arkhon infaustus

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: arkhon infaustus

15-10-2017, 17:24

Przeca wiem o tym. Zresztą ostatni Antaeus zachwalałem,bo to świetna płyta co wcale nie umniejsza wielkości ostatniego AI. To zupełnie dwie inne szkoły grania ale cechuje je kraj pochodzenia i te specyficzne wibracje. Jestem zachwycony jednym i drugim powrotem. Tylko sie cieszyć ,że ta Francja wysrywa tyle dobrej muzyki. O rozczarowaniu nie ma mowy ale wiem,że pewne osoby jednak są zawiedzione. To jest po prostu kontynuowanie formuły z Orthodoxyn. To im w duszy gra.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

15-10-2017, 17:56

tomaszm pisze:O rozczarowaniu nie ma mowy ale wiem,że pewne osoby jednak są zawiedzione. To jest po prostu kontynuowanie formuły z Orthodoxyn. To im w duszy gra.
A to się sprawdzi czy kontynuacja z orthodoxyn , bo na razie tylko 2 odsłuchy miałem .
Rzeczywiście rozczarowania nie ma, ale trochę większego wkurwu mi tutaj zabrakło
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

15-10-2017, 18:31

pr0metheus pisze:
tomaszm pisze:O rozczarowaniu nie ma mowy ale wiem,że pewne osoby jednak są zawiedzione. To jest po prostu kontynuowanie formuły z Orthodoxyn. To im w duszy gra.

A to się sprawdzi czy kontynuacja z orthodoxyn , bo na razie tylko 2 odsłuchy miałem .
Rzeczywiście rozczarowania nie ma, ale trochę większego wkurwu mi tutaj zabrakło
Wkurwienie już na "Orthodoxyn" przeistoczylo się w nihilizm i desperacje.
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

07-11-2021, 18:07

Panie pr0methe0, ostatnią razą, to widziałem pana perkusistu Arkhon Infaustus (Azk.6) , na Hellfeście z Mutiilation....kosa gig.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

07-11-2021, 18:21

W bdb towarzystwie meyhnacha. Zajebiscie.
Azk zdaje się już dawno nie bębni w arkhon i. Chyba skupił się na tym swoim doctor livingstone
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

07-11-2021, 18:25

pr0metheus pisze:
07-11-2021, 18:21
W bdb towarzystwie meyhnacha. Zajebiscie.
Azk zdaje się już dawno nie bębni w arkhon i. Chyba skupił się na tym swoim doctor livingstone
chyba ten projekt też tak sobie kula, bo od 4 latach nic nie nagrali...
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

13-10-2024, 13:03

z crionic'arskiej przyjemności (przecież nie obowiązku xd), dodam, że francuska Impure Wedding Prod., popełniła
reedycję debiutanckiej EP Arkhon Infaustus " In Sperma Infernum " z roku 1998.
wyszedł CD digi w nakładzie 333 szt, cass 99 sztuk i LP 333 szt.
Sama label, dość problematyczny kontakt, sam pre-order opóźniony chyba o rok (po wpłacie)...inny hit, wysyłka
kilku winyli/kaset zapłaciłem chyba 30 eur, a przyszło zwykłym listem za kilka eur....Swoją drogą, ciekawe ceny
Francuzi majo, że ponad 2 kg "zwykły list", można nadać tam za 30 pln.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

13-10-2024, 13:07

A Tribute to Arkhon Infaustus 1998 - 2017

Paris, France 1-9-02 live z Jamesem Read'em na perkusji (Blood Revolt, Revenge, Conqueror i Axis Of Advance)
r o b e r t
weteran forumowych bitew

13-10-2024, 14:45

SODOMOUSE pisze:
13-10-2024, 13:03
z crionic'arskiej przyjemności (przecież nie obowiązku xd), dodam, że francuska Impure Wedding Prod., popełniła
reedycję debiutanckiej EP Arkhon Infaustus " In Sperma Infernum " z roku 1998.
wyszedł CD digi w nakładzie 333 szt, cass 99 sztuk i LP 333 szt.
Sama label, dość problematyczny kontakt, sam pre-order opóźniony chyba o rok (po wpłacie)...inny hit, wysyłka
kilku winyli/kaset zapłaciłem chyba 30 eur, a przyszło zwykłym listem za kilka eur....Swoją drogą, ciekawe ceny
Francuzi majo, że ponad 2 kg "zwykły list", można nadać tam za 30 pln.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
bedziesz to zamawiał Bartek to bym się podłaczył na 1 cd szczegoły na priv
C//A
postuje jak opętany!

13-10-2024, 15:38

Impure Wedding to niestety dno jeśli chodzi o wysyłki. Szkoda, bo trochę dobrego wypuścili. Nie narzekam jak paka nie wychodzi do mnie 4d po premierze. Ale jak gość nie wysłała przez 3m płyt, które niby są wydane, nie jestem szczęśliwy.

Arkhon Infaustus to u mnie top. I tylko dlatego nie uruchomiłem zwrotu PayPal przez te 3m.

Arkhon Infaustus z Toxikiem nieodżałowany. Widząc podbity wątek miałem nadzieję, że coś się u nich dzieje. Ale to tylko Deviant monetyzuje mój sentyment. Scroll on...
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

13-10-2024, 15:51

C//A pisze:
Impure Wedding to niestety dno jeśli chodzi o wysyłki. Szkoda, bo trochę dobrego wypuścili. Nie narzekam jak paka nie wychodzi do mnie 4d po premierze. Ale jak gość nie wysłała przez 3m płyt, które niby są wydane, nie jestem szczęśliwy.

Arkhon Infaustus to u mnie top. I tylko dlatego nie uruchomiłem zwrotu PayPal przez te 3m.

Arkhon Infaustus z Toxikiem nieodżałowany. Widząc podbity wątek miałem nadzieję, że coś się u nich dzieje. Ale to tylko Deviant monetyzuje mój sentyment. Scroll on...
ja podobnie, czekałem grzecznie na wysyłkę srogo opóźnioną, po wygaśnięciu wszelkich roszczeń do paypal.
Dojechało bezpiecznie, chociaż zwykły list z FR, mógł po prostu przepaść. Na gigsu kilka lat temu w Poznaniu byłeś U Bazyla? Dobry set poczyniony.
C//A
postuje jak opętany!

13-10-2024, 22:43

SODOMOUSE pisze:
C//A pisze:

ja podobnie, czekałem grzecznie na wysyłkę srogo opóźnioną, po wygaśnięciu wszelkich roszczeń do paypal.
Dojechało bezpiecznie, chociaż zwykły list z FR, mógł po prostu przepaść. Na gigsu kilka lat temu w Poznaniu byłeś U Bazyla? Dobry set poczyniony.
Niestety nie. To była niedziela, a w poniedziałek wczesnym rankiem miałem bardzo poważne zobowiązania 300km dalej. Do dziś żałuję.
Widziałem ich później w Łodzi po "reaktywacji" i jeszcze bardziej żałowałem, że nie byłem w Posen...

Z kronikarkiej przyjemności nie można nie wspomnieć o tym koncercie. Poza wykonaniem, co uważniejsi obserwujący, przy ~24min dostrzegą niecodzienne rytuały oralne.

Gdzie są codzienne czaszki i kielichy?
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

13-10-2024, 22:47

C//A pisze:
13-10-2024, 22:43
SODOMOUSE pisze:
C//A pisze:

Niestety nie. To była niedziela, a w poniedziałek wczesnym rankiem miałem bardzo poważne zobowiązania 300km dalej. Do dziś żałuję.
Widziałem ich później w Łodzi po "reaktywacji" i jeszcze bardziej żałowałem, że nie byłem w Posen...

Z kronikarkiej przyjemności nie można nie wspomnieć o tym koncercie. Poza wykonaniem, co uważniejsi obserwujący, przy ~24min dostrzegą niecodzienne rytuały oralne.

Gdzie są codzienne czaszki i kielichy?
Widziałem ich jako siedemnastolatek we Wrocku kiedyś wspólnie z Revenge, Angelcorpse i Stillborn. Cieszę się, że tam pojechałem bo bardzo ważnym zespołem się dla mnie stali. Koncert był niezłym, niepokojącym misterium. Nic się nie działo, ale atmosfera tej muzyki i oni jako ludzie dawali taki pojebany vibe.
Potem po reaktywacji w Poznaniu byłem jak już tylko Deviant się ostał. Klawo, ale nie to samo.
ODPOWIEDZ