie odradzam. Jak ktoś pyta mnie o zdanie polecam zapoznanie się CHPLem producenta i podjęcie decyzji. Tylko, że prawie nikt nie czyta CHPLi. Dosłownie jeden mój kolega to zrobił (przeczytał) i się zaszczepił. Jego decyzja, nic mi do tego.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Apropo CHPLi, straciłem kilka minut życia na przeczytanie tego dotyczącego Moderny. Napisane jest tam m. in, że nie należy mieszać ze szczepionkami innych producentów. Obydwie dawki powinny zostać wykonane tym samym preparatem. Ostatnio m.innymi tu czytałem, że jednak można mieszać. Komu wierzyć? Dodatkowo na tych 31 stronach co rusz przewija się :"nie zbadano", "faza testów", "nie ma dostępnych danych". Faktycznie, strasznie to dziwne, że ludzie mogą mieć wątpliwości. Jebane szury.
- nicram
Badania które wykonano dotyczyło szczepionek Pfeizer i AstraZeneka. https://www.nature.com/articles/d41586-021-01359-3Rumburak pisze: ↑28-07-2021, 20:45Apropo CHPLi, straciłem kilka minut życia na przeczytanie tego dotyczącego Moderny. Napisane jest tam m. in, że nie należy mieszać ze szczepionkami innych producentów. Obydwie dawki powinny zostać wykonane tym samym preparatem. Ostatnio m.innymi tu czytałem, że jednak można mieszać.
A czego dotyczyły te "nie zbadano"? Czytałeś CHPLi jakiś innych preparatów leczniczych?
- empir
Nie. Każdy, kto nie się na tym nie zna, czyli 99,9999% ludzi, ma jakieś wątpliwości. Większe lub mniejsze.
@#$% to są szury i foliarze pierdolące o spiskach, depopulacjach i nanorobotach.
Tak więc nie mylmy pojęć.
- Triceratops
-
- rasowy masterfulowicz
Po prostu kwestionuję religię Covidu.
To się herezja chyba nazywa, dla wyznawców oczywiście.
A to czy ktoś się szczepi czy nie mnie nie interesuje.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Komentujący na facebooku już wiedzą co zabiło Joeya Jordisona...
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦