Uprzejmie donoszę...
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
ale już żywi letko uszkodzeni podchodzili pod Aktion T4ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-10-2021, 19:51Sprawdziłem z ciekawości, dlaczego Pacjent jeszcze nie powołał się na Trzecią Rzeszę, ale teraz wszystko jasne: w Trzeciej Rzeszy aborcja była zakazana. Niemkom za aborcję groziła kara śmierci.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Eno, luzik. Była też dzisiaj wzmianka od parchach konfiarskich. Żadne, co nawet wyschło, a jeszcze nie odpadło od podeszwy, nie zostanie pomięte. Także na spokojnie. Atencja bedzie, nie ma co zazdrościć, co wpis to powód przecież.
Wracając do poruszonego wątku. Dla niezorientowanych, rzeczywiście warto powtórzyć. Uczestnik paraolimpiad szachowych to jest gumowa pała jakich tutaj mało. No może poza mistrzempapy - znasz typa, co? i pacjentopticonem. Typ wymamroli każdą pierdołę, żeby tylko usiąść okrakiem i było miło.
Ostatnio zmieniony 30-10-2021, 20:18 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
lys på slutten av lys
-
Dla "podludzi" była na życzenie. Jedziesz z tym dalej.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-10-2021, 19:51Sprawdziłem z ciekawości, dlaczego Pacjent jeszcze nie powołał się na Trzecią Rzeszę, ale teraz wszystko jasne: w Trzeciej Rzeszy aborcja była zakazana. Niemkom za aborcję groziła kara śmierci.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
Może zmień konto na Wacława, tak cię urobili politycznie, że nie jesteś w stanie połączyć kilku nitek,Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 20:12Eno, luzik. Była też dzisiaj wzmianka od parchach konfiarskich. Żadne, co nawet wyschło, a jeszcze nie odpadło od podeszwy, nie zostanie pomięte. Także na spokojnie. Atencja bedzie, nie ma co zazdrościć, co wpis to powód przecież.
Wracając do poruszonego wątku. Dla niezorientowanych, rzeczywiście warto powtórzyć. Uczestnik paraolimpiad szachowych to jest gumowa pała jakich tutaj mało. No może poza mistrzempapy i pacjentopticonem. Typ wymamroli każdą pierdołę, żeby tylko usiąść okrakiem i było miło.
by załapać, że ktoś nie jest na stałe przyspawany do jednej opcji, tylko krytykuje wszystkie jak leci.
- Ascetic
Czyli do jakiej? <Że się już pochylę, niech stracę, nad debilem.>Medard pisze: ↑30-10-2021, 20:20Może zmień konto na Wacława, tak cię urobili politycznie, że nie jesteś w stanie połączyć kilku nitek,Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 20:12Eno, luzik. Była też dzisiaj wzmianka od parchach konfiarskich. Żadne, co nawet wyschło, a jeszcze nie odpadło od podeszwy, nie zostanie pomięte. Także na spokojnie. Atencja bedzie, nie ma co zazdrościć, co wpis to powód przecież.
Wracając do poruszonego wątku. Dla niezorientowanych, rzeczywiście warto powtórzyć. Uczestnik paraolimpiad szachowych to jest gumowa pała jakich tutaj mało. No może poza mistrzempapy i pacjentopticonem. Typ wymamroli każdą pierdołę, żeby tylko usiąść okrakiem i było miło.
by załapać, że ktoś nie jest na stałe przyspawany do jednej opcji, tylko krytykuje wszystkie jak leci.
lys på slutten av lys
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Dopiero od 1943, ale to niepodobna, wcale niepodobna, lepiej o tym nie wspominać:-)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No to zgadza się: kobiety muszą urodzić, a co potem się stanie, no to już inna historia...
If you do everything right, there will be no struggle.
- nicram
Poznajemy. Już nasz brunatny Robercik stał sie niezwykle aktywny jak pojawił się temat aborcji i próbuje obrzucić gównem Sebastiana. A nóź się gówno przyklei.
all the monsters will break your heart
- Ascetic
Prawda? A wystarczyłoby napisać, <pacjentopticon pisze>: "tak, jestem zamordystą katolskim", "nie ma skrobanek, bo nie i co mi zrobicie"", ale nie, lepiej opowiadać, że Seba to potencjalny morderca, wkładać mu niewypowiedziane słowa do ust i takie tam inne zabiegi, chyba tylko, dla nieczytających i niepiśmiennych. Może być jakoś tak normalnie, a jest jak zawsze.
lys på slutten av lys
- nicram
Typowy zabieg i strategia tych kurew. Czy Robercika czy Bloodkała. insynuacje, oskarżenia, kłamstwa. No ale 2 tyś. lat tradycji zobowiązuje.Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 20:53Prawda? A wystarczyłoby napisać, <pacjentopticon pisze>: "tak, jestem zamordystą katolskim", "nie ma skrobanek, bo nie i co mi zrobicie"", ale nie, lepiej opowiadać, że Seba to potencjalny morderca, wkładać mu niewypowiedziane słowa do ust i takie tam inne zabiegi, chyba tylko, dla nieczytających i niepiśmiennych. Było by jakoś tak normalnie, a tak jest jak zawsze.

- Ascetic
Kurwa, może ich tam batożą za choćby milimetrowe odstąpienie od nakazanego przekazu dnia? Przejebane.nicram pisze: ↑30-10-2021, 20:57Typowy zabieg i strategia tych kurew. Czy Robercika czy Bloodkała. insynuacje, oskarżenia, kłamstwa. No ale 2 tyś. lat tradycji zobowiązuje.Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 20:53Prawda? A wystarczyłoby napisać, <pacjentopticon pisze>: "tak, jestem zamordystą katolskim", "nie ma skrobanek, bo nie i co mi zrobicie"", ale nie, lepiej opowiadać, że Seba to potencjalny morderca, wkładać mu niewypowiedziane słowa do ust i takie tam inne zabiegi, chyba tylko, dla nieczytających i niepiśmiennych. Było by jakoś tak normalnie, a tak jest jak zawsze.![]()
lys på slutten av lys
- Medard
Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 20:21Czyli do jakiej? <Że się już pochylę, niech stracę, nad debilem.>Medard pisze: ↑30-10-2021, 20:20Może zmień konto na Wacława, tak cię urobili politycznie, że nie jesteś w stanie połączyć kilku nitek,Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 20:12
Eno, luzik. Była też dzisiaj wzmianka od parchach konfiarskich. Żadne, co nawet wyschło, a jeszcze nie odpadło od podeszwy, nie zostanie pomięte. Także na spokojnie. Atencja bedzie, nie ma co zazdrościć, co wpis to powód przecież.
czy wybierasz leszke "odkryłem dla was magdalenę ogórek",
czy rafałku "zrobię wam wszystkim loda, tylko mnie wybierzcie",
albo ariadnę zandberg "płaććie wyższe podatki, a ja biere dofinansowanie" to dla mnie obojętne i to samo.
A pisanie, że teraz wybierzmy słabo, ale kiedyś ich rozliczymy, to nie przystoi do starego chłopa,
bo każde dziecko wie, że większość tematów się szybko przedawnia i nikogo już nie rozliczą,
zresztą do tej pory żadna opcja nie rozliczyła pozostałych.
Stalin by zdążył roztrzelać kilkadziesiąt tysi i 4x tyle do łagrów wysłać przez kilka lat.
Ostatnio zmieniony 30-10-2021, 21:06 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ascetic
xD co?Medard pisze: ↑30-10-2021, 21:00
czy wybierasz leszke "odkryłem dla was magdalenę ogórek",
czy rafałku "zrobię wam wszystkim loda, tylko mnie wybierzcie",
albo ariadnę zandberg "płaććie wyższe podatki, a ja biere dofinansowanie" to dla mnie obojętne
Jednak straciłem LOL
lys på slutten av lys
- nicram
Może batożą, może ruchają. W każdym bądź razie to jebane zboki, których należałoby zajabać. Taki jest imperatyw moralny każdego przyzwoitego człowieka.Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 20:59Kurwa, może ich tam batożą za choćby milimetrowe odstąpienie od nakazanego przekazu dnia? Przejebane.nicram pisze: ↑30-10-2021, 20:57Typowy zabieg i strategia tych kurew. Czy Robercika czy Bloodkała. insynuacje, oskarżenia, kłamstwa. No ale 2 tyś. lat tradycji zobowiązuje.Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 20:53
Prawda? A wystarczyłoby napisać, <pacjentopticon pisze>: "tak, jestem zamordystą katolskim", "nie ma skrobanek, bo nie i co mi zrobicie"", ale nie, lepiej opowiadać, że Seba to potencjalny morderca, wkładać mu niewypowiedziane słowa do ust i takie tam inne zabiegi, chyba tylko, dla nieczytających i niepiśmiennych. Było by jakoś tak normalnie, a tak jest jak zawsze.![]()
- Medard
Do tej pory, pewnie już ze dwa lata, szukasz decyzji trzaskowskiego, która byłaby korzystna dla miasta i mieszkańców, sensowna itp.Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 21:04xD co?
Jednak straciłem LOL
i nie możesz takiej znaleźć.
Więc się teraz wykaż, pytałem już dawno o przykład dobrej i korzystnej decyzji,
znowu będziesz o czymś bredził w różnych tematach, ale nie podasz przykładu, najlepiej kilku,
żeby zachęcić do głosowania na niego.
Przecież to prosta piłka, rzucić kilka tematów, zamiast pisać sto postów o niczym.
- Ascetic
Że coś rzekomo napisałeś, 2 lata temu, to ja mam się do tego odnieść? ty, kurwa normalny jesteś? xD Poza tym, tobie się wydaje, że jak coś napiszesz, to ktoś stanie na baczność? Że to jest "rozmowa"? Nie wiem, na jakiś narzucony, przez ociężałego temat? Powtórzę się, ty kurwa normalny jesteś?Medard pisze: ↑30-10-2021, 21:11Do tej pory, pewnie już ze dwa lata, szukasz decyzji trzaskowskiego, która byłaby korzystna dla miasta i mieszkańców, sensowna itp.
i nie możesz takiej znaleźć.
Wiec się teraz wykaż, pytałem już dawno o przykład dobrej i korzystnej decyzji.
lys på slutten av lys
- Medard
To jednak nienormalny naprawdę, bo opóźniony w rozwoju to nie jesteś, a szkoda, byłoby łatwiej to przyjąć i ignorować,Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 21:18Że coś rzekomo napisałeś, 2 lata temu, to ja mam się do tego odnieść? ty, kurwa normalny jesteś? xD Poza tym, tobie się wydaje, że jak coś napiszesz, to ktoś stanie na baczność? Że to jest "rozmowa"? Nie wiem, na jakiś narzucony, przez ociężałego temat? Powtórzę się, ty kurwa normalny jesteś?
skoro nie rozumiesz, że partia, której nie lubisz spełniała
swoje obietnice wyborcze, trafia też propagandowo na podatny grunt do wystarczająco dużej grupy wyborców, dlatego dwa razy wygrała wybory, a właściwie to nawet cztery razy.
A w tym czasie pisanie mętnych postów, ma niby załatwić temat, skoro nie można podać dobrego przykładu działań opozycji
i takiego przykładu nie będzie nawet za rok, czy dwa, szkoda, że tak jest, ale niestety nie może być lepiej w tym kraju.
- Ascetic
Podać to ci mogę do ryjaMedard pisze: ↑31-10-2021, 00:48To jednak nienormalny naprawdę, bo opóźniony w rozwoju to nie jesteś, a szkoda, byłoby łatwiej to przyjąć i ignorować,Ascetic pisze: ↑30-10-2021, 21:18Że coś rzekomo napisałeś, 2 lata temu, to ja mam się do tego odnieść? ty, kurwa normalny jesteś? xD Poza tym, tobie się wydaje, że jak coś napiszesz, to ktoś stanie na baczność? Że to jest "rozmowa"? Nie wiem, na jakiś narzucony, przez ociężałego temat? Powtórzę się, ty kurwa normalny jesteś?
skoro nie rozumiesz, że partia, której nie lubisz spełniała
swoje obietnice wyborcze, trafia też propagandowo na podatny grunt do wystarczająco dużej grupy wyborców, dlatego dwa razy wygrała wybory, a właściwie to nawet cztery razy.
A w tym czasie pisanie mętnych postów, ma niby załatwić temat, skoro nie można podać dobrego przykładu działań opozycji
i takiego przykładu nie będzie nawet za rok, czy dwa, szkoda, że tak jest, ale niestety nie może być lepiej w tym kraju.
lys på slutten av lys
- Bloodcult