Dokładnie kurwa
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Opierdol gałę swojemu spowiednikowi tępy ćwoku.Slyd pisze: ↑05-08-2021, 22:04Ty 535 a Ty się w końcu określisz czy Ty jesteś za czy przeciw szczepionkom bo obserwuję Twoje ostatnie posty i jesteś bardziej na tak. Już nie stoisz po środku jako ŁOBserwator ŁOBiektywny i jesteś bardziej na tak czy jak?535 pisze: ↑05-08-2021, 21:48Kiedyś zadałem tutaj pytanie na temat sposobu kwalifikacji, dobrze wiedząc jak zajebiście to wygląda. Niestety nikt nie odpowiedział. Powtarzam po raz ostatni. Zrobił się z tego pierdolony front. Także tutaj. Tymczasem ludzie mają wątpliwości lub po prostu się boją. Zarówno ci przekonani jak i ci nie przekonani. Z dużym prawdopodobieństwem przy zażywaniu tego typu leków szczepienie było niewskazane. No ale cóż. W ferworze walki ktoś musiał oberwać. Trzymaj się Sebastian.
- Triceratops
Własnie kol 535 okresl sie, bo mozgowiec od zamykania w obozach nie wie czy cie jebac od szurow czy chwalic i lizac dupe. To wazne,ok?
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To był błąd, ale prawda taka, że mój lekarz jest profesorem i ma wielu pacjentów, a przez to dodzwonienie się do niego to nie zawsze prosta sprawa. Przysiągłbym, że słyszałem, że powinienem odstawić immunosupresję na ten czas, albo sprawdzałem to gdzieś. Mignęło mi to w dzień szczepienia, żeby do niego zadzwonić, ale to była sobota gdy on nie pracuje, a telefon mam tylko na recepcję, nie prywatny.
Ale dobrze wiem, że prawdziwy powód jest taki, że ciągle słyszałem o tym, że te szczepionki są super bezpieczne i nic się po nich na pewno nie stanie. Teraz słyszę ,,no cóż, nie ma leków na 100% bezpiecznych" i wzruszenie ramion.
Ostatnio zmieniony 05-08-2021, 22:09 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokojne Biały Weteranie Forum. Ja tylko pytam.535 pisze: ↑05-08-2021, 22:06Opierdol gałę swojemu spowiednikowi tępy ćwoku.Slyd pisze: ↑05-08-2021, 22:04Ty 535 a Ty się w końcu określisz czy Ty jesteś za czy przeciw szczepionkom bo obserwuję Twoje ostatnie posty i jesteś bardziej na tak. Już nie stoisz po środku jako ŁOBserwator ŁOBiektywny i jesteś bardziej na tak czy jak?535 pisze: ↑05-08-2021, 21:48Kiedyś zadałem tutaj pytanie na temat sposobu kwalifikacji, dobrze wiedząc jak zajebiście to wygląda. Niestety nikt nie odpowiedział. Powtarzam po raz ostatni. Zrobił się z tego pierdolony front. Także tutaj. Tymczasem ludzie mają wątpliwości lub po prostu się boją. Zarówno ci przekonani jak i ci nie przekonani. Z dużym prawdopodobieństwem przy zażywaniu tego typu leków szczepienie było niewskazane. No ale cóż. W ferworze walki ktoś musiał oberwać. Trzymaj się Sebastian.
No Ty wybitnie nadajesz się do zamknięcia....Triceratops pisze: ↑05-08-2021, 22:06Własnie kol 535 okresl sie, bo mozgowiec od zamykania w obozach nie wie czy cie jebac od szurow czy chwalic i lizac dupe. To wazne,ok?
- Triceratops
Zatem slusznie oceniles sytuacje -535 pisze: ↑05-08-2021, 22:04Nie jestem zaskoczony, bo sam pisałem wcześniej jak to wygląda. Widziałem jak dziadki siedzą nad ankietami i się sami kwalifikują. Przecież nikt nie jest na tyle nierozsądny, by wjebać się pod czołg z dyskusją w stylu, że to nie fikcja.
wszystko w normie, na forum mamy w takim razie takich samych fachowcow jak w telewizji. Jak co do czego to morda w kubel
woodpecker from space
- Triceratops
Poczekaj, jeszcze sie nie okreslilem, moze zaraz mi wylizesz dupe, nie pal mostow xdSlyd pisze: ↑05-08-2021, 22:10No Ty wybitnie nadajesz się do zamknięcia....Triceratops pisze: ↑05-08-2021, 22:06Własnie kol 535 okresl sie, bo mozgowiec od zamykania w obozach nie wie czy cie jebac od szurow czy chwalic i lizac dupe. To wazne,ok?
Ostatnio zmieniony 05-08-2021, 22:14 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
W ankiecie powinno być pytanie o używanie leków biologicznie czynnych. Coś w tym guście. I ta kurwa, która kwalifikowała winna zareagować. Tak to widzę. Mój stary też się przez to prześlizgnął , dlatego wiem. Z tym, że on używa tylko maści, a te podobno się nie łapią. Podobno.
-
Dokładnie to było tu nie raz pisane o tym i dlaczego tak się dzieje, ale "szury" itp. Zdrowia Kolego, bo to jakiś koszmar co Cię spotkało.
PS. Nie znamy długoterminowych skutków tych preparatów dlatego podejrzewam, że tego typu niespodzianek będziemy mieli więcej. Wśród znajomych i znajomych znajomych na razie króluje zapalenie mięśnia sercowego.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Spokojnie. Już kiedyś ujawniłeś swoją wiedzę na temat szczepionek kaleko umysłowy. Wybaczam.Triceratops pisze: ↑05-08-2021, 22:14Poczekaj, jeszcze sie nie okreslilem, moze zaraz mi wylizesz dupe, nie pal mostow xdSlyd pisze: ↑05-08-2021, 22:10No Ty wybitnie nadajesz się do zamknięcia....Triceratops pisze: ↑05-08-2021, 22:06Własnie kol 535 okresl sie, bo mozgowiec od zamykania w obozach nie wie czy cie jebac od szurow czy chwalic i lizac dupe. To wazne,ok?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mnie też będziesz musiał teraz zamknąć w obozie bo jeszcze zacznę mówićSlyd pisze: ↑05-08-2021, 22:10No Ty wybitnie nadajesz się do zamknięcia....Triceratops pisze: ↑05-08-2021, 22:06Własnie kol 535 okresl sie, bo mozgowiec od zamykania w obozach nie wie czy cie jebac od szurow czy chwalic i lizac dupe. To wazne,ok?
- Żułek
mądry Karkas po szkodzie
trzymam kciuki aby samo przeszło

no co ty ? na pustyni wtedy byłeś ?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-08-2021, 22:08Ale dobrze wiem, że prawdziwy powód jest taki, że ciągle słyszałem o tym, że te szczepionki są super bezpieczne i nic się po nich na pewno nie stanie. Teraz słyszę ,,no cóż, nie ma leków na 100% bezpiecznych" i wzruszenie ramion.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Ascetic
Dalej mi się wydaje, że warto dać Sebastianowi, z pierwszej ręki opowiedzieć i dać rozwinąć, a nie opowiadać bajki z mchu i paproci i wykorzystywać sytuację do swoich potrzeb.
Poro
- Triceratops
Ty swojej dotychczas nie ujawniles, 535 wiele razy pytal. Z tego co widac to twoja specjalnoscia jest ujadanie jak piesSlyd pisze: ↑05-08-2021, 22:17Spokojnie. Już kiedyś ujawniłeś swoją wiedzę na temat szczepionek kaleko umysłowy. Wybaczam.Triceratops pisze: ↑05-08-2021, 22:14Poczekaj, jeszcze sie nie okreslilem, moze zaraz mi wylizesz dupe, nie pal mostow xd
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ad 1 dziękiŻułek pisze: ↑05-08-2021, 22:19mądry Karkas po szkodzie![]()
no co ty ? na pustyni wtedy byłeś ?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-08-2021, 22:08Ale dobrze wiem, że prawdziwy powód jest taki, że ciągle słyszałem o tym, że te szczepionki są super bezpieczne i nic się po nich na pewno nie stanie. Teraz słyszę ,,no cóż, nie ma leków na 100% bezpiecznych" i wzruszenie ramion.
Ad 2 tak, intelektualnej, krainie tektury zwanej Polską
Infantylna mordeczko - jak nadrobisz podstawową wiedzę z zakresu biologii to pogadamy. Śpij spokojnie.Triceratops pisze: ↑05-08-2021, 22:21Ty swojej dotychczas nie ujawniles, 535 wiele razy pytal. Z tego co widac to twoja specjalnoscia jest ujadanie jak piesSlyd pisze: ↑05-08-2021, 22:17Spokojnie. Już kiedyś ujawniłeś swoją wiedzę na temat szczepionek kaleko umysłowy. Wybaczam.Triceratops pisze: ↑05-08-2021, 22:14
Poczekaj, jeszcze sie nie okreslilem, moze zaraz mi wylizesz dupe, nie pal mostow xd
- Triceratops
Nadrobilem juz dawno ale ty ciagle nie masz nic do powiedzenia panie funkcjonalny. Tylko ujadanie ci zostalo
woodpecker from space
To może napisz tutaj wszystkim dlaczego rząd bantustanu nie wprowadził obowiązkowych szczepień? I dlaczego, ani producenci, ani osoby wykonujące szczepienia nie mają żadnej odpowiedzialności? Tak w dwóch zdaniach, żebym zrozumiał.Slyd pisze: ↑05-08-2021, 22:26Infantylna mordeczko - jak nadrobisz podstawową wiedzę z zakresu biologii to pogadamy. Śpij spokojnie.Triceratops pisze: ↑05-08-2021, 22:21Ty swojej dotychczas nie ujawniles, 535 wiele razy pytal. Z tego co widac to twoja specjalnoscia jest ujadanie jak pies
Poczytaj co w tym temacie pisali nicram oraz Sybir.535 pisze: ↑05-08-2021, 22:36To może napisz tutaj wszystkim dlaczego rząd bantustanu nie wprowadził obowiązkowych szczepień? I dlaczego, ani producenci, ani osoby wykonujące szczepienia nie mają żadnej odpowiedzialności? Tak w dwóch zdaniach, żebym zrozumiał.Slyd pisze: ↑05-08-2021, 22:26Infantylna mordeczko - jak nadrobisz podstawową wiedzę z zakresu biologii to pogadamy. Śpij spokojnie.Triceratops pisze: ↑05-08-2021, 22:21
Ty swojej dotychczas nie ujawniles, 535 wiele razy pytal. Z tego co widac to twoja specjalnoscia jest ujadanie jak pies
nie wiem czy wiesz ale 2 + 2 = 4
Poczytaj co pisał o "warunkowym" dopuszczeniu szczepionek nicram.
I zachowaj klasę. To Ty ostatnio pisałeś że nie chcesz się kłócić.