Dokładnie. Pierdolnięcie, że aż milutko. Mam na dvd i bardzo się z tego faktu cieszę, bo co jakiś czas miło jest wrócić do tego odlotu.
Stopniowo uzupełniam kolekcję. Poluję też na box Count Arthur Strong, IT Crowd i Black Books.
^ Tak, widziałem i też mi się podobało. Skecze z córeczką i mamą z dokańczaniem zdań bardzo ładnie się udały. Moje ulubione postacie w całej serii to Andy, Carol Beer i Anna (to już jest taki kaliber zabawy jak lubię ).
Znakomity serial o Ślązokach na przestrzeni blisko 80 lat, a kreacja Pieczki w roli seniora rodu Pasterników wręcz wybitna.
Jak ktoś ma TVP VOD to jest po rekonstrukcji cyfrowej.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bardzo fajny serial obyczajowy z dobrą obsadą, gdzieś tam swego czasu przegapiłem, ale dzięki rekonstrukcji cyfrowej obejrzałem niedawno wszystkie 7 odcinków.
W kolejce czekają "Przyjaciele" oraz "Życie Kamila Kuranta".
Kiedyś za dzieciaka trochę był dla mnie za ekstremalny - pierwszy odcinek, gdzie jedna z bohaterek dotknięta jest ospą to śnił mi się po nocach. Teraz odświeżam na bieżąco i jest całkiem klimatyczny, chociaż odcinki (każdy niemal 1,5 godz.) trochę za długie. No i Joanna Trzepiecińska w swoich najlepszych latach...
Chyba nikt do końca nie wie. Samo CDA tłumaczy się tym, że są jedynie platformą, wrzucają użytkownicy i jak przychodzi zgłoszenie od posiadacza praw autorskich to od razu usuwają, ale jakoś CDA jest jakby mniej zauważane od serwisów działających na podobnych zasadach.