Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Marzy mi się taki zestawik koncertowy Immolation/Unleashed/Dark Funeral... Wszyscy z nowymi płytami wyskakują to może by się tez razem w trasę wybrali... Myślę, że taki zestaw + jakiś godziwy support i frekwencja na pewno by dopisała.
No jechałbym i oczywiscie koncert zamyka Immolation.....natomiast bar otwarty do rana
Marzy mi się taki zestawik koncertowy Immolation/Unleashed/Dark Funeral... Wszyscy z nowymi płytami wyskakują to może by się tez razem w trasę wybrali... Myślę, że taki zestaw + jakiś godziwy support i frekwencja na pewno by dopisała.
No jechałbym i oczywiscie koncert zamyka Immolation.....natomiast bar otwarty do rana
ostatni koncert 4lata temu, aleksandrów łódzki
The Final Silence
This Is Our World Now
Don't Want to Be Born
Where Is Your God Now?
If They Had Eyes
The Avenger
Fimbulwinter
Defenders of Midgard
In the Name of God
To Asgaard We Fly
Midvinterblot
Hammer Battalion
Execute Them All
Winterland
Death Metal Victory
Before the Creation of Time
01. The King Lost His Crown
02. The Shepherd Has Left the Flock
03. Where Can You Flee?
04. You Are The Warrior!
05. No Sign Of Life
06. The Highest Ideal
07. Midgard Warriors For Life
08. Did You Struggle With God?
09. Tyr Wields The Sword
10. It is Finished
11. Here At The End Of The World
no nie wiem
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Kawałek w ich stylu, nic nowego, ale też niczego innego nie oczekuję. Problem to plastikowe brzmienie. I wokal coraz słabszy, to już praktycznie growl nie jest. Gdzież mu do tego, co było na początku kariery....
o na foto jestem
a w temacie moja miłosc dawna z lat 91-95 w sumie do albumu " Victory" nawet koszulke miałem .
Kocham ten album do dziś . Robi mi cały czas ... !
Jedynkę miałem jakoś po premierze , znajomy , znajomego , zajmował się w tym czasie kradzieżą odtwarzaczy CD w Niemczech i sprzedał mi samo CD za 10 zł , bo akurat było w odtwarzaczu .
Dla mnie jedynka najlepsza, potem to już było coraz gorzej. Produkcja Across...do tej pory mnie przyprawia o ból zębów
Pamiętam jak, chyba Frelik, zjebał tę płytę w thrash em all, jakiś czas temu zagościła u mnie w odtwarzaczu, ale nie stwierdziłem jakiegoś dramatu brzmieniowego.
Dla mnie jedynka najlepsza, potem to już było coraz gorzej. Produkcja Across...do tej pory mnie przyprawia o ból zębów
Pamiętam jak, chyba Frelik, zjebał tę płytę w thrash em all, jakiś czas temu zagościła u mnie w odtwarzaczu, ale nie stwierdziłem jakiegoś dramatu brzmieniowego.
Bo na tle dzisiejszych, sztucznych i skompresowanych produkcji brzmi ona całkiem ok. Ale i tak sporo brakuje jej do ideału, którym jest jedynka.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
nie do końca zgadzam się, że to wciąż "to samo". W tym pierwszym udostępnionym kawałku pojawia się naprawdę sporo (jak na Unleashed) progresu. Otwierający riff (powtarzany później) i aranżacje w środkowej partii, jeszcze przed solówką i zaraz potem brzmią znacznie bliżej np. Mastodon niż ich oklepanego przez lata stylu. Odpowiedź na pytanie czy to dobrze czy nie pozostawić trzeba każdemu indywidualnie, ale nie jest to aż takie odcinanie kuponów jak się wygodnie przypisuje tej ekipie jeszcze przed wciśnięciem 'play'. Tak tylko obiektywnie stwierdzam, bo subiektywnie oczywiście wolę włączyć "Shadows in the Deep"
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Dobre na zbliżający się october fest jako dodatek pod pieczony wurst. Jako że ja jednak wolę kaszankę i czystą a biesiady omijam szerokim łukiem. Ominę również i to wątpliwej jakości dzieło szwedzkich wylniałych wikingów. Mają na tyle dużą dyskografię, że nowe wypociny można sobie bez problemu odpuścić.