Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Dowcipy v. n'ta
Oczywiście że były pokłosiem ale jednak mógł się wstrzymać. Dobra nie ma sensu już pisać o tych sprawach. Popisze o muzyce
może o bebnach
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przybliżysz sytuację?maciek z klanu pisze: ↑16-12-2021, 09:59Poczekaj chwile. Redaktor został zwolniony za nazwanie kobieta więc już prawie
Find your flow
- maciek z klanu
Pierwsza głośna sprawa w Polsce. Nie pamiętam nazwisk, nie wiem czy nie chodziło o Margot. Jeden z redaktorów (starszy koles) pracujący kilkanaście lat napisał o tym czymś ,,kobieta,, albo ,,mężczyzna,, i go wyrzucili z pracy, bo strona przeciwna się dopierdolila do tego, ze ono jest ufoludkiem transkosmicznym (nie ogarniam tych nazw, binarnosci itd), a nie mężczyzna lub kobieta. Jak ktoś pamięta, która to dokładnie była sprawa proszę o info.
Przynajmniej tak podawały to media. Głębiej nie drążyłem.
Edit: https://polskatimes.pl/sprawa-margot-pr ... 1-15122011
Ostatnio zmieniony 16-12-2021, 10:25 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
535
Bredzisz chlopie. Maleńczuk? Mógł się wstrzymać? Ze swoim niewyparzonym ryjem? W dodatku najebany? Prawdopodobnie mylisz pojęcia.maciek z klanu pisze: ↑16-12-2021, 10:10Oczywiście że były pokłosiem ale jednak mógł się wstrzymać. Dobra nie ma sensu już pisać o tych sprawach. Popisze o muzycemoże o bebnach
- maciek z klanu
Przyjechało narkomanskie ścierwo do Niemców, którzy mu zapłacili i ma problem z tym, że tu Niemcy. Idiota
Jak piwo bezalkoholowe reklamuje to się wstrzymuje, jak w programach telewizyjnych występuje w jury to też. Da się.
Jak piwo bezalkoholowe reklamuje to się wstrzymuje, jak w programach telewizyjnych występuje w jury to też. Da się.
- Triceratops
- trup
Nawet śmieszne.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
535
Pierdolisz. Mylisz artystę z proboszczem. Bywa, że artysta nasra na głowę publice, którą chce sprowokować, więc skąd takie oburzenie? Znając kontekst i podejście (w tej konkretnej sprawie) Maleńczuka, wykluczam taką motywację. Tylko skończony debil mógłby się w tej sytuacji obrazić, albo osoba totalnie przypadkowa. Nie bądź dzieckiem. Radziłbym także uważać z "narkomańskimi ścierwami", bo mógłbyś wyjebać z 90 procent tego co masz na półkach.maciek z klanu pisze: ↑16-12-2021, 10:26Przyjechało narkomanskie ścierwo do Niemców, którzy mu zapłacili i ma problem z tym, że tu Niemcy. Idiota
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zjebany temat, ale myślę, że przejściowy. Kiedyś fokus był na prawa kobiet, potem czarnych, potem gejów, teraz ludzi trans. W zasadzie to wskazuje na jakiś postęp ogólnie wbrew pozorom, ponieważ media skupiają się na coraz mniejszych grupach. Kobiety stanowią 50% społeczeństwa, więc jeśli dzisiaj temat nie jest tak wałkowany, to znaczy, że przez te kilka dekad rozwiązane zostało większość problemów z ich prawami związanych. Potem były prawa czarnych w USA, siłą rzeczy u nas nie było to tak ważne, ponieważ nie mamy wielu osób kolorowych, ale USA zawsze promieniuje na świat swoimi problemami. Potem zaszło wiele zmian i chociaż wszystkich problemów nie rozwiązano, to większość na pewno. Czarni stanowią jakieś 12% czy coś takiego w USA. I tak dalej przeszło to na gejów i les którzy stanowią wg różnych danych 1-5%, a teraz mowa o osobach trans, którzy stanowią w USA 0,6%. Co będzie dalej, nie mam pojęcia, aczkolwiek tendencja sugeruje, że będzie to jakaś jeszcze mniejsza grupa.maciek z klanu pisze: ↑16-12-2021, 10:21Pierwsza głośna sprawa w Polsce. Nie pamiętam nazwisk, nie wiem czy nie chodziło o Margot. Jeden z redaktorów (starszy koles) pracujący kilkanaście lat napisał o tym czymś ,,kobieta,, albo ,,mężczyzna,, i go wyrzucili z pracy, bo strona przeciwna się dopierdolila do tego, ze ono jest ufoludkiem transkosmicznym (nie ogarniam tych nazw, binarnosci itd), a nie mężczyzna lub kobieta. Jak ktoś pamięta, która to dokładnie była sprawa proszę o info.
Find your flow
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No ta ostatnia uwaga o muzyce i narkotykach bardzo słuszna.535 pisze: ↑16-12-2021, 10:43
Pierdolisz. Mylisz artystę z proboszczem. Bywa, że artysta nasra na głowę publice, którą chce sprowokować, więc skąd takie oburzenie? Znając kontekst i podejście (w tej konkretnej sprawie) Maleńczuka, wykluczam taką motywację. Tylko skończony debil mógłby się w tej sytuacji obrazić, albo osoba totalnie przypadkowa. Nie bądź dzieckiem. Radziłbym także uważać z "narkomańskimi ścierwami", bo mógłbyś wyjebać z 90 procent tego co masz na półkach.
Find your flow
- maciek z klanu
Niech tak będzie.535 pisze: ↑16-12-2021, 10:43Pierdolisz. Mylisz artystę z proboszczem. Bywa, że artysta nasra na głowę publice, którą chce sprowokować, więc skąd takie oburzenie? Znając kontekst i podejście (w tej konkretnej sprawie) Maleńczuka, wykluczam taką motywację. Tylko skończony debil mógłby się w tej sytuacji obrazić, albo osoba totalnie przypadkowa. Nie bądź dzieckiem. Radziłbym także uważać z "narkomańskimi ścierwami", bo mógłbyś wyjebać z 90 procent tego co masz na półkach.maciek z klanu pisze: ↑16-12-2021, 10:26Przyjechało narkomanskie ścierwo do Niemców, którzy mu zapłacili i ma problem z tym, że tu Niemcy. Idiota
-
bartwa
- maciek z klanu
Spokojnie Panowie, mowie o Malenczuku. Poprostu nie po drodze mi z nim.
- TheDude
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
- empir
- zahartowany metalizator
- DST
- rasowy masterfulowicz
To nic. Jakiś czas u mnie w bloku widziałem żula pomykającego w longsleevie Bestial Raids "Reverse Black Trinity". Chciałbym takiego mieć...