tak

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
tak
W zeszłym tygodniu cisnalem lonesome dove, to może teraz takich kombojów zapodam.
Od dawna bylo wiadomo, ze bedzie to pierwszy odcinek - z tego wlasnie powodu poczekam, az doprowadza pierwszy tom (i moze cos wiecej) do konca.Stary Metal pisze: ↑07-11-2021, 14:16
Wiedziałem, że jest to pierwsza część, ale psia mać myślałem, że opowieść będzie doprowadzona do końca pierwszego tomu, natomiast część druga, to będą Dzieci Diuny.
Tymczasem obejrzałem tylko połowę historii pierwszego tomu, z czego druga połowa nawet jeszcze nie jest nakręcona. Czy będzie? Mówią, że tak. No cóż - zobaczymy.
Zgadza się, czytałem, że to będzie pierwsza część, ale widocznie nie doczytałem. Bo pomyślałem, że pierwsza część Diuny, to właśnie Diuna, druga część to Dzieci Diuny i tak dalej.ggfh pisze: ↑08-11-2021, 07:50Od dawna bylo wiadomo, ze bedzie to pierwszy odcinek - z tego wlasnie powodu poczekam, az doprowadza pierwszy tom (i moze cos wiecej) do konca.Stary Metal pisze: ↑07-11-2021, 14:16
Wiedziałem, że jest to pierwsza część, ale psia mać myślałem, że opowieść będzie doprowadzona do końca pierwszego tomu, natomiast część druga, to będą Dzieci Diuny.
Tymczasem obejrzałem tylko połowę historii pierwszego tomu, z czego druga połowa nawet jeszcze nie jest nakręcona. Czy będzie? Mówią, że tak. No cóż - zobaczymy.
Tak, jest juz zielone swiatlo na dokonczenie powiesci.
Na Netflixie nawet vikingi są grani przez mudzinów
Widocznie zasłużył!
Naprawdę?I nikt tego nie zgłosił?Dzisiaj nie wolno bić ani zabijać murzynów!
e tam...devastator77 pisze: ↑08-11-2021, 17:13Naprawdę?I nikt tego nie zgłosił?Dzisiaj nie wolno bić ani zabijać murzynów!
Wrażenie pierwsze nie jest to złe ale wybitne też nie plus totalnie chujowa ścieżka dźwiękowa. W najbliższych dniach jak będę miał chwilę to usystematyzuję co nie tak z tym filmem bo jednak oczekiwania miałem większe.
srata tataTony Soprano zaczyna swoje gangsterskie życie w Newark.
Jak to jest możliwe, że film, trwajac ile trwa, przedstawia MNIEJ niż krótszy w tym okresie powieści film Lyncha? Tak, u Lyncha od dotarcia do siczy Tabr wszystko wystrzela z kopyta żęby się wyrobić z watkiem głównym do końca i tu jest nadzieja, że Dune 2 ten okres potraktuje lepiej, przynajmniej tak dobrze jak serial ale poki co, film z 2021 jest przegadany i zmarnował fhuj czasu.