Brak Słońca i Witamin d znowu szaleje na forum. Co prawda jest taki wyluzowany, ale ciśnie gumka lewackiej nowogadki. Której szczerze nigdy na żywo nie słyszałem. Wyluzuj Witamin.
Korporacyjnej, lewackiej nowogadki. Jak wiadomo nie ma nic bardziej lewackiego niż międzynarodowe kapitalistyczne korporacje
Co kurwa:D? Pewnie każdy grzecznie skina głową i mówi grzecznie do reszty ,że niestety operacja zakończyła się niepowodzeniem, musimy się wszyscy zreflektować oraz poprawić działania na przyszłość zamiast: ja pierdole, ale spierdoliliśmy, mamy przejebane. Zdecydowanie wolę pracować w miejscu gdzie latają bluzgi, a nie smyrania się po siurkach czy też jakieś fakapy:) Kurwa jakby jakiś pracownik przyszedł do mnie i wyskoczył mi z jakimś fakupem to , kazałbym się mu wrócić i zamienić słowo na "zajebałem". Wtedy komunikat jest dla mnie czytelny.
Rozni ludzie, rozne potrzeby. Jedni potrzebuja ladnego zapachu i fakapow, inni fajek i zjebania. Co kto lubi. Na szczescie mowie w pracy wylacznie po angielsku.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Nie żyje Sir Frank Williams. Legenda Formuły 1 i wieloletni szef jednego z najlepszych zespołów w historii królowej sportów motorowych, ekipy Williams Racing, odszedł w wieku 79 lat.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.