SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: SARS-CoV-2
Poczytaj sobie głupi chuju, co Nikos pisał o danych i jak PiS mial oszukiwać. (:
Ostatnio zmieniony 03-09-2021, 20:53 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Czasami zastanawiam się czy to nie żadna zła wola czy podążanie za błędnymi źródłami i po prostu jesteś taki głupi. No zdarza się - nie wszyscy mogą być choćby średni, ale wygląda na to, że jednak nie. Naprawdę ciężko jest cokolwiek opacznie zrozumieć newsa, że Szwecja i Portugalia zdecydowały się nie uznawać pozaunijnych certyfikatów szczepienia (w przeciwieństwie np. do Czechów). Zresztą mam nadzieję, że i Polska podąży tą drogą - to żadna tajemnica, że większość ludzi ze szczepieniami wykonanymi np. w Katarze czy ZEA widziała szczepionkę tylko na zdjęciach.
Guilty of being right
- ozob
Chcesz powiedzieć, że Żydzi wyszczepieni Pfizerem posługują się lewymi zaswdczeniami o szczepieniu jak np. Polacy? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Tymczasem Szwedzi zamykają granice...Ja pierdole ozob. Rusz może dupe do tej Skandynawii i zobacz jak wyglądają tutaj granice. Wczoraj przejeżdżałem przez jedną. Do Szwecji wolny pas , żywego ducha, pięć aut przez następnych 100 kilometrów. Do Norwegii płotek z napisem stengt/closed. Także nie ma komu chuju powiedzieć. Oczywiście są kamery, ale kurwa błagam, nie powielaj jakiegoś pierdolenia.
Nikt nikomu tutaj w gacie nie zagląda i o nic nie pyta. W systembolaget profesjonalna, miła i uśmiechnięta obsługa. Żywieckie tańcowane półlitrowe w butelce po 17,90sek plus 1sek pant. Rozluźnij się i nie strasz ludzi.
Nikt nikomu tutaj w gacie nie zagląda i o nic nie pyta. W systembolaget profesjonalna, miła i uśmiechnięta obsługa. Żywieckie tańcowane półlitrowe w butelce po 17,90sek plus 1sek pant. Rozluźnij się i nie strasz ludzi.
- ozob
Przed Żydami i rozchodzi się o loty w głównej mierze. Tu trzeba aż tak wytluszczac i łączyć kropki? Serio?
I oczywiście jeżeli ktoś będzie bardzo chciał wjechać do nieistniejącej Szwecji to twoim zdaniem nie wjedzie... Leci se taki rzymianin pod Oslo i za kilkadziesiąt minut jest w Szwecji. To jest według ciebie ten wielki problem? I jeszcze jedno. Test, którego i tak nikt przynajmniej na promie nie sprawdza. Daj pan spokój. Zawracanie dupy. No chyba, że faktycznie urządzają jakieś łapanki.
- ozob
Jak ktoś bardzo chce to dwie dechy przez płot rzuci i przejdzie. To oczywiste.
No i zaorane.....nicram pisze: ↑03-09-2021, 18:29Szurski świat wali się. "W piątek na Twitterze resort zdrowia poinformował, że zaledwie 0,75 proc. w pełni zaszczepionych przeciw COVID-19 zostało zakażonych wirusem SARS-CoV-2."
"MZ informuje także, że zgony osób zakażonych koronawirusem po upływie 14 dni od pełnego zaszczepienia wyniosły 1,68 proc. wszystkich odnotowanych przypadków zgonów osób zakażonych COVID-19."
https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... Id,5460558
A tfu.... Przecież iwabradyna będzie czynić cuda. Oby tylko badania nad nią nie trwały "zbyt krótko" bo antyszczepy jej też nie będą łykać jak młode pelikany.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kurwa. Nie pomyślałem. Dopuścili ją już? Warunkowo ...Slyd pisze: ↑03-09-2021, 21:38No i zaorane.....nicram pisze: ↑03-09-2021, 18:29Szurski świat wali się. "W piątek na Twitterze resort zdrowia poinformował, że zaledwie 0,75 proc. w pełni zaszczepionych przeciw COVID-19 zostało zakażonych wirusem SARS-CoV-2."
"MZ informuje także, że zgony osób zakażonych koronawirusem po upływie 14 dni od pełnego zaszczepienia wyniosły 1,68 proc. wszystkich odnotowanych przypadków zgonów osób zakażonych COVID-19."
A tfu.... Przecież iwabradyna będzie czynić cuda. Oby tylko badania nad nią nie trwały "zbyt krótko" bo antyszczepy jej też nie będą łykać jak młode pelikany.
Poro
Nie trzeba nic przerzucać. W przypadku Szwecji komunikaty o zamykaniu czegokolwiek brzmią śmiesznie w zderzeniu z rzeczywistością. No chyba, że coś się faktycznie jutro zmieni i zobaczę zasieki na drogach. Już dwa razy widziałem radiowóz. Do tego kilka osób w maseczkach, a tego co powiedział nam na temat zarazy i zachowania reszty Europy w związku z nią, właściciel jednego z kempingów, Holender zresztą, nie będę tutaj cytował, bo nie chcę przypadkiem wziąć udziału w waszej wojence.
No to też, ale jak to będzie warunkowa tabletka lub kapsułka to zastrzyków nie będzie..... A zastrzyk boli....Ascetic pisze: ↑03-09-2021, 21:41Kurwa. Nie pomyślałem. Dopuścili ją już? Warunkowo ...Slyd pisze: ↑03-09-2021, 21:38No i zaorane.....nicram pisze: ↑03-09-2021, 18:29Szurski świat wali się. "W piątek na Twitterze resort zdrowia poinformował, że zaledwie 0,75 proc. w pełni zaszczepionych przeciw COVID-19 zostało zakażonych wirusem SARS-CoV-2."
- Ascetic
Boli to ich przede wszystkim myślenie. Kurwa, cierpią na naszych oczach każdego dnia. Bez iniekcji.
Po prawdzie ja też trochę cierpię. Ile się można użerać z debilami?
Poro
- maciek z klanu
Jakoś cichutko tutaj po poście nicrama
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
Przeliczają procenty które zapodał nicram

- uglak
Chcę powiedzieć, że albo jesteś niedorozwojem i powinniśmy traktować Cię ulgowo albo bardzo słabo kłamiesz.
Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
A ja chcę powiedzieć, że pękł mu krater, pacjentopticonowi tesz 
- Ascetic
SPAM SPAM SPAM
SPAM SPAM SPAM
SPAM SPAM SPAM
SPAM SPAM SPAM
huj ci w ryj spamiarzu jeden
SPAM SPAM SPAM
SPAM SPAM SPAM
SPAM SPAM SPAM
w oczodół też, spamiarzu
Poro
-
Szczepionkowy knock down?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.