Nadal nie przeczytałeś raportu FDA, na temat którego się wypowiadałeś? Czy po prostu nie ogarniasz? Rozumiem, że w Izraelu mają teraz sezon grypowy.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: SARS-CoV-2
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To zależy od klimatu, który jest w Izraelu. Może w tej części Azji jest teraz sezon grupowy, a może do takiego poziomu zachorowań doprowadza zbyt duże wyszczepienie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
^ Sezon grypowy w Izraelu przypada zimą, ze szczytem pomiędzy grudniem a lutym. Testy na covid nie wykrywają wirusa grypy. Taki poziom zachorowań prawdopodobnie będziemy wkrótce mieli w Polsce, natomiast różnicę zauważymy zapewne w odsetku zgonów.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Są jakieś legitne badania jak wygląda różnica w przechodzeniu delty pomiędzy zaszczepionymi a ozdrowieńcami ?
- Lukass
Widziałem gdzieś takie, które badało poziom przeciwciał u zaszczepionych i u zaszczepionych ozdrowieńców. Nie kojarzę, żeby już było takie o przebiegu. Zapewne głównie dlatego, że na razie nie ma dość przypadków, które można by zbadać i wyciągnąć jakieś wnioski (szczególnie w zakresie reinfekcji).
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- w mackach Zła
O komentarz poproszę naczelnego profesora, który podawał Izrael za wzór.
- Bloodcult
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Te 559 osób w ciężkim stanie przeziębiło się czy mają grypkę?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- w mackach Zła
- hcpig
Bądźmy do przodu i wklejmy trochę kontentu Panopticona z jego własnego źródła, oto strona Ordo Medicus:
https://ordomedicus.org/symulacja-pande ... -czy-plan/
https://ordomedicus.org/reakcje-na-niei ... t-prasowy/
Na tej stronie są wszystkie 'buzzwords', włącznie z 'ekseprymentem medycznym' i innymi zwrotami, które wkejacze powtarzają jak papuga.
Na tej stronie są wszystkie 'buzzwords', włącznie z 'ekseprymentem medycznym' i innymi zwrotami, które wkejacze powtarzają jak papuga.
Yare Yare Daze
- Ascetic
Tyle miesięcy i jeszcze nie wpadłeś na pomysł, aby zacząć czytać co wklejasz ....Panopticon pisze: ↑17-08-2021, 18:25O komentarz poproszę naczelnego profesora, który podawał Izrael za wzór.
Dzisiaj mnie naszło, niech stracę, zobaczę, co tam, co tam?. Źródło, a właściwie odnośnik, do jakiejś żydowskiej gazety on-line. Pomyślałem, ok.
I co? I nawet dobrze, że ta wklejka się pojawiła, bo te twoje wklejki, są zupełnie askuteczne. Pewnie liczysz, że niektórzy poprzestaną na nagłówkach. A to błąd. Wielbłąd.
Proszę, z tego artykułu:

Konkludując zaszczep się młodzieńcze, no chyba, że chcesz być jak ten czarnoksiężnik włoski, o którym rozpisują się dzisiaj media. Dopiero co z ambony prawił "mondrości' o szkodliwości szczepień, a teraz trzeba szykować mu podziemną kwaterę. Tym samym, z treści wklejonej z artykułu, którym chciałeś się podeprzeć, wynika, że jesteś razem z ursusem i kilkoma szurkami, tam gdzie lubisz. Czyli w dupie.
Poro
- Ascetic
Nie posądzam ciebie chudzinko we fleju o znajomość angielskiego, ale łap.

Z tego samego źródła o którym teraz międlisz.
Poro
- Ascetic
^Ciekawe jakie jutro będzie "słowo dnia".hcpig pisze: ↑17-08-2021, 19:40Bądźmy do przodu i wklejmy trochę kontentu Panopticona z jego własnego źródła, oto strona Ordo Medicus:
Chyba nie "4 fala", bo się miała zacząć 15tego i huj. 2 dni spóźnienia.
ps. Czekam na opracowanie, a jak, naukowe, a nawet socjologiczne, jakie jest źródło, tych słów. Tych norymberg, tych eksperymentów. Komu przyznać nagrodę za kreatywność. Nie jeden coprywriter by się nie powstydził pomysłowości.
Zastanawia mnie, też, czy będzie rozmina, które z tych zwrotó/ określeń jest zapożyczona z ruskiego jazyka.
Ostatnio zmieniony 17-08-2021, 19:54 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Lukass
Gdzie są procesy norymberskie, ja się pytam?!?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
Niestety jeszcze pasiaków nie uszyto, obozy też nie powstały*. Niespecjalnie jest za co robić te procesy. Taki niefart. Nawet te upadłości knajp, nie spełniły, swojej funkcji "procesotwórczej". Tak, przynajmniej, jakby masowo upadły, można by było w tych knajpach ludzi wieszać, czy jak tam się im marzy. Katem oczywiście byłby, były właściciel knajpy. Bez sądzenia, bo po co bawić się w sądzenie. Jedna upadłość, jedno przyłożenie.
* Oczywiście, punkt widzenia funkcjonariuszy i agentów wpływów. Ja jestem przeciw segregacji. Każ∂ej. Jestem za miłością. Ślepą, miłością. Napisałem, to, co boją się wyartykułować. Tak wywołują, wywołują, i nic. Pasiaki w muzeum, obozy ciągle i niezmiennie, jako pomniki historii. Sami chyba, muszą zacząć szyć i budować. Maja tradycje. Dadzą radę.
* Oczywiście, punkt widzenia funkcjonariuszy i agentów wpływów. Ja jestem przeciw segregacji. Każ∂ej. Jestem za miłością. Ślepą, miłością. Napisałem, to, co boją się wyartykułować. Tak wywołują, wywołują, i nic. Pasiaki w muzeum, obozy ciągle i niezmiennie, jako pomniki historii. Sami chyba, muszą zacząć szyć i budować. Maja tradycje. Dadzą radę.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Procesów niet, bendzie jak niżej
ursus wrote: ↑
Mogą to jeszcze wszystko naprawić. Niech grzecznie przeproszą populację na świecie. Przyznają się do wielkiego przekrętu. Wypłacą miliardowe odszkodowania dla ofiar tej zaplanowanej zbrodni. Może im wybaczymy
- Ascetic
To "może" w ostatnim zdaniu jest niepokojące. Obiecują, jak dzisiaj na konferencji, talibowie w afg. Może, ale...
Poro
-
- w mackach Zła
Ej, ja się już od 1,5 roku wybieram do grobu i jakoś nie mogę się tam znaleźć.Ascetic pisze: ↑17-08-2021, 19:47
Proszę, z tego artykułu:
Konkludując zaszczep się młodzieńcze, no chyba, że chcesz być jak ten czarnoksiężnik włoski, o którym rozpisują się dzisiaj media. Dopiero co z ambony prawił "mondrości' o szkodliwości szczepień, a teraz trzeba szykować mu podziemną kwaterę. Tym samym, z treści wklejonej z artykułu, którym chciałeś się podeprzeć, wynika, że jesteś razem z ursusem i kilkoma szurkami, tam gdzie lubisz. Czyli w dupie.
Przecież te wszystkie szury to powymierają na jesieni. Brauny, Sochy itp.
Zostaną tylko światli obywatele, wyszczepieni elegancko 3cią dawką.
- Ascetic
Nie zapomnij zdać relacji na twitterze. Z wybierania się, wiesz gdzie. To ważne.
Poro
-
- w mackach Zła