Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Dzięki temu co wspomniał serial, Line of Duty niszczy, dawno się tak w żaden serial nie wciągnąłem. Ten widać jeszcze z poprzedniej fali kiedy robili 5+ sezonów (mini, tylko 5-6 odc na sezon) ale odcinki ciekawe godzinne a przy tym naprawdę nasycone akcja i fabuła a dalej idąc nawet pewna poglebiona psychologia postaci. No i piękny british english.. czego chcieć więcejAscetic pisze: ↑05-11-2021, 23:25No widzisz, nie było, a jest. Cuda. A 6ta seria, bo mnie się nie chce odpalać, jest or nie jest?
Właśnie, na to też warto zwrócić uwagę. Na język.Bless this tongue pisze: ↑12-11-2021, 12:46Dzięki temu co wspomniał serial, Line of Duty niszczy, dawno się tak w żaden serial nie wciągnąłem. Ten widać jeszcze z poprzedniej fali kiedy robili 5+ sezonów (mini, tylko 5-6 odc na sezon) ale odcinki ciekawe godzinne a przy tym naprawdę nasycone akcja i fabuła a dalej idąc nawet pewna poglebiona psychologia postaci. No i piękny british english.. czego chcieć więcej
Trzeci sezon to rozczarowanie okrutne i ogólnie wolałbym chyba urwanie po drugim sezonie, niż to coś, co zaserwowano w trzecim.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Mimo wszystko fajnie by było je poznać