Tak. Wystarczy przewinąć do góry i przeczytać kto i w jaki sposób pociągnął wątek, tepy katolu. Ciekawe, czy oko w oko tak samo miałbyś ten durny uśmieszek, którym obsrywasz wszystkie swoje z dupy wzięte przemyślenia. I napisz tutaj kolegom dlaczego obaj dobrze wiemy ,że nie.
Kat & Roman Kostrzewski
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: Kat & Roman Kostrzewski
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
A ty znowu o religii i księżach. Jakąś obsesje masz ? Misję może ? A może Ci się nudzi stary marudo ?
Stwierdziłem jedynie prosty fakt : menel Kostrzewski wywołuje ciary żenady swoim tanim teatrzykiem. Jak widać niektórzy ten teatrzyk łykają. Trudno, co zrobić. Nie musisz z tego powodu wylewać na mnie swoich żali
Stwierdziłem jedynie prosty fakt : menel Kostrzewski wywołuje ciary żenady swoim tanim teatrzykiem. Jak widać niektórzy ten teatrzyk łykają. Trudno, co zrobić. Nie musisz z tego powodu wylewać na mnie swoich żali

Pamiętaj, że jesteś osobiście uczestnikiem taniego teatrzyku żenady, który łykasz wraz z deserem od swojego spowiednika, także daruj sobie zakompleksiona miernoto. Co do wylewania żalu. Czy ja wchodzę na twoje katolskie fora i piszę tam cokolwiek? No właśnie. Nie robię tego. To ty przybiegasz tutaj i wiecznie stękasz jak stara baba. Strzel baranka o ścianę, bęcwale. Najlepiej takiego skutecznego i ostatecznego.Bloodcult pisze: ↑06-08-2021, 11:51A ty znowu o religii i księżach. Jakąś obsesje masz ? Misję może ? A może Ci się nudzi stary marudo ?
Stwierdziłem jedynie prosty fakt : menel Kostrzewski wywołuje ciary żenady swoim tanim teatrzykiem. Jak widać niektórzy ten teatrzyk łykają. Trudno, co zrobić. Nie musisz z tego powodu wylewać na mnie swoich żali![]()
-
- postuje jak opętany!
- Bloodcult
A Kostrzewski to ksiądz czy co ? Forum metalowe więc pisałem o metalu - a konkretnie o chyba najbardziej wyrazistym wokaliście metalowym w tym kraju. To Ty za mną łazisz i stękasz coś o księżach w każdym temacie.535 pisze: ↑06-08-2021, 11:59Pamiętaj, że jesteś osobiście uczestnikiem taniego teatrzyku żenady, który łykasz wraz z deserem od swojego spowiednika, także daruj sobie zakompleksiona miernoto. Co do wylewania żalu. Czy ja wchodzę na twoje katolskie fora i piszę tam cokolwiek? No właśnie. Nie robię tego. To ty przybiegasz tutaj i wiecznie stękasz jak stara baba. Strzel baranka o ścianę, bęcwale. Najlepiej takiego skutecznego i ostatecznego.Bloodcult pisze: ↑06-08-2021, 11:51A ty znowu o religii i księżach. Jakąś obsesje masz ? Misję może ? A może Ci się nudzi stary marudo ?
Stwierdziłem jedynie prosty fakt : menel Kostrzewski wywołuje ciary żenady swoim tanim teatrzykiem. Jak widać niektórzy ten teatrzyk łykają. Trudno, co zrobić. Nie musisz z tego powodu wylewać na mnie swoich żali![]()
- Bloodcult
To słusznie robi.
Pora na deser, katolu. Spływaj pod sukienkę.Bloodcult pisze: ↑06-08-2021, 13:21A Kostrzewski to ksiądz czy co ? Forum metalowe więc pisałem o metalu - a konkretnie o chyba najbardziej wyrazistym wokaliście metalowym w tym kraju. To Ty za mną łazisz i stękasz coś o księżach w każdym temacie.535 pisze: ↑06-08-2021, 11:59Pamiętaj, że jesteś osobiście uczestnikiem taniego teatrzyku żenady, który łykasz wraz z deserem od swojego spowiednika, także daruj sobie zakompleksiona miernoto. Co do wylewania żalu. Czy ja wchodzę na twoje katolskie fora i piszę tam cokolwiek? No właśnie. Nie robię tego. To ty przybiegasz tutaj i wiecznie stękasz jak stara baba. Strzel baranka o ścianę, bęcwale. Najlepiej takiego skutecznego i ostatecznego.Bloodcult pisze: ↑06-08-2021, 11:51A ty znowu o religii i księżach. Jakąś obsesje masz ? Misję może ? A może Ci się nudzi stary marudo ?
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Jestem Januszem. Nie kupiłem płyty, ale będąc u kolegi poprosiłem, aby pokazał mi te single. Moim zdaniem prezentują się bardzo fajnie, a zwłaszcza pierwszy. Brzmienie nie jest już tak kwadratowe jak przed kilkoma laty i moim zdaniem stylistyka z samą "Wodą" w sumie niewiele ma wspólnego. Liczę, że będzie trasa Romana solo, gdzie chętnie wesprę artystę.
Nadal jednak nie rozumiem czemu z tego albumu robiona taka tajemnica. Najwierniejsi fani nie wiedzą o jego istnieniu, a single promocyjne...są nagrodą dla przekonanych. Kompletnie nie kumam tego podejścia. A i cena ponad 8 dych mocno zaporowa, przez co raczej mało kto bez znajomości żadnego dźwięku zdecyduje się na zakup - oczywiście z spoza wąskiego grona, która kupuje każde wydawnictwo RK w ciemno i śledzi każdy jego ruch. Naprawdę nie życzę Romanowi źle, uważam, że zasłużył, żeby zarobić - zwłaszcza w okresie walki ze śmiertelną chorobą, sytuacją pandemiczną itp. Ale moim skromnym zdaniem coś jednak tutaj niekonieniecznie gra.
Ciekawostka - w sklepie Romana pojawiła się także "Woda". Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że...także kosztuje ponad 80 zł. Przypomnę, że mówimy o płycie wydanej w ogromnym nakładzie przez dużą wytwórnię. Na tyle dużym, że płyta na wiele lat po premierze znajdowała się w koszykach z płytami po 15 zł, a na jarmarku dominikańskim nawet kiedyś spotkałem cały rząd w kartonie właśnie tychże płyt za 7 zł, oczywiście w folii. Do dziś żałuję, że nie kupiłem i nie wiem co mną kierowało. Mogłem nawet z 10 ich wziąć, bym dzisiaj był bogaczem. Potem rzeczywiście spekulanci zaczęli wystawiać je za 50/60/70 zł na allegro. No ale, że sam artysta rzuci taką cenę, to się nie spodziewałem.
Nadal jednak nie rozumiem czemu z tego albumu robiona taka tajemnica. Najwierniejsi fani nie wiedzą o jego istnieniu, a single promocyjne...są nagrodą dla przekonanych. Kompletnie nie kumam tego podejścia. A i cena ponad 8 dych mocno zaporowa, przez co raczej mało kto bez znajomości żadnego dźwięku zdecyduje się na zakup - oczywiście z spoza wąskiego grona, która kupuje każde wydawnictwo RK w ciemno i śledzi każdy jego ruch. Naprawdę nie życzę Romanowi źle, uważam, że zasłużył, żeby zarobić - zwłaszcza w okresie walki ze śmiertelną chorobą, sytuacją pandemiczną itp. Ale moim skromnym zdaniem coś jednak tutaj niekonieniecznie gra.
Ciekawostka - w sklepie Romana pojawiła się także "Woda". Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że...także kosztuje ponad 80 zł. Przypomnę, że mówimy o płycie wydanej w ogromnym nakładzie przez dużą wytwórnię. Na tyle dużym, że płyta na wiele lat po premierze znajdowała się w koszykach z płytami po 15 zł, a na jarmarku dominikańskim nawet kiedyś spotkałem cały rząd w kartonie właśnie tychże płyt za 7 zł, oczywiście w folii. Do dziś żałuję, że nie kupiłem i nie wiem co mną kierowało. Mogłem nawet z 10 ich wziąć, bym dzisiaj był bogaczem. Potem rzeczywiście spekulanci zaczęli wystawiać je za 50/60/70 zł na allegro. No ale, że sam artysta rzuci taką cenę, to się nie spodziewałem.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- postuje jak opętany!
Bez jaj, Woda się zrobiła takim rarytasem? Faktycznie leżało tego wszędzie za grosze, swój egzemplarz kupiłem za 13,90 zł chyba.
Bardzo fajny album swoją drogą.
Bardzo fajny album swoją drogą.
heykvísl og ofn
-
- w mackach Zła
Z dobrych źródeł słyszałem, że ze zdrowiem Romana jest kiepsko.
Więc jak ktoś chce zobaczyć ich na scenie, to czasu może nie być dużo...
- Medard
Chudy jest bardzo, znajomek po swojemu wydedukował, że to zmiana diety,Panopticon pisze: ↑20-08-2021, 08:49Z dobrych źródeł słyszałem, że ze zdrowiem Romana jest kiepsko.
ale raczej jest jak piszesz.
Pożegnał się słowami "do zobaczenia w piekle"
.....
Die Welt ist meine Vorstellung.
- maciek z klanu
Oryginalne pożegnanie jak na niego
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
Jakieś szczegóły zdradź a nie pierdolenie coś tam wiem ble blePanopticon pisze: ↑20-08-2021, 08:49Z dobrych źródeł słyszałem, że ze zdrowiem Romana jest kiepsko.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Medard
Nie śledzę działalności, ani konferansjerki Romana, piszę w kontekście ewentualnego stanu zdrowia i tego co potem.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- w mackach Zła
Podobno zaawansowany rak, którego początkowo leczył niekonwencjonalnie. Teraz to już za późno.maciek z klanu pisze: ↑20-08-2021, 11:01Jakieś szczegóły zdradź a nie pierdolenie coś tam wiem ble blePanopticon pisze: ↑20-08-2021, 08:49Z dobrych źródeł słyszałem, że ze zdrowiem Romana jest kiepsko.
Niedługo ma się poddać chemii.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czy są to równie dobre źródła jakie masz odnośnie szczepionek, SARS-CoV-2 i pandemii?Panopticon pisze: ↑20-08-2021, 08:49Z dobrych źródeł słyszałem, że ze zdrowiem Romana jest kiepsko.
all the monsters will break your heart
-
- w mackach Zła
- nicram
- zawlekacz
- w mackach Zła
Alleluja! Panaodbytnikon raczyl sie odezwac we innym topicu niz sarzcow2.
Chwalmy Pana!
Chwalmy Pana!
nie ma to tamto
- trup
Legendy Metalu powracają! Koncert odbędzie się we Wrocławiu!
Po niezwykle udanej trasie koncertowej w 2019 roku pod szyldem Legendy Metalu i po koncertowej przerwie wymuszonej przez pandemię koronawirusa powracamy z jednym, wyjątkowym koncertem w stolicy Dolnego Śląska.
Tak jak poprzednio, gwiazdami wieczoru będzie jedna z największych legend polskiej sceny metalowej, olsztyński VADER (death/thrash) oraz KAT&ROMAN KOSTRZEWSKI (powstały po odejściu wokalisty i perkusisty z grupy KAT). Do składu legend dołącza ikona heavy metalu – poznańskie TURBO. Gośćmi specjalnymi będą punk rockowy PROLETARYAT z niezmordowanym Oleyem na czele oraz szczeciński QUO VADIS!
21.08.2021 – Wrocław, Park na Wyspie
Sprzedaż biletów - www.legendymetalu.com
Ceny:
I pula - 99 zł
II pula - 129 zł
III pula - 139 zł
W dniu koncertu - 170 zł

12 września 2021 zespół Kat & Roman Kostrzewskiwraz z wyjątkowymi Gośćmi na scenie zagra koncert, który uwiecznimy w formie płyt DVD.
Pierwszych szczegółów dowiecie się na koncercie Legendy Metalu(21 sierpnia).
Cały dochód z tego projektu zostanie przeznaczony na walkę Romana z chorobą.
Po niezwykle udanej trasie koncertowej w 2019 roku pod szyldem Legendy Metalu i po koncertowej przerwie wymuszonej przez pandemię koronawirusa powracamy z jednym, wyjątkowym koncertem w stolicy Dolnego Śląska.
Tak jak poprzednio, gwiazdami wieczoru będzie jedna z największych legend polskiej sceny metalowej, olsztyński VADER (death/thrash) oraz KAT&ROMAN KOSTRZEWSKI (powstały po odejściu wokalisty i perkusisty z grupy KAT). Do składu legend dołącza ikona heavy metalu – poznańskie TURBO. Gośćmi specjalnymi będą punk rockowy PROLETARYAT z niezmordowanym Oleyem na czele oraz szczeciński QUO VADIS!
21.08.2021 – Wrocław, Park na Wyspie
Sprzedaż biletów - www.legendymetalu.com
Ceny:
I pula - 99 zł
II pula - 129 zł
III pula - 139 zł
W dniu koncertu - 170 zł

12 września 2021 zespół Kat & Roman Kostrzewskiwraz z wyjątkowymi Gośćmi na scenie zagra koncert, który uwiecznimy w formie płyt DVD.
Pierwszych szczegółów dowiecie się na koncercie Legendy Metalu(21 sierpnia).
Cały dochód z tego projektu zostanie przeznaczony na walkę Romana z chorobą.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)