MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rozkręca się
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: MAYHEM
Maniac powrócił <3
Dobra i taka namiastka. Chłop mógłby zebrać kilku kumpli i pograć w jakimś zespole!
Dobra i taka namiastka. Chłop mógłby zebrać kilku kumpli i pograć w jakimś zespole!
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
ale gdzie powrócił? do Norwegii?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- mad
^ +1
- Anzhelmoo
Bardzo fajna EPka. Utwory premierowe i tak znane od dawna, bo poza jednym były jako bonus na ostatnim LP, a z punkowymi coverami nagranymi z dawnymi wokalistami bardzo dawny pomysł.
Mnie udział Maniaca na płycie cieszy, bo mam flashbacki z dawnych lat i wiele bym dał, by jeszcze usłyszeć go z Mayhem studyjnie w premierowych kompozycjach. Brakuje tych melodeklamacji
Ale wracając do nowych utworów - problem z nimi jest taki, że one mają dokładnie takie same brzmienie i w ogóle są takie same. Liczę, że to się zmieni wraz z kolejnym albumem i będą tworzyli nowości z inną filozofią.
Mnie udział Maniaca na płycie cieszy, bo mam flashbacki z dawnych lat i wiele bym dał, by jeszcze usłyszeć go z Mayhem studyjnie w premierowych kompozycjach. Brakuje tych melodeklamacji

Ale wracając do nowych utworów - problem z nimi jest taki, że one mają dokładnie takie same brzmienie i w ogóle są takie same. Liczę, że to się zmieni wraz z kolejnym albumem i będą tworzyli nowości z inną filozofią.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Nie no te kowery to dość takie se. Gdyby to jeszcze zagrali jak mayhem a nie raczej bliźniaczo podobne do oryginałów jak na przeglądzie piosenki studenckiej
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- hcpig
- Fanatyk
To może być ich najlepszy teledysk
- ozob
- zahartowany metalizator
Memiczny. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Fanatyk
0:22-0:44 Ten riff przypomina "Stemmen fra taarnet" Burzum
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
Obejrzałem sobie ostatnio jeszcze raz Lords of Chaos..naprawę dobry film (oparty na prawdzie i kłamstwach hehe) .Gdy myślę o tamtych czasach to zaciekawiła mnie jedna rzecz..Czy starzy Euro odnieśli się kiedykolwiek na łamach prasy do ówczesnych wydarzeń? Internety milczą na ten temate a poczytałbym jak to wyglądało z ich perspektywy. Gdzieś krąży rozmowa z bratem Dead'a..ciekawa lektura.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Believer
Muszę w końcu znaleźć chwilę i obejrzeć, kumpel też polecał.[V] pisze: ↑15-09-2021, 19:43Obejrzałem sobie ostatnio jeszcze raz Lords of Chaos..naprawę dobry film (oparty na prawdzie i kłamstwach hehe) .Gdy myślę o tamtych czasach to zaciekawiła mnie jedna rzecz..Czy starzy Euro odnieśli się kiedykolwiek na łamach prasy do ówczesnych wydarzeń? Internety milczą na ten temate a poczytałbym jak to wyglądało z ich perspektywy. Gdzieś krąży rozmowa z bratem Dead'a..ciekawa lektura.
- COFFIN
W prasie nigdy nie wystąpili, jeśli mówimy o istniejących wtedy i teraz magazynach muzycznych. Jedynie, jako rodzina z prawami do 'DMDS' zażądali wymazania wszelkich śladow udziału na płycie wiadomo kogo.[V] pisze: ↑15-09-2021, 19:43Obejrzałem sobie ostatnio jeszcze raz Lords of Chaos..naprawę dobry film (oparty na prawdzie i kłamstwach hehe) .Gdy myślę o tamtych czasach to zaciekawiła mnie jedna rzecz..Czy starzy Euro odnieśli się kiedykolwiek na łamach prasy do ówczesnych wydarzeń? Internety milczą na ten temate a poczytałbym jak to wyglądało z ich perspektywy. Gdzieś krąży rozmowa z bratem Dead'a..ciekawa lektura.
'Come the Blessed Madness'
-
jeszcze chyba zażądali żeby morda ich syna nie widniała na stateczniku samolotów norweskich lini lotniczych ..ponoć prowadził w sondażach;DCOFFIN pisze: ↑15-09-2021, 19:49W prasie nigdy nie wystąpili, jeśli mówimy o istniejących wtedy i teraz magazynach muzycznych. Jedynie, jako rodzina z prawami do 'DMDS' zażądali wymazania wszelkich śladow udziału na płycie wiadomo kogo.[V] pisze: ↑15-09-2021, 19:43Obejrzałem sobie ostatnio jeszcze raz Lords of Chaos..naprawę dobry film (oparty na prawdzie i kłamstwach hehe) .Gdy myślę o tamtych czasach to zaciekawiła mnie jedna rzecz..Czy starzy Euro odnieśli się kiedykolwiek na łamach prasy do ówczesnych wydarzeń? Internety milczą na ten temate a poczytałbym jak to wyglądało z ich perspektywy. Gdzieś krąży rozmowa z bratem Dead'a..ciekawa lektura.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- COFFIN
-
ciekawe archiwa..nie wiedziałem,że Euro siadał też za garami.
No przecież głosowaliśmy nawet tutaj. Pamiętam,że tam nie było blokady i można było glosować wielokrotnie. No chyba, że jednak na poziomie zliczania glosów był jakiś przesiew po ajpi.[V] pisze: ↑15-09-2021, 19:56jeszcze chyba zażądali żeby morda ich syna nie widniała na stateczniku samolotów norweskich lini lotniczych ..ponoć prowadził w sondażach;DCOFFIN pisze: ↑15-09-2021, 19:49W prasie nigdy nie wystąpili, jeśli mówimy o istniejących wtedy i teraz magazynach muzycznych. Jedynie, jako rodzina z prawami do 'DMDS' zażądali wymazania wszelkich śladow udziału na płycie wiadomo kogo.[V] pisze: ↑15-09-2021, 19:43Obejrzałem sobie ostatnio jeszcze raz Lords of Chaos..naprawę dobry film (oparty na prawdzie i kłamstwach hehe) .Gdy myślę o tamtych czasach to zaciekawiła mnie jedna rzecz..Czy starzy Euro odnieśli się kiedykolwiek na łamach prasy do ówczesnych wydarzeń? Internety milczą na ten temate a poczytałbym jak to wyglądało z ich perspektywy. Gdzieś krąży rozmowa z bratem Dead'a..ciekawa lektura.