POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- mad
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
Płód (człowiek w okresie prenatalnym) to ten sam organizm, to samo istnienie, które za kilkadziesiąt lat ma szansę zostać np. babcią / dziadkiem - jeżeli go wcześniej nie zabije ktoś, komu kiedyś udało się urodzić. Dla mnie to rozwiązuje problem i żaden kk nie jest potrzebny: tak, aborcja to morderstwo.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Ściana pogardy ? A gdzie byłeś gdy zywywano mnie od kurew, skurwysynów, pokurwieńców i pedofili ?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-10-2021, 22:13Trudno, nikt mi nie powie, że nie próbowałem z wszelką życzliwością i grzecznością. Ta ściana pogardy dla odmiennych poglądów i rozumu jest jednak nie do przebicia.
Gdzie byłeś gdy przypisywano mi słowa których nigdy nie pisałeś ? (No zapomniałem że sam tak robiłeś

Gdzie byłeś kiedy mi życzono gwałtu na żonie i niepełnosprawnego dziecka ?
Gdzie byłeś gdy grożono mi pobiciem ?
Nagle panicz się oburzył że ludzkiego płodu mu nie wolno zabić i jest to oczywiście wina PiSu, kleru i pewnie samego Jezusa.
Ściana pogardy

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mowilem o filozofii starozytnej, ale widze, ze dostales jakiegos ataku sraczki z pierdziaczka. Powiedzialem juz, ze odpuszczam rozmowe. Moze innym razem.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- postuje jak opętany!
Pomyliłeś oazę z forum muzyki ekstremalnej.Bloodcult pisze: ↑18-10-2021, 23:18Ściana pogardy ? A gdzie byłeś gdy zywywano mnie od kurew, skurwysynów, pokurwieńców i pedofili ?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-10-2021, 22:13Trudno, nikt mi nie powie, że nie próbowałem z wszelką życzliwością i grzecznością. Ta ściana pogardy dla odmiennych poglądów i rozumu jest jednak nie do przebicia.
Gdzie byłeś gdy przypisywano mi słowa których nigdy nie pisałeś ? (No zapomniałem że sam tak robiłeś![]()
Nagle panicz się oburzył że ludzkiego płodu mu nie wolno zabić i jest to oczywiście wina PiSu, kleru i pewnie samego Jezusa.
Ściana pogardyże śmiechu zaraz umrę. "Odmienne poglądy"
![]()
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
Płód (człowiek w okresie prenatalnym) to ten sam organizm, to samo istnienie, które za kilkadziesiąt lat ma szansę zostać np. seryjnym morderca / pedofilem - jeżeli go wcześniej nie zabije ktoś, komu kiedyś udało się urodzić. Dla mnie to rozwiązuje problem i żaden kk nie jest potrzebny: tak, aborcja jest super.
rzułf
- Bloodcult
Tyle że ta ekstremalność okazała się śmieszna i pusta. Dobrze to ujął kiedyś Pacjent: "black metal ma twarz oplutego na lotnisku wokalisty Belphegor".shitshow pisze: ↑18-10-2021, 23:27Pomyliłeś oazę z forum muzyki ekstremalnej.Bloodcult pisze: ↑18-10-2021, 23:18Ściana pogardy ? A gdzie byłeś gdy zywywano mnie od kurew, skurwysynów, pokurwieńców i pedofili ?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-10-2021, 22:13Trudno, nikt mi nie powie, że nie próbowałem z wszelką życzliwością i grzecznością. Ta ściana pogardy dla odmiennych poglądów i rozumu jest jednak nie do przebicia.
Gdzie byłeś gdy przypisywano mi słowa których nigdy nie pisałeś ? (No zapomniałem że sam tak robiłeś![]()
Ściana pogardyże śmiechu zaraz umrę. "Odmienne poglądy"
![]()
Czy w związku z tym, że ty masz już problem rozwiązany to chciałbyś decydować i kazać komuś rodzić ?mad pisze: ↑18-10-2021, 23:05Płód (człowiek w okresie prenatalnym) to ten sam organizm, to samo istnienie, które za kilkadziesiąt lat ma szansę zostać np. babcią / dziadkiem - jeżeli go wcześniej nie zabije ktoś, komu kiedyś udało się urodzić. Dla mnie to rozwiązuje problem i żaden kk nie jest potrzebny: tak, aborcja to morderstwo.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Misiek, dlaczego uzurpujesz sobie prawo do zezwalania by bezkarnie zabijano kogoś zupełnie niewinnego? Śmierdzi brunatnym.535 pisze: ↑19-10-2021, 02:22Czy w związku z tym, że ty masz już problem rozwiązany to chciałbyś decydować i kazać komuś rodzić ?mad pisze: ↑18-10-2021, 23:05Płód (człowiek w okresie prenatalnym) to ten sam organizm, to samo istnienie, które za kilkadziesiąt lat ma szansę zostać np. babcią / dziadkiem - jeżeli go wcześniej nie zabije ktoś, komu kiedyś udało się urodzić. Dla mnie to rozwiązuje problem i żaden kk nie jest potrzebny: tak, aborcja to morderstwo.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Robcio. Może jednak zajmij się swym marnym żywotem zahukanego przez proboszcza degenerata, pozostawiając te sprawy na głowie zainteresowanych? Chcecie się bawić w pana boga, bawcie się sami i we własnym zakresie. Nie chcecie "zabijać" to nie "zabijajcie", ale od decyzji innych ludzi won skurwysyny. Tym bardziej, że tak naprawdę krzywdzicie swoje kobiety, które rodzą potajemnie i wyrzucają dzieci na wysypiska lub marynują w beczkach. Nie przeszkadza wam natomiast turystyka aborcyjna ...no chyba, że tutaj też macie plany na rozszerzenie ustawy, bando śmierdzącego chuja. Reasumując. Wolna wola, wolny wybór. Trzeba być skurwiałą szmatą, by wymagać od kobiety poświęceń, samemu nie dając nic w zamian. Jesteś Robcio panem bpgiem, że chcesz komuś kazać coś robić? W tym wypadku rodzić? Jebać takich jak ty. Jeszcze jedno. Nie możesz być aż tak głupi, żeby wierzyć, że takimi działaniami ratujesz komuś życie, ograniczając słynną krzywdę ludzką. No chyba, że wam właśnie chodzi o cierpienie, ale przecież nikt wam tego nie zabrania.Pacjent pisze: ↑19-10-2021, 05:42Misiek, dlaczego uzurpujesz sobie prawo do zezwalania by bezkarnie zabijano kogoś zupełnie niewinnego? Śmierdzi brunatnym.535 pisze: ↑19-10-2021, 02:22Czy w związku z tym, że ty masz już problem rozwiązany to chciałbyś decydować i kazać komuś rodzić ?mad pisze: ↑18-10-2021, 23:05Płód (człowiek w okresie prenatalnym) to ten sam organizm, to samo istnienie, które za kilkadziesiąt lat ma szansę zostać np. babcią / dziadkiem - jeżeli go wcześniej nie zabije ktoś, komu kiedyś udało się urodzić. Dla mnie to rozwiązuje problem i żaden kk nie jest potrzebny: tak, aborcja to morderstwo.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Tak, ten sam organizm, ale nie, nie "to samo istnienie". Indywidualność danego człowieka nie zawiera się w samym unikalnym dla danej jednostki kodzie genetycznym, bo pod tym wzgledem nie różnimy się od szczurów, tylko od sieci połaczeń neuronowych, która może - ale nie musi - rozwinać się na bazie organizmu ludzkiego. Osoba ludzka to, upraszczając, autonomiczna jednostka czująca i myśląca, zapisana i procesujaca się na bazie zwierzęcych tkanek organizmu z gatunku homo sapiens. Płód nie jest osobą ludzką i nie istnieje w taki sam sposób jak osoba ludzka. To tak, jakbyś powiedział, że Twój dysk twardy to "to samo istnienie", co zawarte na nim dane.mad pisze: ↑18-10-2021, 23:05Płód (człowiek w okresie prenatalnym) to ten sam organizm, to samo istnienie, które za kilkadziesiąt lat ma szansę zostać np. babcią / dziadkiem - jeżeli go wcześniej nie zabije ktoś, komu kiedyś udało się urodzić. Dla mnie to rozwiązuje problem i żaden kk nie jest potrzebny: tak, aborcja to morderstwo.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
@535
Jak nie chce się mieć dzieci to się na siusiaka zakłada gumkę. Jak się ich nie chce wcale to się robi wazektomie. Aborcja to procedura dla degeneratów jak ta babka co wyskrobała dziecko bo miała za mało miejsca na książki.
@WaszJudasz
Idąc tym samym tokiem rozumowania człowiek który traci pamięć również jest innym bytem. Czy należy więc pozbawić bo nabytych wcześniej praw ?
Poza tym ze świadomością czy bez nadal płód jest ludzki i nieprzerwany rozwój zapewni mu przeistoczenie w "człowieka" któremu żadna lewacka ideologia człowieczeństwa już nie odbierze.
Jak nie chce się mieć dzieci to się na siusiaka zakłada gumkę. Jak się ich nie chce wcale to się robi wazektomie. Aborcja to procedura dla degeneratów jak ta babka co wyskrobała dziecko bo miała za mało miejsca na książki.
@WaszJudasz
Idąc tym samym tokiem rozumowania człowiek który traci pamięć również jest innym bytem. Czy należy więc pozbawić bo nabytych wcześniej praw ?
Poza tym ze świadomością czy bez nadal płód jest ludzki i nieprzerwany rozwój zapewni mu przeistoczenie w "człowieka" któremu żadna lewacka ideologia człowieczeństwa już nie odbierze.
- maciek z klanu
Tutaj pani z sistars tez pierdolila dumnie że abortowala bo ma za małe mieszkanie. Trzeba być ładna spierdolina żeby coś takiego publicznie z dumą mówić.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Bloodcult
Może gdyby był kataster to by miała tak duże mieszkanie że i dzieci i książki by się zmieściły xD
Żartuje. Jest to prostu leniwą, egoistyczną, pełną cynizmu lewaczką dla której zabić to jak splunąć
Żartuje. Jest to prostu leniwą, egoistyczną, pełną cynizmu lewaczką dla której zabić to jak splunąć

- maciek z klanu
Człowieka, nie zwierzę.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Jakich nabytych praw? Był taki przypadke eksperymentalnej terapii wścieklizny, gdzie próbowano leczyc nastolatkę śpiaczką farmakologiczną. Efekt okazał się trudny do oceny: z jednej strony przeżyła, z drugiej nie. Organizm jak najbardziej wrócił do plus minus normy, tyle że okazało się, że skasowana została cała pamięć, osobowość i wszelkie nabyte umiejetności. Z czasem rozwinęła się z nowa osobowośc, bez jakichkolwiek widocznych zwiazków z poprzednią. Nazwałbyś to "tym samym istnieniem"? Nikomu jednak nie przyszło do głowy pozbawiać tej - nowej - osoby jakichkolwiek praw.
Cieszę sie, że przyznajesz, że człowieczeństwo bedące czymś wiecej niż jedynie "przynależnością do gatunku homo sapiens" w wypadku płodu dopiero się w przyszlości pojawi (lub nie). Oznacza to, że aborcja nie jest zamachem na jakieś realnie istniejace czlowieczeństwo, a co najwyżej na wyobrażone, potencjalne.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Zrób se wazektomię mózgu najlepiej. Pamiętaj. Ile ludzi , tyle przypadków i powodów takich, a nie innych decyzji. Nie baw się w pana boga, zostaw te sprawy ich sumieniom. Tym bardziej, że gówno cię powinno obchodzić co i kto w życiu robi. Ja przykładowo nie jestem zwolennikiem aborcji, ale nie odważyłbym się powiedzieć kobiecie, że ma urodzić za wszelką cenę.
-
- postuje jak opętany!
Dokładnie. To jest prawo, a nie nakaz. Nie chcesz aborcji to jej nie rób. Proste jak drut...
A nakaz rodzenia chorych dzieci w tym pierdolniku to jest aberracja na światową skalę. Wszystkim moralizującym kurwiom kazałbym tak z pół roku popracować w DPS-ach z małymi dziećmi. Może optyka uległaby zmianie.
A nakaz rodzenia chorych dzieci w tym pierdolniku to jest aberracja na światową skalę. Wszystkim moralizującym kurwiom kazałbym tak z pół roku popracować w DPS-ach z małymi dziećmi. Może optyka uległaby zmianie.
We can't hear nothing
- Bloodcult
@judasz
Zdefiniuj w takim razie kiedy zaczyna się człowieczeństwo a kiedy jedynie przynależność do gatunku.
Ubezwłasnowolnienie istnieje w polskim prawie. Nie pozbawia ono praw ze względu na cechy osobowości (oczywiście pośrednio) ?
@shitshow
Zdefiniuj które choroby zasługują na śmierć a które nie.
Zdefiniuj w takim razie kiedy zaczyna się człowieczeństwo a kiedy jedynie przynależność do gatunku.
Ubezwłasnowolnienie istnieje w polskim prawie. Nie pozbawia ono praw ze względu na cechy osobowości (oczywiście pośrednio) ?
@shitshow
Zdefiniuj które choroby zasługują na śmierć a które nie.
Przypominam ci leniwy katolski kurwiu, że nakazywanie rodzenia i nakazywania życia za wszelką cenę jest jeszcze większym egoizmem i skurwieniem z twojej strony, gdyż nic ciebie nie kosztuje, prócz powielania i wypuszczania gównianej papki z miejsca w którym powinien być mózg. Didatkowo robisz to bezinteresownie zamiast po prostu zamknąć ryj i dać ludziom decydować. Nie lubię tej baby, właściwie nią gardze, ale zrobiła co zrobiła tylko nie wiem po chuj się tym chwaliła. Natomiast mam to serdecznie w dupie. Jej sprawa i tego apsztyfikanta, który pozwala się gnieść swojej rodzinie w sześdziesięciometrowej kawalerce. Jebał ich pies.
- Bloodcult
Ja nie mówię o sytuacjach ekstremalnych bo to margines. Jak jest zagrożenie życia matki niech decydują lekarze. Jak jest płód który nie przeżyje godziny można się zastanowić. Ale to podkreślam margines.
Cała reszta przypadków na właśnie twarz tej babki z Sistars. Bo mieszkanie małe, bo to z szefem w pracy, bo to z wakacji all inclusive w Egipcie i habibi zniknął. Taka prawda. Co się teraz dzieje w Texasie ? Ano korpo fundują swoim pracownikom wycieczki poza Texas by się legalnie wyskrobać. W Nowym Jorku legalna jest aborcja do dziewiątego miesiąca życia (niby w niektórych przypadkach ale papier na to można załatwić szybciej niż Ponopticon papier na brak maseczki).
Cała reszta przypadków na właśnie twarz tej babki z Sistars. Bo mieszkanie małe, bo to z szefem w pracy, bo to z wakacji all inclusive w Egipcie i habibi zniknął. Taka prawda. Co się teraz dzieje w Texasie ? Ano korpo fundują swoim pracownikom wycieczki poza Texas by się legalnie wyskrobać. W Nowym Jorku legalna jest aborcja do dziewiątego miesiąca życia (niby w niektórych przypadkach ale papier na to można załatwić szybciej niż Ponopticon papier na brak maseczki).