Jaki procent umiera, z tych w pełni zaszczepionych? (Podaj stosunek zgonów: niezaszczepionych/ zaszczepionych).
Dane z ministerialnej strony, a nie twitta. OK?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Jaki procent umiera, z tych w pełni zaszczepionych? (Podaj stosunek zgonów: niezaszczepionych/ zaszczepionych).
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
No I nie zgadniesz. Nie podają tych danych. Bo gdyby umierali tylko zaszczepieni to raczej na pewno bylyby te cyfry wyszczególnione.
Nie podają tych danych, ale Ty wiesz jak jest w Izraelu. Wiesz, że "raczej na pewno".ozob pisze: ↑01-09-2021, 10:30No I nie zgadniesz. Nie podają tych danych. Bo gdyby umierali tylko zaszczepieni to raczej na pewno bylyby te cyfry wyszczególnione.
(:
Moja obserwacja jest inna. Ty i kilku jeszcze innych srasz tymi panicznymi postami, jakbyś miał jakąś nerwicę. Nawet wycieczki w góry ciebie nie relaksują. Albo zacznij więcej chlać, ruchać, albo idź się kurwa odpal, bo się sam wykończysz, że ktoś będzie brał 3cią dawkę trucizny, czy jako sobie tam to uroiłeś.
Sedno, aczkolwiek nie byłbym sobą, gdybym nie zadał pytania zasadniczego. Dlaczego jedni drugim nie pozwalacie spokojnie umierać?Ascetic pisze: ↑01-09-2021, 14:42Moja obserwacja jest inna. Ty i kilku jeszcze innych srasz tymi panicznymi postami, jakbyś miał jakąś nerwicę. Nawet wycieczki w góry ciebie nie relaksują. Albo zacznij więcej chlać, ruchać, albo idź się kurwa odpal, bo się sam wykończysz, że ktoś będzie brał 3cią dawkę trucizny, czy jako sobie tam to uroiłeś.