CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: CANNIBAL CORPSE
Europejski oddział Metal Blade odpisał, że NIE będą mieli tych wznowień u siebie 

-
- postuje jak opętany!
Dzisiaj mamy też inną piękną rocznicę (oprócz 25 lat Rebel Souls), bo 29 lat świętuje TOMB OF THE MUTILATED. Dla mnie po dziś dzień to najlepsza płyta kanibali z ich najlepszego okresu. Mimo, że bardzo lubię ich płyty z Georgem, to jednak nie do przebicia są 4 pierwsze. Pewnie wynika to też z tego że zacząłem ich słuchać jak Chris z nimi grał i pamiętam dobrze czas jak Chrisa zastępował George. Trafili bardzo dobrze, bo sporo zmian frontmanów wychodzi zespołom na złe, tu jednak wyszło na dobre. Ale też zespół zmienił trochę swój charakter - zaczęli się pojawiać też inni kompozytorzy. To co razem zrobili Chris, Alex, Paul, Jack i Bob to dla mnie absolut.

Swoją drogą, ciekawy był też koncept okładki, że zamiast zombie robiącego minetę zwłokom, miał masturbować się nad tym ciałem facet. Wybrali lepszą koncepcję, ale tamta też mogłaby ryć banię.

Swoją drogą, ciekawy był też koncept okładki, że zamiast zombie robiącego minetę zwłokom, miał masturbować się nad tym ciałem facet. Wybrali lepszą koncepcję, ale tamta też mogłaby ryć banię.
12345
-
- rasowy masterfulowicz
Powinni dać ten alternatywny cover na 30 lecie tego wiekopomnego dzieła!!!
-
- postuje jak opętany!
Jakby Locke namalował te dwie alternatywne wersje, ale nie tym komiksowym stylem ale takim jak wtedy - to by był cios. Za rok 30 lat, dobra okazja

12345
- zawlekacz
- w mackach Zła
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jestem dość sceptycznie nastawiony do tego albumu, ale zobaczymy.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Z pewnością będzie chwytliwie, rytmicznie i w sam raz do rąbania zimnych browarów. Poczekawszy, posłuchawszy. Hailsa!
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
#respecttheneck
kcem koszulkem!
kcem koszulkem!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Żułek

***BUTCHERED BODY BEARD OIL***
$15.00
This beard oil is being made for the amazing band Cannibal Corspe and all their fans, bearded or not. The scent is clean with an earthy, woodsy smell. Made with argon, jojoba, sweet almond oil and my secret concoction of essential oils to make this beard a must have for any Cannibal Corpse fan. **This product is made to order and ships out within 2 to 3 days of order.
1oz bottle
Please Note: this is made with nut oils. If you are allergic to anything, contact me. Please do a skin patch test before use to make sure you are not allergic to anything in this beard oil.
Made and shipped from USA

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- postuje jak opętany!
O kurka, to nawet Adam Barberian chyba nie miał w ofercie takich specyfików.
- maciek z klanu
Zapewne już podpatrzył i produkuje
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
Ciekawe, kiedy Thelemaść na hemoroidy.
- Ascetic
Rozumiem, że nick zobowiązuje, ale nie wiem po co, naszemu podążającemu w Złotym Brzasku, podsuwać takie świetne pomysły. I to za darmo.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Nie mów, że chciałbyś pieniędzy, gdybyś mógł przyczynić się do przekroczenia Rubikonu w marketingu medyczno-muzycznym.
- Ascetic
Fakt. Wystarczyłoby mi nawet zostanie jego kuplem*, albo przynajmniej grzanie się w jego blasku. Tym bardziej, że kurwa, - 15% idzie.Dead But Rimming pisze: ↑06-12-2021, 17:35Nie mów, że chciałbyś pieniędzy, gdybyś mógł przyczynić się do przekroczenia Rubikonu w marketingu medyczno-muzycznym.
* To o tyle istotne, bo mam do opierdolenia pralkę, po dzisiejszej wymianie, a jak nie od dziś wiadomo nasz uczeń AC potrafi nie takie cuda zdziałać, nie taki szajs opchnąć po ludziach.
Poro
-
Która z dużych kapel rozpoczęła takie "atrakcje" oferować w swoim distro? Pierwsze było chyba Obituary ze śpioszkami i swoim piwem...chyba?
- Ascetic
Obstawiam majdenów. Ale tak naprawdę nie wiem, komu pierwszemu zamarzyło się zmoneteryzować "popularność"
Co do naszego thelemowca, czekam* w szopie - na buddyjskie kadzidełka, dżambale, ghau, male, nie mylić z małymi. Po ostatnim wywiadzie z Winim, wygląda, że szykuje się odlot w tamte rejony. Wini już tam lata.
* Właśnie organizuję sobie małe kadzidełkowo, może wesprę sklepik xD
Co do naszego thelemowca, czekam* w szopie - na buddyjskie kadzidełka, dżambale, ghau, male, nie mylić z małymi. Po ostatnim wywiadzie z Winim, wygląda, że szykuje się odlot w tamte rejony. Wini już tam lata.
Poro
- Oferma
- weteran forumowych bitew
A to nie KISS aby pierwszy zdecydował się przejść z zespołu muzycznego we franczyzę? Te wszystkie komiksy, zabawki, pudełka na kanapki, gry komputerowe, kondomy, trumny (!!!!) etc.?
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- TheDude
Co do wspomnianego wywiadu, to odniosłem wrażenie, że podczas rozmów z dziennikarzami etc. Nergal bardzo sprawnie gra wyluzowanego mądralę. Tu miał do czynienia z niefrasobliwym i zbijającym z tropu rozmówcą, który nie podchodził do niego jak do gwiazdora i widać było, że jest zażenowany tym brakiem pokłonów i pochwał. Nerdżal nie był już taki wyluzowany w obliczu naturalnego luzaka i prześmiewcy, jakim jest WinicjuszAscetic pisze: ↑06-12-2021, 21:21Obstawiam majdenów. Ale tak naprawdę nie wiem, komu pierwszemu zamarzyło się zmoneteryzować "popularność"