Robcio, ale przecież to przez takich mistrzów jak ty jest tutaj ten cały burdel. Bądźmy szczerzy. Kolor flagi nie ma znaczenia.Pacjent pisze: ↑06-10-2021, 10:14Jest w tym jakaś nuta sprawiedliwości. Np. nasz Kolega płakał wczoraj, że podrożało żarcie w KFC, ale nie zauważył, iż stało się to dzięki lewicowym mechanizmom, które popiera i za którymi głosował. Za cholerę jednak nie potrafię poczuć satysfakcji z tego powodu, mimo że nie stołuję się w KFC.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: POlitykowanie
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie głosowałem na tych ludzi, ani ich poprzedników. Sugerujesz, że wymodliłem inflację?535 pisze: ↑06-10-2021, 10:38Robcio, ale przecież to przez takich mistrzów jak ty jest tutaj ten cały burdel. Bądźmy szczerzy. Kolor flagi nie ma znaczenia.Pacjent pisze: ↑06-10-2021, 10:14Jest w tym jakaś nuta sprawiedliwości. Np. nasz Kolega płakał wczoraj, że podrożało żarcie w KFC, ale nie zauważył, iż stało się to dzięki lewicowym mechanizmom, które popiera i za którymi głosował. Za cholerę jednak nie potrafię poczuć satysfakcji z tego powodu, mimo że nie stołuję się w KFC.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Sugeruję, że dobrze wiesz o co chodzi.Pacjent pisze: ↑06-10-2021, 10:50Nie głosowałem na tych ludzi, ani ich poprzedników. Sugerujesz, że wymodliłem inflację?535 pisze: ↑06-10-2021, 10:38Robcio, ale przecież to przez takich mistrzów jak ty jest tutaj ten cały burdel. Bądźmy szczerzy. Kolor flagi nie ma znaczenia.Pacjent pisze: ↑06-10-2021, 10:14Jest w tym jakaś nuta sprawiedliwości. Np. nasz Kolega płakał wczoraj, że podrożało żarcie w KFC, ale nie zauważył, iż stało się to dzięki lewicowym mechanizmom, które popiera i za którymi głosował. Za cholerę jednak nie potrafię poczuć satysfakcji z tego powodu, mimo że nie stołuję się w KFC.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Remedium jest proste. Wystarczy przy urnie skreślić ich wszystkich. Wtedy znika inflacja, IQ dobija do 160 a pała rośnie do 20 cm.Pacjent pisze: ↑06-10-2021, 10:50Nie głosowałem na tych ludzi, ani ich poprzedników. Sugerujesz, że wymodliłem inflację?535 pisze: ↑06-10-2021, 10:38Robcio, ale przecież to przez takich mistrzów jak ty jest tutaj ten cały burdel. Bądźmy szczerzy. Kolor flagi nie ma znaczenia.Pacjent pisze: ↑06-10-2021, 10:14Jest w tym jakaś nuta sprawiedliwości. Np. nasz Kolega płakał wczoraj, że podrożało żarcie w KFC, ale nie zauważył, iż stało się to dzięki lewicowym mechanizmom, które popiera i za którymi głosował. Za cholerę jednak nie potrafię poczuć satysfakcji z tego powodu, mimo że nie stołuję się w KFC.
Napisał chłopaczyna zameldowany pod mostem, któremu nie wydano dowodu osobistego. Tak jakoś deklarowałeś krasnalu. Poza tym nie przypominam sobie, żebym poszukiwał remedium. Ja sobie radzę w każdych warunkach. Natomiast uważam, że WiP jest najlepszym remedium. Przede wszystkim dla takich wypierdków jak ty.

- Bloodcult
Czyli jak zwykle, bajdurzenie starego dziada który myśli że wszystkie rozumy zjadł a co się nie odezwie to stek banałów, wymyślonych historyjek, wyświechtanych frazesów i mądrości rodem sprzed kanapy Ferdka Kiepskiego.
Zarzucasz mi kłamstwo. Daj może jakiś przykład połykaczu stolca?
- Hatefire
- Bloodcult
Ciebie niebanalny pajacu chyba w oknie życia znaleźli. Jak widzisz, grzecznie toleruję twe intymne relacje ze starszymi mężczyznami w sukienkach, ale nie próbuj w każdym temacie dowodzić że to miłość.
- Bloodcult
Przecież to ty za mną latasz po wszystkich tematach 

- Bloodcult
Ja pisałem Pacjentowi co trzeba zrobić aby być mądrym. Skąd pomysł że to było do ciebie ?
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O widzę, że ta katolska zakłamana qrwa wróciła po wczorajszej czapie w temacie o księżach. Jebany, bezczelny kutasiarz i "czopek proboszcza". I like it.
all the monsters will break your heart
- dzik
dobry kościół to kościół spalony
- Nerwowy
Oczywiście wszystko to pedofile:
https://wiadomosci.wp.pl/rycerz-jana-pa ... 547432768a
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- maciek z klanu
http://lewjudy.info/meskieplutonyrozanca/ te pierdolenie o dowódcy ryje beret. Warto przeczytać.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- mad
- weteran forumowych bitew
To i tak lepiej niż gdyby za bezpieczeństwo odpowiadały męty pokroju franka, klaudii, szajbus-waginus i ich wodzowie.