Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Troszkę jestem zdziwiony, że nie ma tematu...Dania, death metal czyli coś w stylu zajebistych Phrenelith i Sulphurous. Troszkę Grecji w postaci Burial Invocation. Jest też troszkę zimnej Finlandii. Po świetnym demie, w zeszłym roku Dark Descent wydało doskonały debiut "Nexus of Teeth".
[youtube][/youtube]
Niedługo wychodzi Epka z jednym nowym wałkiem, dwoma nagranymi na żywca i kawałkami z dema. Wydawca ten sam jak w przypadku debiutu.
O, medrad bierze się za Hyperdontie. Będzie wesoło xD
Idź na leczenie swoich zaburzeń.
Zaraz wrzucisz jakieś gówno OI,
będzie ojojoj
Przygłupie. Nawet nie wiesz jak czekam na to co napiszesz na temat tej oraz wszystkich innych przesłuchanych płyt. Oczywiście przesłuchanych po 38 razy xD Niezgłębiona studnia beki LOL Dajesz
O, medrad bierze się za Hyperdontie. Będzie wesoło xD
Idź na leczenie swoich zaburzeń.
Zaraz wrzucisz jakieś gówno OI,
będzie ojojoj
Przygłupie. Nawet nie wiesz jak czekam na to co napiszesz na temat tej oraz wszystkich innych przesłuchanych płyt. Oczywiście przesłuchanych po 38 razy xD Niezgłębiona studnia beki LOL Dajesz
Rzucasz się po forum jak kot z przyczepioną grzechotką do ogona, pomóż sobie i pozwól specjaliście odczepić tę grzechotkę.
Wybierz się się do psychologa, może potem do psychiatry, chociaż pewnie nie jest aż tak źle, zdiagnozują Twoje zaburzenia. Chory psychicznie pewnie nie jesteś, ale nie masz zdrowo pod kopułą jak na chłopa po 50tce.
Rzucasz się po forum jak kot z przyczepioną grzechotką do ogona, pomóż sobie i pozwól specjaliście odczepić tę grzechotkę.
Wybierz się się do psychologa, może potem do psychiatry, chociaż pewnie nie jest aż tak źle, zdiagnozują Twoje zaburzenia. Chory psychicznie pewnie nie jesteś, ale nie masz zdrowo pod kopułą jak na chłopa po 50tce.
Gówniarzu, pyskaty jesteś jak niedorozwoja. Nie powiem. Spoko. Ja jestem dla odmiany pamiętliwy. Poza tym, zmień ton!
Teraz czekam na kolejne "recenzje". Mało co tak tutaj bawi LOL
Naprawdę nie chciałem tego pisać, ale zamiast napisać kilka postów, to chodzisz cały czas za ludźmi po forum, to jakaś obsesja, trochę dziwna jak na specyfikę tej strony.
Ludzi zaburzonych jest pełno, to nie jest żaden wstyd zerknąć w głąb siebie, dziwne, że tego nie dostrzegasz, skoro odstawiasz stylówę na bardzo nowoczesnego i zawsze na czasie.
Tak, modne i nowoczesne jest mieć swojego psychologa, a takie ucieknie od problemu to postawa starego człowieka.