Nie można przekonać szmaty, która ma interes (patrz: branża) w tym by sprzedano jak najwięcej szczepionek, najlepiej pod przymusem, a sanitarny zamordyzm trwał jak najdłużej. Histeria, którą tu prezentuje, gdy covidowa narracja sypie się jak domek z kart, jest bardzo znamienna.mistrzsardu pisze: ↑27-08-2021, 10:32Z używaniem słowa "debil" w odniesieniu do innych byłbym ostrożny.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Ej debilu. Jak tam, już zrozumiałeś babola, którego wkleiłeś? Na razie twoja szurska narracja się sypię wraz z niezaszczepionymi szurami zdychającymi pod respiratorami.Pacjent pisze: ↑27-08-2021, 10:38Nie można przekonać szmaty, która ma interes (patrz: branża) w tym by sprzedano jak najwięcej szczepionek, najlepiej pod przymusem, a sanitarny zamordyzm trwał jak najdłużej. Histeria, którą tu prezentuje, gdy covidowa narracja sypie się jak domek z kart, jest bardzo znamienna.mistrzsardu pisze: ↑27-08-2021, 10:32Z używaniem słowa "debil" w odniesieniu do innych byłbym ostrożny.

all the monsters will break your heart
-
- w mackach Zła
Ale to chyba dobrze, nie? Będzie mniej szurów jak już poumierają. Pozostaną na świecie tylko tacy światli profesorowie jak ty.
Gdzieś te magiczne preparaty trzeba zutylizować. 175mln / 38mln = 4,6 dawki co najmniej. No 5 będzie trzeba przyjąć żeby nie być szurem.
O żadnej ostatniej prostej nie ma mowy. Koncerny muszą swoje zarobić, a utylizacja nastąpić w ciałach ludzi wierzących w naukę, takich jak nasi forumowi eksperci.
-
Sytuacja z ludźmi z branży okołomedycznej w tych czasach wygląda tak jak na jednym z wybrzeży, gdzie trwał sobie zwyczajny sztorm. Mieszkańcy wybrzeża obserwowali go sobie ze stoickim spokojem, ale wtedy wyskoczył do nich jeden zapalony żeglarz. Krzyczał, żeby uciekali i ratowali dobytek, bo niechybnie zginą. Odpowiedzieli mu, żeby wyluzował, bo nie dzieje się nic nadzwyczajnego, poza jego histerią, więc wpadł w szał i zaczął wrzeszczeć: kurwy! Przecież nie wiecie co to jest fordewind, kabestan, klar i baksztag, ja wiem i powinniście uznać mój autorytet. Faktycznie nie wiedzieli i co z tego?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Siedzę tutaj nad rzeką i widzę, że ten śmieszny zarząd kurew i zlodziei chce upoważnić pracodawców do sprawdzania kwitów na zarazę, przesunięć na stanowiskach , udzielania bezpłatnych urlopów, takich tam. Moje pytanie jest następujące. Czy forumowi husarze etatowcy mają już w swoich szufladach wypisane i podpisane wypowiedzenia? Przecież chyba nie dacie się tłamsić i poniżać przez wasz patriotyczny sejm oraz senat.
-
To samo dotyczy prywaciarzy. Myślisz, że ktoś już wie jak zachowa się jego pracodawca w sytuacji, która nie jest jeszcze określona?535 pisze: ↑27-08-2021, 11:41Siedzę tutaj nad rzeką i widzę, że ten śmieszny zarząd kurew i zlodziei chce upoważnić pracodawców do sprawdzania kwitów na zarazę, przesunięć na stanowiskach , udzielania bezpłatnych urlopów, takich tam. Moje pytanie jest następujące. Czy forumowi husarze etatowcy mają już w swoich szufladach wypisane i podpisane wypowiedzenia? Przecież chyba nie dacie się tłamsić i poniżać przez wasz patriotyczny sejm oraz senat.
Ostatnio zmieniony 27-08-2021, 11:56 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
Nie odpowiada się pytaniem na pytanie, do dzieła, zwycięzcy 
No ale co mnie to obchodzi Robert? Póki co do żadnej pracy się nie wybieram. No chyba, że małżonka nagle stwierdzi, że zostajemy, wtedy pewnie za czas jakiś będę musiał. Z tym, ze może tutaj sa trochę inne przepisy.Pacjent pisze: ↑27-08-2021, 11:50To samo dotyczy prywaciarzy. Myślisz, że ktoś już wie jak zachowa się jego pracodawca w sytuacji, która nie jest jeszcze określona?535 pisze: ↑27-08-2021, 11:41Siedzę tutaj nad rzeką i widzę, że ten śmieszny zarząd kurew i zlodziei chce upoważnić pracodawców do sprawdzania kwitów na zarazę, przesunięć na stanowiskach , udzielania bezpłatnych urlopów, takich tam. Moje pytanie jest następujące. Czy forumowi husarze etatowcy mają już w swoich szufladach wypisane i podpisane wypowiedzenia? Przecież chyba nie dacie się tłamsić i poniżać przez wasz patriotyczny sejm oraz senat.
-
Przecież nikt nie będzie teraz latał do szefa i pytał się co zrobi gdy będzie miał możliwość X w sytuacji Y, zwłaszcza gdy wie, że szefa interesuje robota, a nie jakieś pierdoły.
Przejebane macie. a co będzie z waszymi kredytami dzielni husarze od michalkiewicza żebraka staszka?

-
- w mackach Zła
- nicram
Podbijam. 20 niezaszczepionych szurów trafiło do szpitala z ciężkim przebiegiem COVID19: https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... =BoxOpImg4
-
To zależy co wy tam na lewicy w tej sprawie knujecie.
- nicram
Pierdoły? Zastrzyk śmierci to pierdoła? Przecież dostajesz sraczki od samego początku na samą myśl o zastrzyku i srasz ze swoimi koleżkami jakby nic innego nie było ważne. A teraz piszesz, że to pierdoła?

- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
...narazie jest 3 dawka w przygotowaniu, no a potem 4 i 5 i 6 i szczepcie się niewolnicze bydełko, aż skurwiały rząd nas wszystkich udusi nowymi nakazami zakazami aaa no i mandatami po 15 tys bo nie ma na menel+ czy 500+ czy wyprawki czy co innego.... a ty płać na Orlenie za kole 7.80pln, a oni w telewizji ogłoszą rekordowe zyski no i premie dla siebie a ty zapierdalaj i nie marudź i przede wszystkim nie pytaj i nie myśGdzieś te magiczne preparaty trzeba zutylizować. 175mln / 38mln = 4,6 dawki co najmniej. No 5 będzie trzeba przyjąć żeby nie być szurem.

Pomyliłeś adres Robert. U mnie śpiewak i michalkiewicz to jeden żebracki sort do nabicia na widły. Także prośba. Weź nie pierdol, bo złodziejskiej łatki, czy brunatnej, czy czerwonej nie dam sobie przyczepić. Natomiast z nieudaczników, fanów wyciągania łapy i beneficjentów zawsze szydera i bezczelny śmiech. Miotacie się od lewa do prawa jak kukły wypchane trocinami. Taka wasza rola.
-
Misiek, nie czarujmy się. Przecież sam określiłeś swoją pozycję na mapie politycznej na przykładzie KK, któremu - wg Ciebie - nie należy się zwrot, bo już się nachapał, nakradł itp. Typowe dla lewicy.535 pisze: ↑27-08-2021, 13:45Pomyliłeś adres Robert. U mnie śpiewak i michalkiewicz to jeden żebracki sort do nabicia na widły. Także prośba. Weź nie pierdol, bo złodziejskiej łatki, czy brunatnej, czy czerwonej nie dam sobie przyczepić. Natomiast z nieudaczników, fanów wyciągania łapy i beneficjentów zawsze szydera i bezczelny śmiech. Miotacie się od lewa do prawa jak kukły wypchane trocinami. Taka wasza rola.
Sam pewnie nie chciałbyś, żeby ktoś traktował Cię w ten sposób.
Nie kłam. Ja tylko ciebie zapytałem. Ile jeszcze? Okazuje się, że sami nie wieciePacjent pisze: ↑27-08-2021, 13:59Misiek, nie czarujmy się. Przecież sam określiłeś swoją pozycję na mapie politycznej na przykładzie KK, któremu - wg Ciebie - nie należy się zwrot, bo już się nachapał, nakradł itp. Typowe dla lewicy.535 pisze: ↑27-08-2021, 13:45Pomyliłeś adres Robert. U mnie śpiewak i michalkiewicz to jeden żebracki sort do nabicia na widły. Także prośba. Weź nie pierdol, bo złodziejskiej łatki, czy brunatnej, czy czerwonej nie dam sobie przyczepić. Natomiast z nieudaczników, fanów wyciągania łapy i beneficjentów zawsze szydera i bezczelny śmiech. Miotacie się od lewa do prawa jak kukły wypchane trocinami. Taka wasza rola.
Sam pewnie nie chciałbyś, żeby ktoś traktował Cię w ten sposób.

-
Nawet jeśli złodzieja okradziono z jego własności to należy mu się zwrot. W tym przypadku termin "złodziej" jest używany po to by usprawniedliwić dokonany na nim rabunek.