DISGORGE (tylko meksykański !!!)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: DISGORGE (tylko meksykański !!!)
Pod tytułem "Vomica convultions" wyszedł właśnie zbiór materiału z różnych splitów tych chorych pojebów 

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niby fajnie, ale zamiast odcinać kupony od chlubnej przeszłości mogliby uderzyć czymś premierowym.Dead But Rimming pisze: ↑03-11-2021, 16:00Pod tytułem "Vomica convultions" wyszedł właśnie zbiór materiału z różnych splitów tych chorych pojebów![]()
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Byłoby miło, zwłaszcza gdyby ukręcili bardziej czytelne brzmienie, ale ostatnio i tak mocno się zaktywizowali-merch, reedycje, wersję koncertowe, kompilacje, Spotify, Bandcamp...więc może i do studia wejdą.
-
- weteran forumowych bitew
Oby nagrali wreszcie nowy materiał Szaleńcy . Czas odpalić dwójkę .
-
- postuje jak opętany!
Trochę dziwny klimat - wydają reedycje, tłuką nowy merch (m.in. Klaudiusz Witczak coś im narysował), ale nie nagrywają nowych numerów. Więcej wzorów koszulek i bluz niż kawałków. Minęło już sporo czasu od ostatniego pełniaka - 15 lat chyba, to choćby z nudów mogliby nagrać ze 3 numery i jakiś split wypuścić, czy coś.