SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: SARS-CoV-2
Kto ich będzie zapierdalał ???ursus pisze: ↑29-08-2021, 21:32Jakaś dziwna ta pandemija . Muszą zatrudniać celebrytóf aby reklamowali szczepionki. Rozdają miljony i hulajnogi. Cyrk za który osoby odpowiedzialne zostaną zapierdolone bez procesów.
W Izraelu większość chorych to proszę profesoróf z tego forum osoby wyszczepione jak bydło
- nagrobek
- zahartowany metalizator
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jest tu taki szczepionkowiec, który wierzy w duchowe życie zwierząt.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Ktury?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To chyba jakiś przytyk do mnie, ponieważ poleciłem książkę ,,Duchowe życie zwierząt", której Pacjent oczywiście nie czytał, ale najwyraźniej nie przeszkadza mu się z tego śmiać, ponieważ nie wie o czym ona jest. Lubi wypowiadać się na tematy, o których nie ma pojęcia, oraz kopiować kłamstwa, gdy jest to wygodne. Gdy mu się to pokaże czarno na białym, to znika. Gdy już nakłamie wystarczająco, rozprawia o moralności.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
Muszę tę* książkę złapać. Niby moja tematyka, ale jakoś do tej pory jej nie przeczytałem.
* kurwa, zawsze tutaj mam problem.
* kurwa, zawsze tutaj mam problem.
Ostatnio zmieniony 29-08-2021, 22:56 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Lukass
- zahartowany metalizator
Ba, powikłania po szczepionce bywały dość poważne, w tym rozwijająca się krowianka u ludzi oraz zapalenie mózgu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Wypisz wymaluj - katolik.
- Ascetic
Poważnie? Poza arbitralnym pierdololo, zamieść jakieś legitne źródło tej wątpliwej rewelacji.ursus pisze: ↑29-08-2021, 21:32Jakaś dziwna ta pandemija . Muszą zatrudniać celebrytóf aby reklamowali szczepionki. Rozdają miljony i hulajnogi. Cyrk za który osoby odpowiedzialne zostaną zapierdolone bez procesów.
W Izraelu większość chorych to proszę profesoróf z tego forum osoby wyszczepione jak bydło
Tak, wiesz, żeby wsio było w porzo.
Poro
-
W którym miejscu skłamałem?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-08-2021, 22:39To chyba jakiś przytyk do mnie, ponieważ poleciłem książkę ,,Duchowe życie zwierząt", której Pacjent oczywiście nie czytał, ale najwyraźniej nie przeszkadza mu się z tego śmiać, ponieważ nie wie o czym ona jest. Lubi wypowiadać się na tematy, o których nie ma pojęcia, oraz kopiować kłamstwa, gdy jest to wygodne. Gdy mu się to pokaże czarno na białym, to znika. Gdy już nakłamie wystarczająco, rozprawia o moralności.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Pamiętaj Robert, że wierzysz w chodzenie po wodzie, gadającego węża , faceta, który po śmierci wyszedł o własnych siłach z grobu. Ja byłbym ostrożny z szydzeniem z dyskusyjnych przekonań. No właśnie, a jak jest z tym winem?
- nicram
Czy ty w ogóle czytasz bełkot, który produkujesz? Czy to nie ty pierdoliłeś, że statyści zajmują szpitalne łóżka? Jaki spór? W twojej pustej głowie jest spór odnośnie definicji pandemii. Ta definicja jest prosta i klarowna. A to czy wprowadza się pandemię decydują odpowiednie organy. A czy zjebowi takiemu jak ty się to nie podoba? To już twój problem.Pacjent pisze: ↑29-08-2021, 21:19Nigdy nie negowałem realnych niebezpieczeństw związanych z tą chorobą, zwłaszcza tych wynikających z braku opieki medycznej. Co do pandemii to przecież istnieje spór dotyczący tego terminu, który nie może być rozpatrywany w kategoriach moralnych, bo odnosi się do odsetka zgonów i czy ich poziom jest w kwestii uznania zaistnienia pandemii istotny.
all the monsters will break your heart
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kopiowałeś wymysły o burdelach dla zoofili w Danii, a ostatnio te zmanipulowane dane odnośnie liczby partnerów seksualnych wśród gejów, gdzie wzięto wartość maksymalną i przedstawiono jako średnią. W pierwszym przypadku podałeś na potwierdzenie prawdziwości tych słów link, w którym było napisane, że to był jakiś żart. To o gejach powtarzałeś z kolei więcej niż raz.
I to nawet nie chodzi o to, że przekleisz jakiegoś fake newsa. Każdemu się kiedyś zdarzyło. Raczej o to, że nic się z tego nie uczysz, a złapany idziesz w zaparte, po czym, jak już nie ma gdzie się obrócić, porzucasz rozmowę, po czym próbujesz mnie podszczypać jakoś z dupy niemerytorycznej strony o wiele później.
If you do everything right, there will be no struggle.
-
To nie ja pisałem o statystach w szpitalach. Co do pandemii: spór dotyczy tego, czy można ją ogłosić w każdym przypadku rozprzestrzeniającej się na całym świecie choroby bez wzięcia pod uwagę poziomu zgonów, bo jeśli tak to co roku mamy np. pandemię kataru.nicram pisze: ↑30-08-2021, 08:12Czy ty w ogóle czytasz bełkot, który produkujesz? Czy to nie ty pierdoliłeś, że statyści zajmują szpitalne łóżka? Jaki spór? W twojej pustej głowie jest spór odnośnie definicji pandemii. Ta definicja jest prosta i klarowna. A to czy wprowadza się pandemię decydują odpowiednie organy. A czy zjebowi takiemu jak ty się to nie podoba? To już twój problem.Pacjent pisze: ↑29-08-2021, 21:19Nigdy nie negowałem realnych niebezpieczeństw związanych z tą chorobą, zwłaszcza tych wynikających z braku opieki medycznej. Co do pandemii to przecież istnieje spór dotyczący tego terminu, który nie może być rozpatrywany w kategoriach moralnych, bo odnosi się do odsetka zgonów i czy ich poziom jest w kwestii uznania zaistnienia pandemii istotny.
- nicram
Idioto, czy nie rozumiesz, że nie masz pojęcia o chorobach zakaźnych i że są mądrzejsi od ciebie, którzy się na tym znają? I to oni widząc cechy tego wirusa decydują czy może on stanowić zagrożenie pandemiczne? Rozumiesz to zjebie czy nie? 217 mln ludzi na całym Świecie zachorowało, 4.5 mln zmarło i ty śmieciu porównujesz to do kataru? Jebnij baranka o beton.Pacjent pisze: ↑30-08-2021, 09:00To nie ja pisałem o statystach w szpitalach. Co do pandemii: spór dotyczy tego, czy można ją ogłosić w każdym przypadku rozprzestrzeniającej się na całym świecie choroby bez wzięcia pod uwagę poziomu zgonów, bo jeśli tak to co roku mamy np. pandemię kataru.nicram pisze: ↑30-08-2021, 08:12Czy ty w ogóle czytasz bełkot, który produkujesz? Czy to nie ty pierdoliłeś, że statyści zajmują szpitalne łóżka? Jaki spór? W twojej pustej głowie jest spór odnośnie definicji pandemii. Ta definicja jest prosta i klarowna. A to czy wprowadza się pandemię decydują odpowiednie organy. A czy zjebowi takiemu jak ty się to nie podoba? To już twój problem.Pacjent pisze: ↑29-08-2021, 21:19
Nigdy nie negowałem realnych niebezpieczeństw związanych z tą chorobą, zwłaszcza tych wynikających z braku opieki medycznej. Co do pandemii to przecież istnieje spór dotyczący tego terminu, który nie może być rozpatrywany w kategoriach moralnych, bo odnosi się do odsetka zgonów i czy ich poziom jest w kwestii uznania zaistnienia pandemii istotny.
- nicram
Dobry opis działań tego brunatnego katola.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-08-2021, 22:39To chyba jakiś przytyk do mnie, ponieważ poleciłem książkę ,,Duchowe życie zwierząt", której Pacjent oczywiście nie czytał, ale najwyraźniej nie przeszkadza mu się z tego śmiać, ponieważ nie wie o czym ona jest. Lubi wypowiadać się na tematy, o których nie ma pojęcia, oraz kopiować kłamstwa, gdy jest to wygodne. Gdy mu się to pokaże czarno na białym, to znika. Gdy już nakłamie wystarczająco, rozprawia o moralności.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Australijskie odmęty szaleństwa;
https://www.9news.com.au/national/coron ... e6dc2fddb2
https://www.9news.com.au/national/coron ... e6dc2fddb2
-
- postuje jak opętany!
Bycie trzymanym pod kluczem mają we krwi 

-
Szmondaku, definicja pandemii musi być jasna, bo nie można dezorganizować życia miliardów ludzi na podstawie widzimisię jakiejś grupki cwaniaków. Skoro poziom zgonów jest niższy (o wiele niższy niż tu usiłujesz przemycać, o czym świadczą procesy weryfikacyjne danych np. w Portugalii) to pod termin pandemii można by podciągnąć o wiele łagodniejsze choroby niż COVID.nicram pisze: ↑30-08-2021, 09:12Idioto, czy nie rozumiesz, że nie masz pojęcia o chorobach zakaźnych i że są mądrzejsi od ciebie, którzy się na tym znają? I to oni widząc cechy tego wirusa decydują czy może on stanowić zagrożenie pandemiczne? Rozumiesz to zjebie czy nie? 217 mln ludzi na całym Świecie zachorowało, 4.5 mln zmarło i ty śmieciu porównujesz to do kataru? Jebnij baranka o beton.Pacjent pisze: ↑30-08-2021, 09:00To nie ja pisałem o statystach w szpitalach. Co do pandemii: spór dotyczy tego, czy można ją ogłosić w każdym przypadku rozprzestrzeniającej się na całym świecie choroby bez wzięcia pod uwagę poziomu zgonów, bo jeśli tak to co roku mamy np. pandemię kataru.nicram pisze: ↑30-08-2021, 08:12
Czy ty w ogóle czytasz bełkot, który produkujesz? Czy to nie ty pierdoliłeś, że statyści zajmują szpitalne łóżka? Jaki spór? W twojej pustej głowie jest spór odnośnie definicji pandemii. Ta definicja jest prosta i klarowna. A to czy wprowadza się pandemię decydują odpowiednie organy. A czy zjebowi takiemu jak ty się to nie podoba? To już twój problem.