Ta ... "kolejna odsłona Lśnienia". Ta ... uja wafla.
Dobrze, że przynajmniej rodzinie się podobało.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Oglądalem niedawno to to, fajne. Generalnie Matwiejczyk bardzo spoko, ja lubie. "Papierowe gody" rozbawily mnie do łez.devastator77 pisze: ↑15-08-2021, 13:16Dziś komediowo!
Tylko dla wielbicieli twórczości Matwiejczyka i jego półamatorskich filmów,ci którzy znają jego poczucie humoru wiedzą o co chodzi,reszta powinna go omijać.Ja tam lubię tego popaprańca i jego bohaterów więc chętnie je oglądam od czasu.
Dorzuć do tego "Rannego w lesie" z Olbrychskim i "Bołdyna" z Gryniem. Generalnie, tego typu filmy to takie "guilty pleasure" dla mnie, ale mają swój urok - przede wszystkim - świetni aktorzy. No i budżet więcej niż przyzwoity, spróbuj nakręcić dziś cos takiego jak "Jarzębina czerwona" - powodzenia.devastator77 pisze: ↑13-08-2021, 11:55
"Barwy walki"
Wczoraj wieczorem u mnie Dzień Partyzanta,filmy straszne,typowe socjalistyczne propagandówki ,ale tak kiedyś kręcono,sporo znanych nazwisk w nich grało,pewnie się dzisiaj tego wstydzą,ale z drugiej strony aktor to aktor,gra tam gdzie mu płacą,na plan wożą,jeść dadzą.
Darekthrone pisze: ↑19-08-2021, 12:59
Świetne pieski, mróz, śnieg i muzyka Vangelisa.
Fantastyczny obraz i ta wspaniała muzyka. Klimat wylewa się z ekranu
ursus pisze: ↑20-08-2021, 08:42Zgadza się. Lubię takie klimaty a muza Vangelisa miodzio.Darekthrone pisze: ↑19-08-2021, 12:59
Świetne pieski, mróz, śnieg i muzyka Vangelisa.
Fantastyczny obraz i ta wspaniała muzyka. Klimat wylewa się z ekranu